4 ימים ו 3 ילדים

4 ימים ו 3 ילדים

חופשה מדהימה זו הייתה. לקחתי איתי עוד חברה של הבת שלי והרגשתי כמו משפחה מרובת ילדים. השתוללנו, נחנו, נהנינו בלי סוף ונגמר. כמעט 700 ק"מ של נסיעות ב 4 ימים, ספר שלם שהצלחתי לקרוא (והצטערתי שלא לקחתי עוד אחד), כמה כוויות שמש (חרא קרם הגנה), 2 מתבגרות שמפחדות מדגיגונים והשפמנון בכלל גרם להן לצרוח, תנינים, בבונים, שייט קיאקים, אוכל שבישלנו בתורות (יתרונות גיל ההתבגרות) ובעיקר זמן חופשי לכולם וניתוק כמעט מלא מהעבודה ומהמחשב. תענוג אמיתי. היה מעולה ובדיוק במקום - מרגישה שכבשתי עוד פסגה ומתחילה לתכנן כבר את היעד הבא. עכשיו צריך לפרוק, לכבס הכל, להספיק עוד לא מעט ב 3 ימים ולארוז שוב לחופשה הבאה - הפעם ארוכה יותר ובלי הילדים :)) יחי החופש הגדול

8 שעות שינה בלילה ומנוחת צהריים

היו חלק מההספק, ממש לא התעייפתי וההפך הוא הנכון - מרגישה שמילאתי מצברים :)) מה שכן - קריית שמונה רחוקה אחושלוקי, 3 שעות נסיעה רצופה עם הפסקת קפה אחת, עכשיו מרגישה את העייפות, אבל זו עייפות מתוקה מתוקה...

קינמון ..

זה לכוסיות ששותות לאטה מאקיאטו עם קינמון מלמעלה .. :) גבר שותה בוץ ... מטרוסקסואל שותה .. פטל :) הסוכר החום - אין לי מושג מאיפה צץ ולאן רץ ...

../images/Emo5.gif

לאטה מקיאטו זה כמו לשתות חלב עם קצת צבע את שלי מעדיפה הפוך, חזק מאוד ובלי קצף!!!

שונאת, שונאת, שונאת

דבש
וסוכר חום זה פאסה, היום שותים עם סוכרזית על בסיס סוכרלוז. מודה שאוהבת קינמון אבל לא בקפה, למרות שאתמול בקפה הדוחה של הדרך שמתי קינמון באופן חד פעמי ויוצא דופן בעיקר בשביל להסניף את הריח כדי להתעורר
. והחיים שלי באמת דבש, אז תודה
, (הולכת לשים עוד מכונת כביסה כדי שיהיה מה לארוז ברביעי :)) )

למעלה