4 שאלות בנוגע לסלולרי

4 שאלות בנוגע לסלולרי

מה הטפט שלך בסלולר? מה האנימציה האובה עלייך בסלולר? מה הרינגטון שלכם? מה הצליל הודעה שלכם? תשובות טפט של רוני עם בגד ים שחור אין סוכריה לא יכול - בקרוב מחליף לאלייך

אין לי ../images/Emo56.gif חחחח

אבל טלפון אלחוטי כזה נייד יש לבית אמ.. טפט אין אנימציה אהובה אמ.. צפרדע מדוגעת אבל אין לי בסלולר כי אין לי סלולר חחח אין רינגטון צלצול מעפון של טלפון רק ביותר קצב כי זה טלפון חדש

כנסו

מה הטפט שלך בסלולר? הלו קיטי מה האנימציה האהובה עלייך בסלולר? גם של הלו קיטי מה הרינגטון שלכם? "אלייך" מה הצליל הודעה שלכם? לא יודעת מה זה

רינגטון של "אלייך" ????

את ממש משקיעה יפה נראה מה דניאל יגיד על זה חחחח חמודה

shay08

New member
שליי

מה הטפט שלך בסלולר?ממממ..שעון מחוגים חחח מה האנימציה האובה עלייך בסלולר?נמר שקופץץ משו כזה מה הרינגטון שלכם?לכל אחד משו אחר כמה מהם: - someday - britney spears ' בוא כבר - רוני מה הצליל הודעה שלכם?סתם משוו :)

עונה

יש לי דור שני וגם זה לא ממש עובד אבל אם היה לי פלאפון דור שלישי אז... מה הטפט שלך בסלולר? הייתי שמה תמונה שלי עם חברה או ידיד או משהו מה האנימציה האובה עלייך בסלולר? אמ...משהו עם השם שלי מה הרינגטון שלכם? אמ...כרגע אני במחשבה שאם היה לי פלא עכשיו אז דניאל היה הרינגטון שלי עם השיר אליך הייתי משנה את זה כל הזמן מהרינגטון עם השם שלי ולשיר אליך...אוהבת לגוון... מה הצליל הודעה שלכם? היה מגניב אםהוא היה: שחר קיבלת הודעה או משהו כזה חח

מיתרוש12

New member
עונהה

מה הטפט שלך בסלולר?תמונה שלי מה האנימציה האובה עלייך בסלולר?הזקנות מ-24 מה הרינגטון שלכם?מותק2 מה הצליל הודעה שלכם?כמו הציליל שלכם

ShIr LoVe RoNi

New member
עונה:]

מה הטפט שלך בסלולר?של רוני
מה האנימציה האהובה עלייך בסלולר? אנימציה חמודה כזאת של נשיה
מה הרינגטון שלכם?"סוכריה"
מה הצליל הודעה שלכם?צליל רגיל..כמו של כל אחד

למעלה