4 פעמיים!

d@r121

New member
4 פעמיים!

4 פעמיים ברציפות הקלטתי ג'ינגלים והמפיקה התלהבה, אבל לעלות אותי לדרגה של כוכב וחצי? זה לא.... מישהו יודע למה? אגב באיזה שלב מתחילים לחטט לכם בזבל?

זה לא מספיק!

אתה צריך להופיע מול קהל! ושיריעו לך ואולי אחרי 7-8 הופעות תקבל אפילו את פרס הסימי היומי!

d@r121

New member
הופעתי...

בערך 5-6 פעמיים ברצף! עש שהוא התייאש היה בערך 6-7 אנשים בתור קהל וכולם הריעו. זה לא עזר, ניסיתי לעשות הפסקה קטנה ולהמשיך גם לא עזר....

Fozzie

New member
כל הקישורים כמו שצריך???

זה נראה לי הדבר היחיד שמונע ממך.... או שאולי צריך חברים שיש להם כוכבים..?

d@r121

New member
אגן...

הכריזה והקריאטיביות נמצאים על הכי הרבה וגם התשואות חמות

d@r121

New member
בשביל להופיע או להקליט שיר?

לא נראה לי...

ChAnChEn

New member
אולי דווקא כן

אצלי יש 6 מכאניקל (איך כותבים את זה) 5 בישול 10 גוף 10 חוכמה 10 קריאטיביות ו10 כריזמה

ChAnChEn

New member
אני הופעתי 12 פעמים ולא קיבלתי ת'פר

סססס.. הסימי היומי

ChAnChEn

New member
וגם הופעתי פעם 'חד 18 פעם ולא קיבלת

י...
אני המשכתי לשיר רק בגלל שכולם התנהגו כמו מטורפים..

ChAnChEn

New member
ושתיתי קפוצ'ינו בשביל להעיר את עצמי

'תה בטוח שיש דבר כזה פרס הסימי היומי?

ChAnChEn

New member
../images/Emo4.gif

הא כן אממ יש לי חברים כוכבים מפורסמים אז ביימתי קטעים איתם לא יודעת כמה פעמים בערך 40 פעם במשך חודש ושבוע )בסימס( למרות שזה היה יומיים ובסוף עשיתי לדרגה של 4 כוכבים ^.^

ChAnChEn

New member
תסתכל בתוכן ההודעה לא בנושא זה חשוב

בכל מקרה "*הייתי ממליץ בתור התחלה,לעבוד קצת בבית על הסים ולהשלים את כל היכולות המקצועיות שלו עד הסוף!(נגינה\כריזמה\מכניקל וכו') מכיוון שאם יחסרו מספר יכולות שצריכים אותם בשביל להמשיך הלאה,זה יתקע את הסים שלכם במקום! *לפני היציאה לסטודיו טאון תדאגו שהסים שלכם במצב רוח מצויין כשכל הצרכים שלו מלאים וירוקים, בייחוד האנרגיה!! *כשמגיעים לסטאון(קיצור של סטודיוטאון חח) עדיף שתבחרו איזור שיש בו במת קריוקי או בידור משום שאלה החפצים הראשונים שכדאי להתנסות בהם. סים שיש לו יכולות מלאות כמו יצירה וכריזמה יזכה לתשואות חמות! ואל תתאיישו שיש רק סים אחד בקהל! תמיד טוב לשיר מספר פעמים אחת אחרי השנייה כי אז יגיעו סימים נוספים! *אל תפחדו לפנות למפורסמים שם! אפילו אלה עם החמישה כוכבים!! אמנם אין הרבה אינטארקציות איתם חוץ מלדבר ולבקש חתימה,אבל צריך להתחנף אליהם וככל שהיחסים שלכם איתם יעלו בדירוג הכללי,כך יפתחו עוד אפשרויות שיחה! ואל תשכחו שאחרי הפגישה הראשונה איתם,תוכלו להזמינם הביתה ושם יותר קל לשלוט בהם! לתת להם לאכול ולראות טלויזיה,כמו כל אורח ואז להמשיך ולנסות לשפר את היחסים איתם! *בנוגע להקלטת שיר,תצוגת אופנה,צילום קליפ וכיכוב בטלויזיה: שימו לב לתגובות אנשי הצוות כשאתם עושים מה שאתם עושים! לכל פעולה בתחומים האלה יש שלושה חלקים. אני מציע תמיד לבחור באותה אופציה פעמיים ואז משהו אחר לדוגמא: במוסיקה יש: -NORMAL -MELLOW -OVER THE TOP אני מידי פעם בוחר פעמיים MELLOW ואחר כך משהו אחר,למשל OVER THE TOP. הסיכוי שתפסתם נכונה משהו מזה הוא טוב,לפחות חלק אחד שהמפיק אהב! אם למשל הבחירה הראשונה והשלישית היו נכונים,כל מה שנשאר לכם הוא בעצם לנחש את האמצעי שהוא או NORMAL או OVER THE TOP וגם נותרו לכם פעמיים לנסות! שימו לבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!! אם בפעם השלישית אתם קולטים שעדיין לא תפסתם את הרצף הנכון (לפי התגובות של המפיק) תבטלו את פעולת ההקלטה על ידי לחיצה על הריבוע למעלה(שמסמל מה אתם עושים כרגע) ואז לא תאבדו כוכבים!! נתתי דוגמא על המוסיקה שהיא מאפיינת באותה מידה גם את שאר התחומים." מדריך לסופרסטאר מאת נילס האוסטרי יש עוד אבל זה לא קשור

