4 נושאים ליום רביעי

כל מילה

purehoney

New member
אנה מה פתאום?

אותם דברים שכתבת על המוצא...לא נראה לך שזה בדיוק אותם דברים שגם מי שזה שייך לו "בנה" עליהם?נגיד שהכסף לא היה נמצא אבל לא מוחזר לה...את לא חושבת שהיה צורך לחשוב אולי זה כל מה שיש לה?
זה בדיוק כמו שתגידי שאם רואים משהו שפרוץ או בלי השגחה לדוגמה באיזה חנות אז אפשר לקחת רק כי אין לנו את זה וגם מדמיינים כבר מה נעשה עם זה...פה צריך להפעיל את השיקול והמצפון לא ככה?

purehoney

New member
חשבתי לענות משהו אבל זה לא דוגמה טובה כל כך

אבל באמת זה משהו שלא מובן...למה בכלל "לסחוב" איתה כזה סכום של כסף ועוד במזומן?

וופל בר

New member
זה הדבר הראשון ששאלתי את עצמי

מזל שקראתי תגובות לפני שהגבתי באותה השאלה :)

איך ?

היי וופל

קיבלה ירושה ובמקום להכניס אותה לבנק, הטמינה את הכסף בשולחן? ובנוסף לכך גם "שכחה" מכך?
ומישהו מאמין לסיפור הזה?
הדבר הראשון שמישהו עושה כאשר הוא רוצה "להלבין" כסף, וזה להגיד שהוא קיבל אותו בירושה. אולי אני רעה, אבל אני לא מאמינה לסיפור הזה.

purehoney

New member
דבר דומה גם קרה פה בישראל לפני כמה זמן

רק שפה הכסף היה בתוך מזרון שנזרק ולרוע המזל שלה הכסף הלך לא חזר

אני זוכרת את המקרה הזה

וזה באמת היה מקרה עצוב נורא, כי אם אינני טועה זה היה כסף שהיא חסכה במשך שנים רבות. אבל "ירושה"?

כבוד הרב חי בעולם שכולו טוב

אין שכל, אין דאגות.
הפסיקות שלו כל כך לא מטרידות אותי. אבל הן כן צריכות להדאיג את צאן מרעתו.

purehoney

New member
ראיתי כבר די הרבה נהגות באוטובוסים ובמוניות

זה עדיין לא כזה שכיח אבל יש כאלה..בכלל אני גם שמעתי על תחנת מוניות שכל העובדים שם הם נשים אז...

כן, אבל הפסיקה שלו לא מיועדת לחילוניות

היא מיועדת לנשים הדתיות שנוהגות. ונשים דתיות נהגות אוטובוס או נהגות מוניות, אני לא חושבת שיש בכלל...

לפני שאני עונה, אני מוכרחה להגיד משהו...

בדיוק הרגע סיימתי לצפות בסרט של שפילברג 'מלחמת העולמות' עם טום קרוז וטים רובינס (תפקיד קטן ומשני) והסרט מבוסס על ספרו של ה. ג'. וולס
וזה הביא אותי לחשוב על השיר של ג'סטין הווארד
והמשפט "עכשיו את/ה לא כאן"

מוקדש לכל אלה שאני מתגעגעת אליהם ולא ראיתי אותם מזמן
http://www.youtube.com/watch?v=hsCdlX-5UjE

ממש לא

אני במקרה התחלתי לראות כי האיש שלי מקורקע לספה והוא רואה סרטים לפי מטר רץ. איכשהו, הצטרפתי לצפייה ולא הצלחתי להתנתק. כלומר, זה עשוי היטב, בצורה כזאת שאתה לא מסוגל לנתק את העיניים מהמסך, אבל יחד עם זאת, כל סיפור ההישרדות של גיבורנו עם הבת שלו והבן, כל כך הזוי וכל כך לא מתקבל על הדעת, נוגד את כל חוקי הטבע ואת כל חוקי ההישרדות, עד כי בעצם אתה צופה בזה כשאתה יודע מה יהיה הסוף ואתה מתייחס לזה כמו אל סרטי טום וג'רי
מרתק ללא שום אחיזה במציאות

KEEK

Member
אז יש המלצה אחרת לסרט טוב שראית לאחרונה?

אולי תבקשי מהאיש שלך קצת המלצות..

נשבעת לך, בהן צדק, בדיוק הרגע תפסתי אותו במסדרון מדדה לעבר הכורסא, ושאלתי אותו אם הוא ראה סרט טוב לאחרונה שהוא יכול להמליץ עליו, ואז הוא הסתכל עליי במבט מהורהר ושבע, ואמר: ראיתי מלא סרטים טובים לאחרונה.
אז המשכתי ושאלתי אם הוא זוכר לפחות סרט אחד ככה בשלוף?
הוא גרד את פדחתו ואמר:
"אנא ערף? מי זוכר"?

נשבעת לך, הצחיק אותי עד דמעות. הוא כמו "יס מקס" מקליט מקליט מקליט ואחר כך מוחק הכל מהזיכרון בלחיצת כפתור.
אבל סרט טוב ששנינו ראינו ומאוד נהנינו היה הסרט "מחוברים לחיים". פשוט מומלץ ביותר.

KEEK

Member
משעשע האיש שלך

אבל גם אני כזה
לא זוכר סרטים טובים שראיתי
לכן גם אין לי בעיה לצפות בסרט טוב מס' פעמים

אני אנסה את מחוברים לחיים
אעדכן אותך אם אהבתי

אני התחתנתי איתו בגלל חוש ההומור

אני מודה שלא הייתי שורדת את החיים בלעדי חוש ההומור שלו. הוא מאלץ אותי לקחת את החיים בפרופורציות

KEEK

Member
נשמע כמו סידור מושלם

מאחל לעצמי ככה
ולך ולאיש שלך הרבה בריאות
אגב, מה איתך והכאבים? בדקת את עניין טיפול בדיקור שאמרתי לך?
כדאי לך לנסות
את תופתעי לטובה
ואני יודע שבתקופות האלה של מעבר בין עונות זה שיא הכאבים...

למעלה