4 מי יודע/ת ???

4 מי יודע/ת ???

בעיקבות שאלה שעלתה בפורום ... כינויים: כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום. שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? ארבעה מקומות בהם גרתי? ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? ארבעה מאכלים? ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?

המממ טוב ננסה ../images/Emo13.gif

* 4 דברים שאינכם יודעים עלי: 1. אני עוד חודשיים טסה לדרום אמריקה לשנה. 2. עוד לא קניתי את הציוד. 3. כרטיס יש לעומת זאת. 4. אני עייפה כרגע.... * 4 מקצועות בהם עסקתי בחיים: 1. אבטחה. 2. מוכרת. 3. שירות לקוחות. 4. מלצרות. *לא הייתי רואה אף סרט שוב כי אני לא אוהבת סרטים...חוץ מאולי הג'וב האיטלקי... *4 מקומות בהם גרתי: מעולם לא עברתי דירה. אז רק אם מחשיבים את הבסיס יש לי 2. *4 סדרות טלויזיה שאני רואה: 1. הסופרנוס. 2. ארץ נהדרת. 3. מועדון לילה. 4. השיר שלנו. *4 מקומות בהם הייתי בחופשה: 1. אילת. 2.אנגליה, צרפת, צ'כיה, אוסטריה, הונגריה, פולין... (נגיד אירופה) 3. כנרת. 4. זהו...אין לי עוד. *4 אתרי אינטרנט: פה ובמקושרים. *4 מאכלים. לא עולה לי כלום ואני מתה מרעב... באסה. *4 מקומות בהם אפשר להיות עכשיו. המיטה שלי המיטה שלי המיטה שלי המיטה שלי נראה לי שאני אלך לישון.....

4../images/Emo210.gif על 4 שלי../images/Emo210.gif

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: *המממ אני מדברת מתוך שינה , לפעמים גם הולכת ולמי שהתעניין - גם חוזרת .. * אבא שלי נפטר לפני שנתיים וחצי, כאב שמלוה אותי יום יום.. * אני פשוט חולה על גבינות כחולות בהרמה שאי אפשר לתאר
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי: קופאית במשחקייה, דיילת מכירות של גם וגם, מנהלת שרות לקוחות , מלצרית ליומיים
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב: שרק, הנסיכה הקסומה, לב אמיץ , ספרות זולה
ארבעה מקומות בהם גרתי: קרית אתא, קרית חיים, טבעון , תל אביב
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה: סיינפלד (שוב ושוב) , חברים (שוב ושוב) סאות פארק סימפסון ושאר ירקות באקסטרה הוט וביפ..
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה: פאלמה דה מיורקה, סיני , ברצלונה המהממת , אילת
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי: תפוז, וואלה , y net look4love
ארבעה מאכלים: לזניות , גבינות כחולות , סלט ירוק-הרים של רוקט , קציצות במטבוחה של אמא
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו: ניו יורק, לונדון , אמסטרדם , תיאלנד

דריה27

New member
עונה על חלק...

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? * יש לי 4 אחים חורגים ואחות חורגת אחת (כלומר מאותו אבא, לא מאותה אמא), כולם גרים בחו"ל והם שייכים לשתי נשים שונות. בנוסף יש לי אח אחד מאותה אמא אבל לא מאותו אבא שגם גר בחו"ל. מסובך? צודקים! * היתה תקופה של חצי שנה שהלכתי עם שיער קצוץ קצוץ, כמעט קרחת. * הייתי רקדנית פלמנקו עד שנפצעתי קשה ונאלצתי לפרוש. * יש לי שני קעקועים. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? * ירח מר * לעזוב את לאס וגאס *ריקוד מושחת *התפוז המכאני ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? *חברים *24 *הסופראנוס *סיינפלד ארבעה מאכלים? *קוסקוס עם מפרום *חריימה *לנגב חומוס *סטייק עסיסי

polegra

New member
אוהבת שאלונים :)

