4 שאלות בדיוק.

• פותח הנושא abca
  • פורסם בתאריך

abca

New member
4 שאלות בדיוק.

1) נראה עוד פעם את יוּלִי ואִיתֲי? 2) לעַמְרָם תהיה בת זוג? לגָלִית יהיה בן זוג? שניהם ביחד אולי? 3) לאֵלִי מַרְקוֹ תהיה מישהי בסוף הסידרה? 4) מישהו ייפגע קשה פיזית בהמשך הסידרה?
איזה פחד היה כשיצאנו בערב... מכל פיצוצון קטן עשינו סיפור...
אבל היה כיף (חוץ מזה שנלחצתי מכמות האמבולנסים שמסתובבים פה בת"א). ועכשיו אני רק רוצה לישון אבל מה לעשות, לא נותנים כאן!
נו, בל"ג בעומר עוד יותר גרוע... אני שונא לצאת ב*יום העצמאות* אבל יש ברירה???

actress

New member
4 תשובות בדיוק.

1) מִי יוׂדֵע אולי כֶן ואולי לׂא 2) נֵחֳכֵה וֲנִראֵה 3) אולי לאֵלִי מַרְקוֹ ימצא מישהיא.... 4) כֵן וזה ספוילר!!!
!!! מִיכָאֵל ולגבי יום העצמאות אני לקחתי שני ספריים של שלג והצתי פה את המקום הדלקתי אז ושרפתי בקיצור בילוי נחמד...

abca

New member
שאלה נוספת + נזיפת ניקוד.../images/Emo58.gif

השאלה: יש לך פרטים על מה שיקרה למיכאל? הנזיפה: הניקוד שלך עובר כל גבול! נראה מנקדים כך: נִרְאֶה. בקשר לנחכה, את הנ´ מנקדים ב:ְ מצד שני אם את מציתה את הבית שלך תתעלמי מהנזיפה...

עוד 4 תשובות בדיוק......

אין לי מושג איך נקדתם, אבל בכל מקרה: 1) נראה עוד פעם את יוּלִי ואִיתֲי? 2) לעַמְרָם תהיה בת זוג? לגָלִית יהיה בן זוג? שניהם ביחד אולי? 3) לאֵלִי מַרְקוֹ תהיה מישהי בסוף הסידרה? 4) מישהו ייפגע קשה פיזית בהמשך הסידרה? תשובות: 1) בטח שנראה את איתי ויולי, למה מי מת? 2) אני מאד מקווה שלעמרם תהיה בת זוג, יכול להיות שגלית, אבל מי אוהב את הקוף הזה בכל?? 3) נראה לי שלאלי לא תהיה משהי..אני רק מקווה שלא רונה.. אלי נראה לי יחזור לפשע ויהיה בדד.. 4) אני מקווה שזו תהיה סמדר...סתאםםם...או שאולי הקורבן הבא של סמדר, מי יודע... חג שמח ישראל!!!
פטיש בראש:
והרצל אומר
: "עם תרצו, אין זו אגדה!" (מה הקשר?!) - ניבה

actress

New member
חפיף והנה מה שיקרה: ../images/Emo58.gif

מִיכַאֵל יחטוף מָכּות מאֵלִי

abca

New member
תודה ושתי שאלות קטנות ואחרונות...

למי שיודע או למי שמשער: 1) עד איזה פרק סמדר תישאר עם דורון? 2) הדחיפה (בתמימות) של איריס תתגלה רק בפרק האחרון? [אנחנו]: הרצל, בוא שניה.
: וכי מדוע זה אבוא? [אנחנו]: בוא, בוא רגע...
: בסדר, באתי, אבל עכשיו אני רוצה לאחל יום ע... [הפטיש]:
(זבנג אחרון).
:
איייי!!! זה כואב! [אנחנו]: איזה
אתה... יום עצמאות שמח לכולם!

למעלה