4 שאלות

mich

New member
4 שאלות

שלום אני כתבתי תוכנית ענקית בלחץ זמן מטורף ועכשיו יש קצת רגיעה אז אני בקטע של ליעל אותה, אז ככה: 1) האם ביציאה מכל פונקציה/כל טופס צריך לעשות לכל המשתנים = nothing או שזה נעשה אוטומטית? 2) מה יותר חסכוני, כשאני יוצאת מכל טופס לעשות לו unload או hide, בהנחה שאני חוזרת אליו אח"כ. 3) אין לי caption ובכלל אין לי את הפס הכחול של הwindows למעלה, אלה יש לי כפתור של minimized (כשלוחצים על הכפתור אני מוסיפה caption) כשהוא במצב minimized ואני לוחצת עליו נשאר הcaption, אז אני מורידה את הcaption הבעיה היא שהtop שלי נהיה ב 330 - (במקום ב0) 4) האם אפשר להריץ תוכנית VB מCD בלי התקנה, התוכנית כוללת database של access ( לא מפריעה לי אם לא יוכלו לכתוב ל datadbase אלא רק לקרוא ממנו) טבלאות, פלאש וכו´ זהו בינתיים יש לי שבוע שלם רק לדברים כאלה, אז אני בטוחה שיהיו לי עוד שאלות תודה מיכל

A Pig in a Cage

New member
2

עדיף לעשות hide. אין שום סיבה לטעון מחדש את הטופס כל פעם שחוזרים אליו. כמו כן אם תשתמשי ב hide תוכלי להיעזר גם באירוע טעינת טופס (Form_Load) וגם האירוע ההפעלה שלו (Form_Activate), ואילו אם תעשי לטופס unload כל הזמן תאבד המשמעות של Form_Load

למעלה