תסתכל בתוכן ההודעה לא בנושא זה חשוב
בכל מקרה "*הייתי ממליץ בתור התחלה,לעבוד קצת בבית על הסים ולהשלים את כל היכולות המקצועיות שלו עד הסוף!(נגינה\כריזמה\מכניקל וכו') מכיוון שאם יחסרו מספר יכולות שצריכים אותם בשביל להמשיך הלאה,זה יתקע את הסים שלכם במקום! *לפני היציאה לסטודיו טאון תדאגו שהסים שלכם במצב רוח מצויין כשכל הצרכים שלו מלאים וירוקים, בייחוד האנרגיה!! *כשמגיעים לסטאון(קיצור של סטודיוטאון חח) עדיף שתבחרו איזור שיש בו במת קריוקי או בידור משום שאלה החפצים הראשונים שכדאי להתנסות בהם. סים שיש לו יכולות מלאות כמו יצירה וכריזמה יזכה לתשואות חמות! ואל תתאיישו שיש רק סים אחד בקהל! תמיד טוב לשיר מספר פעמים אחת אחרי השנייה כי אז יגיעו סימים נוספים! *אל תפחדו לפנות למפורסמים שם! אפילו אלה עם החמישה כוכבים!! אמנם אין הרבה אינטארקציות איתם חוץ מלדבר ולבקש חתימה,אבל צריך להתחנף אליהם וככל שהיחסים שלכם איתם יעלו בדירוג הכללי,כך יפתחו עוד אפשרויות שיחה! ואל תשכחו שאחרי הפגישה הראשונה איתם,תוכלו להזמינם הביתה ושם יותר קל לשלוט בהם! לתת להם לאכול ולראות טלויזיה,כמו כל אורח ואז להמשיך ולנסות לשפר את היחסים איתם! *בנוגע להקלטת שיר,תצוגת אופנה,צילום קליפ וכיכוב בטלויזיה: שימו לב לתגובות אנשי הצוות כשאתם עושים מה שאתם עושים! לכל פעולה בתחומים האלה יש שלושה חלקים. אני מציע תמיד לבחור באותה אופציה פעמיים ואז משהו אחר לדוגמא: במוסיקה יש: -NORMAL -MELLOW -OVER THE TOP אני מידי פעם בוחר פעמיים MELLOW ואחר כך משהו אחר,למשל OVER THE TOP. הסיכוי שתפסתם נכונה משהו מזה הוא טוב,לפחות חלק אחד שהמפיק אהב! אם למשל הבחירה הראשונה והשלישית היו נכונים,כל מה שנשאר לכם הוא בעצם לנחש את האמצעי שהוא או NORMAL או OVER THE TOP וגם נותרו לכם פעמיים לנסות! שימו לבבבבבבבבבבבבבבבבבב!!! אם בפעם השלישית אתם קולטים שעדיין לא תפסתם את הרצף הנכון (לפי התגובות של המפיק) תבטלו את פעולת ההקלטה על ידי לחיצה על הריבוע למעלה(שמסמל מה אתם עושים כרגע) ואז לא תאבדו כוכבים!! נתתי דוגמא על המוסיקה שהיא מאפיינת באותה מידה גם את שאר התחומים." מדריך לסופרסטאר מאת נילס האוסטרי יש עוד אבל זה לא קשור