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? אני לא חושבת שיש משהו שלא יודעים עלי...אני חולקת את העולם שלי עם כל מי שמקשיב כמעט :) אבל ננסה :
אני כבר 4 חודשים לא מעשנת וזה ק-ש-ה לאללה י
ש לי בובת חתול מוזרה כזאת..אי אפשר ממש להסביר ....שיש ימים שאני נרדמת איתה מחובקת או ששמה אותה בארון מכוסה טוב ושיהיה לה נוח...דפיקות שכזאת :)
אני מאוד אוהבת לצייר אבל לא חושפת את הציורים שלי לאף אחד...רק הפולני זכה לראות 2 מהם (לא שטויות של שניה וחצי...ממש ציורים יותר נכון סקיצות לציורים שהייתי רוצה לעשות יום אחד)
אני מכורה לסבונים נוזליים בכל צורה צבע וריח :) אוספת אותם כאילו אין מחר
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
מנהלת נגריה
מוכרת בחנות מחשבים
אחראית שרות לקוחות
רכזת מכירות
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
קפה בגדד - סרט שהשאיר עלי רושם שלא ייאמן השחקנית השמנה שחווה שם שחרור....כמה קינאתי ומקנאה בה....הלוואי עלי...וחולה על שיר הנושא
הדסון הוק - לא יעזור כלום הסרט מצחיק אותי שוב ושוב ושוב..רק לראות את מונה ליזה מחייכת :)
ספרות זולה - גגגגגרררררררררררררררררררררר כל מילה מיותרת
כל סרטי שירלי טמפל/דני קיין אני קוראת להם סרטי ימי המחלה שלי כשהייתי ילדה תמיד שדרו סרט שלה ותמיד בכיתי..בייחוד זה כשהיא בבית יתומים וחושבים שאבא שלה מת ושלחים אותה לעבוד...אוףף כמה דמעות
ארבעה מקומות בהם גרתי?
שא נור
אריאל
הרצליה
תל אביב
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? לא נעים...אבל ייאלה :)
עקרות בית נואשות - ראית את כל העונות תוך כמה ימים עכשיו יש לי 4 פרקים ואין לי סבלנות לראות
אבודים - מחכה שיחזרו לשדר את העונה החדשה...עוד חודשיים למנייאק!!
בוסטון ליגל - פשוט התמכרתי
אין רביעית....נגיד סימפסון כשיוצא :)
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? חחחחחחחחחחח קצת הזוי אבל.....
נהריה
אילת
טבריה ו
שפיים
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
וואלה
תפוז
ואתרי מכירות
ארבעה מאכלים?
כבד עם פירה/פתיתים שולתתתתטטטטטטטט!!!!!!!1111
סטייקקקקקקקקקקקקקקק לבן יאמייייייייייייייייייייייי
עוגת קיפודדדדדדדדדדדדדדדד
פרוזן יוגורט בננה מלון ואגוזים
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
בבית
בבית
עוד קצת בבית
ואם כבר להיות רצינית
במיטה בבית!!!!!! :) טלי

4 אני יודעת ../images/Emo3.gif

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
אם אתם עדין לא יודעים כנראה שכך רציתי שיהיה ... אה אתם גם לא יודעים שאני שמנה חחחח ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? אממ לא מקצועות אבל עבדתי בחנות צעצועים,ומאז עבודה עם ילדים. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? נורית, ריקוד מושחת, צ'ארלי וחצי, חגיגה בסנוקר. ארבעה מקומות בהם גרתי? הבית הנוכחי הוא המקום בו נולדתי ומאז אני שם. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? גומרות הולכות, קצרים, נולד לרקוד, מלאכים קטנים בערוץ 8 מתה על התוכנית הזאת. ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? תורכיה , רודוס, אילת, צפון. ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? שמנות ויפות, גוגל, מכוניות, הפינה העגולה ועוד... ארבעה מאכלים? קובה אדומה(חמוץ מתוק), סושיייייייי, דג על כל צדדיו גווניו וגדליו, ומאכל שניקרא סלונה שזה חצילים עגבניות ופילה של דג משהו ליגה... ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? מעלה אדומים, צימר בצפון, טאילנד, ספרד.

Chin Chin Man

New member
עכשיו אני, כי ההוא הלך

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? 1. סטודנט שנה ראשונה לקולנוע באונ' תל-אביב 2. שיחקתי רוגבי 4 שנים בתיכון ושנה מקצועי בנבחרת ישראל 3. יש לי אוטו קטן וורוד 4. אני מאוד אוהב את הים, הים מרגיע אותי ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? 1. עכשיו - איש מכירות 2. טכנאי אלקטרוניקה 3. טלמרקטינג של ביטוחי חיים 4. מתאם פגישות ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? 1. מועדון קרב 2. ספרות זולה 3. החבר'ה הטובים (סקורסזה) 4. מלך האריות ארבעה מקומות בהם גרתי? 1. חולון 2. בצבא (אם נחשב) 3. גרתי חודשיים באמסטרדם וזהו... ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? 1. נמלטים 2. "חברים" 3. סקראבס 4. משמרת שלישית ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? 1. אמסטרדם 2. אירלנד 3. רומניה 4. צפון ארץ ישראל ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? 1. פורום חיפושיות 2. YNET 3. פורום תסריטאות וקולנוע 4. פורום שמנות ויפות ארבעה מאכלים? 1. כל דבר שטעים 2. כל דבר שטעים 3. כל דבר שטעים 4. כל דבר שטעים ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? 1. אירלנד !!! 2. אמסטרדם !!! 3. ארה"ב !!! 4. בבית במיטה שלי

polegra

New member
כי הוא הגיע אחרי אלה...

זה עניין של ותק :) הסרטים האלה הם יותר...סרטי ההתבגרות שלי..... לכן חקוקוים אצלי כי כל אחד הביא איתו שיני כן..גם הדסון הוק :) מה שמזכיר לי ...להחזיר את הדיסק של הפיקסיז לרכב :)

למעלה