ChAnChEn

New member
למרות ש...

מתי שמקלטים שרים ומככבים בטלוויזיה אז אני ממליצה לעשות את שלושת האפשרויות אחד אחרי השני ואם נמשל שלושת הדברים לא טובים אז לשנות ת'סדר פשוט צריכים הרבה הגיון X.X נמשל אני עשיתי NORMAL MELLOW OVER THE TOP והוא מסמן איקס על שלושתם אז נמשל עושים OVER THE TOP NORMAL MELLOW והוא אומר שנמשל OVER THE TOP בסדר ושני האחרים לא אז תחשוב בהתחלה היה OVER THE TOP בסוף והוא לא אהב MELLOW באמצא והוא לא אהב בשני OVER THE TOP בהתחלה אהב NORMAL באמצא לא אהב אז זאת אומרת שבאמצא יהיה OVER THE TOP ניסיתי MELLOW וגם OVER THE TOP בסוף והוא לא אהב את שניהם אז זאת אומרת שזה יהיה בסוף NORMAL

ChAnChEn

New member
בא לי להציף ת'פורום מרוב שהוא..

יבשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששבעכס סליחה ^.^ קושי קושי

d@r121

New member
אני בסך הכל רציתי להעלות

את הסימס מדרגה של כוכב לכוכב וחצי....

SakuKin

New member
כוכב וחצי.. אמממ

גם לי הייתה בעיה עם זה... אני פשוט אחרי שחזרתי מהסטודיו אני עשיתי הכל בשביל לרצות את הסימס שלי... אבל יותר טוב זה לקנות נמשל את המדמה צניחה חופשית... לעשות move_objects on בצ'יטים ואז לשמור ת'מצב (כי אם לא שומרים אז המצב שלו חוזר אחורה לשמירה הקודמת) לקחת את הסים שלך ולמחוק אותו ואז להחזיר אותו ואז להשתמש במדמה ה\צניחה החופשית.. אפשר להשתמש בו הרבה זמן הוא מעלה את הכיף ומוריד קצת אנרגיה ואז תוכל לשלוח אותו לישון בערך בשעה 3:00 am הוא ימלא את האנרגיה תן לו לאכול ואז לעשות את צרכיו ואז תשלח אותו לסטודיו טאון שהכל ירוק מלא אצלו כיאלו שמח במיוחד
ואז תקליט 3 ג'ינגלים וזה דר"כ עובד.. לפחות אצלי זה עבד זאת הדרך הכי טובה לשמח את הסימס שלך...אני משתמשת בה והיא לא אכזבה אותי.. או שאתה פשוט יכול אחרי שאתה חוזר מהסטודיו למלא את כל הצרכים שלו ולתת לו לישון מיד ובבוקר לתת לו לאכול ולעשות את צרכיו.. אבל ה מעצבן
אני חושבת שכתבתי הרבה דברים שלא צריך... אבל לא משנה הם ישמשו אותך מתישהו.. תאמין לי זה עובד.. עובדה שהגעתי תוך 4 ימים ל4.5 כוכבים...

למעלה