4 קושיות.

4 קושיות.

מהן ארבע שאלות שאתן מחפשות להן תשובה? (אני דווקא אחת שיודעת לשאול)

MAGOLZ

New member
פתחת פה תיבת פנדורה ../images/Emo13.gif

1. האם ניתן להעביר שני אבוקאדואים ושורש פטרוזיליה עצום במזוודה בטיסה מאירופה לישראל מבלי שזה יראה מוזר לאללה? 2. האם ישנן הגבלות חוקיות כלשהן על העברה של הפריטים הללו מאירופה לישראל ואם כן, אילו? 3. איך לנצל 8 ביצים תוך פחות מ24 שעות ולא כולל זריקה על אנשים/רכבים? 4. מ-0, לאיזה ערך לשנות את ערך הdefault בGrub של הUbuntu כדי שהUbuntu יהיה ברירת המחדל בזמן הBoot (כבר העברתי את הSavedefault מהWinXP לUbuntu)? 5. למה קוראים לרוחב פס שמוכרים לנו נניח "5 מגה" אם ממילא אף פעם לא עובר יותר ממגה אחד נניח ופעמים יותר לא עובר יותר מחצי מגה בשניה? למה מתייחס בעצם ה5 מגה הזה? (או ה10 או לא משנה לאיזו חבילת אינטרנט מהיר אנחנו מתייחסים). 6. למה לק כהה יותר מתייבש לאט יותר ומתקלף מהר יותר? 7. למה באירופה מוכרים מרכך שיער בבקבוקים שבארץ היו מחלקים אותם מקסימום בתור דוגמיות? 8. למה לעזאזל לועדה של משרד התקשורת שעוסקת בין היתר בשאלת המעבר לקוד פתוח במחשבים ממשלתיים, מזמינים את מנכ"ל מיקרוסופט ישראל כדי שיתן הרצאה על קוד פתוח?? 9. למה אני אף פעם לא מצליחה לשים איילינר מושלם כמו כולן ואז צריכה למחוק אותו ולוותר עליו? מה הסוד? 10. שאמשיך?.....

../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

מצויין.... על 9 יש לי תשובה(צריך להתאמן הרבה, גם לי היד רועדת....) , על 6 בכלל לא ידעתי, גם על 3 יש לי תשובה(אוכלים אותן - לא? אפשר גם מסיכה לפנים ולשיער)

pf26

New member
../images/Emo6.gifשאלות הרות גורל...

1. אפשר, ממילא הם חושבים שמי שנוסע לישראל מוזר... 2. לא. 3. לא הבנתי למה לא לזרוק על אנשים... 4. 'צחקתני, התשובה ברורה מאליה, לא? 5. ככה זו תשובה מצוינת לפעמים. 6. כנ"ל. 7. כי האירופאים חופפים פחות מישראלים? כשתסעי לארץ תעשי החלפות בין שורש פטרוזיליה ואבוקדו לבקבוק נורמאלי של מרכך. 8.. גם מנכל מיקרוסופט צריך להתפרנס איכשהו. לא רחמים עליו ? 9. כשתגלי את התשובה תספרי לי. 10. כן, שעשעת אותי על הבוקר.

סתם מבקרת

Active member
לשאלה 2 התשובה כן חל איסור להכניס לארץ צמחים

מכל סוג שהוא ואיש של משרד החקלאות יושב במעבר של המכס ומחרים דברים כאלו. זה אגב איסור שחל על רוב, אם לא כל, המדינות כדי לא להעביר מזיקים ומחלות בין מדינות ויבשות.

ספיישיל

New member
יש לי תשובה ל-7, 9.

7. למה באירופה מוכרים מרכך שיער בבקבוקים שבארץ היו מחלקים אותם מקסימום בתור דוגמיות? בארופה מתקלחים פחות מאיתנו.הם זקוקים לפחות שמפו. אצלנו- רק מההיסטריה שחם,מתקלחים המון. הם הנורמלים, לא אנחנו. 9.למה אני אף פעם לא מצליחה לשים איילינר מושלם כמו כולן ואז צריכה למחוק אותו ולוותר עליו? מה הסוד? אני אגלה לך, הסוד הוא : שככל שאת מיומנת לשים איילינר. ככה, הקו שלו בא אוטומטי. מי שמתאפרת המון. יציבות היד שלה בציור קו האיילינר הוא טריואלי. כן!!!!!!!!! תמשיכי. ענקקקקק

HADASDOSA

New member
תשובה לשאלה 7

באירופה מוכרים מרכך שיער בבקבוקים שבארץ היו מחלקים אותם מקסימום בתור דוגמיות בגלל שהאקלים באירופה "נחמד" יותר לשיער של האנשים, וכאן עם כל הלחות והמזג אוויר הפחות "נחמד" יש צורך גדול יותר במרכך. זה לפחות מנקודת המבט שלי.
מקווה שפתרתי את התעלומה ! הדס
(אגב בקטע של האמא והבת - אני הבת).

../images/Emo221.gifקושיות או לא להיות?

למה יש כל כך הרבה אנשים שמנוהלים
על ידי כסף וכח ופחות מידי אנשים על אהבה ופירגון.
היכן מסתתר הטוב אצל אנשים שאינם יודעים מהו?
כיצד אפשר לשכפל רגעים של חלומות מתוקים?
ממה מורכב האושר?

Li sep sep iT

New member
4 קושיות כנגד 4 בנים ../images/Emo66.gif

חכם- עד מתי עבודה הזאת לכם? למה המשרדים הכי חשובים שצריך לגשת אליהם לתשלומים תמיד יהיו פתוחים מ-10 עד 12 בלבד ויש ים של אנשים שצריכים לגשת לשם. אולי תאריכו את שעות העבודה?
רשע- אם חתול תמיד נוחת על הרגליים ולחם תמיד נופל על הצד של הריבה, מה יקרה אם תמרח לחתול ריבה על הגב ותזרוק אותו?
תם- למה יש אנשים רעים בעולם? האם זה באמת משתלם להם בסופו של דבר?
שאינו יודע לשאול- נגיד יש זבוב שיודע לעוף במקום. והוא עף לו באמצע אוטובוס שבו כל החלונות סגורים ונעולים. האוטובוס מתחיל לסוע, הזבוב ישאר באמצע האוטובוס או יתקע בשמשה האחורית? אסנת- מסתבר שממש משעמם לי בעבודה

הקושיות שלי -

1. למה תמיד אנשים משווים בין עצמם לבים אחרים כדי למצוא את מדד האושר? 2. איך זה שאנחנו מתאהבים בילדים שלנו בלי סייגים? 3.איך מונעים מאנשים להשתמש באלימות כדרך להשגת המטרות שלהם? 4.מי בחר את השמות לפירות ולירקות?

dify

New member
בינתיים...

1. איך זה שאין קשר בין יכולת לבין הערכה והצלחה? סתומים גדולים שיושבים בנקודות מפתח ועושים החלטות שלא ברור איך הם הגיעו לעמדה הזו... 2. ובהמשך לשאלה הראשונה- איך קרה שמראה חיצוני יותר חשוב מאישיות לבבית, אינטליגנציה, וכישרון, איך ושאנשים נישפטים קודם כל לפי המראה החיצוני שלהם, או אפילו עצוב יותר- אנשים מצליחים להגיע רחוק בזכות מראה חיצוני בלבד? ולמה זה הגיוני שאנשים משקיעים יותר זמן כל יום בטיפוח המראה שלהם מאשר בטיפוח תכונות אחרות? השאר- אחרי שאחזור :)

למעלה