התהיות
ה ה 22 New member 25/5/08 #21 חברים, זו הפעם הראשונה שלי.. אעהאע דוקא ביום הזה אני אהיה ברמת-השרון עד 20:00 בערב ובעזרת ה' משם אני אגיע. זה בכלל באיזור??? יאלה שטויות אנחנו כולה בארץ-ישראל. כתוב שזה ב:21:30 מתי זה לדעתכם יתחיל?
חברים, זו הפעם הראשונה שלי.. אעהאע דוקא ביום הזה אני אהיה ברמת-השרון עד 20:00 בערב ובעזרת ה' משם אני אגיע. זה בכלל באיזור??? יאלה שטויות אנחנו כולה בארץ-ישראל. כתוב שזה ב:21:30 מתי זה לדעתכם יתחיל?
ה ה 22 New member 25/5/08 #30 תודה, אני אבדוק איך אפשר להגיע בדרך הכי קלה ומהירה. כי אם זה בערך שעה, לא כדאי להסתכן עם התנועה
ס סתיו ויטל New member 25/5/08 #32 ../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifאיזה כיףףףףףףף&^%$#../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif
B blackfield2 New member 25/5/08 #37 סתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתס 1. כלכך כיף לכתוב את זה ברצף (תודות לשיר שגילתה את זה XDD) 2. זה אחלה דרך לפרוק D: סתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתם RAWR (=^.^=)
סתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתס 1. כלכך כיף לכתוב את זה ברצף (תודות לשיר שגילתה את זה XDD) 2. זה אחלה דרך לפרוק D: סתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתםסתם RAWR (=^.^=)