4 חלומות צלולים ברצף!

shkool

New member
4 חלומות צלולים ברצף!

היי אנשיםםםםםםםםם! היום הלכתי לישון צהריים אחרי הבצפר ואמרתי לעצמי: "יהיה לי חלום צלול!" ובאמת קיוויתי ורציתי שיהיה לי חלום צלול, אחרי כמה דקות של שכיבה על המיטה, ראיתי בעיניי העצומות אור לבן, דבר שמתאפיין אצלי כ-wild , ואז ניכנסתי לחלום צלול! אחרי איזה דקה של צלילות היה לי התעוררות כוזבת שהובילה לעוד חלום צלול, וכך היו לי איזה 3 התעוררויות כוזבות שהובילו לעוד חלומות צלולים! בכל ההתעוררויות הכוזבות גיליתי שאני בחלום כי ראיתי דברים בביתי שלא ראיתי בחיים, למשל ראיתי שיש במחשב שלי משחק חדש של ג´יפים שמאוד הדהים אותי איך המוח שלי הצליח לייצר כזה משחק ובנוסף המחשב לא היה במקום שהוא צריך היה להיות, וכך גיליתי שאני בחלום צלול... בחלום אחר הסתכלתי במראה וראיתי את עצמי עם משקפיים וזקן צרפתי!
החלום הצלול האחרון היה הכי כיף
והמבין יבין.... נ.ב. ש"מסיימים" בחלום צלול "מסיימים" במציאות(ומתעוררים)... שלכם, shkool

ליטן א

New member
פששששש.... סחטיין...

מעולה.... תפרט קצת על כל חלום וחלום... נשמע מעניין.... אגב, לגבי הגמירות שלך... למה ציפית??? זה קורה לי כל הזמן בחלומות רגילים כשיש אצלי מישהי במיטה (הוירטואלית) - אז שזה לא יקרה לי בחלום "אמיתי" כ"כ????

shkool

New member
תגובהההההההה(קצרה)

אין הרבה מה לספר על החלומות, הם היו מאוד קצרים כל אחד ואחד, כולם היו בבית שלי... - רמת הצלילות הייתה דיי נמוכה, וזהו... shkool

snork

New member
בנים... להירגע... ../images/Emo8.gif

סתם, סתם... מזל"ט על החלומות!

ליטן א

New member
../images/Emo8.gif

סתם מעניין אותי - מה, לכם אין חיי חלומות-מין לפעמים?? רק לנו צריך להיות??? סדר העולם מכתיב שבנים צריכים להיות מכונת מין והבנות צריכות להיות כאילו "מעל הבנים"????? תעני ברצינות...

ליטן א

New member
אגב...

שמתי לב שההודעה שלי יכולה להשתמע ב2 משמעויות.. (בקטע של "מעל הבנים" - או שתהיו מעל מכונות המין בזמן שהם פועלות
או שתהיו מעליהם ברמה, והם כאילו יהיו הנחותים..... אז התכוונתי לכתוב את המשפט ככה: סדר העולם מכתיב שבנים צריכים להיות מכונת מין והבנות צריכות להיות כאילו 3 רמות מעליהם???
ליטן

snork

New member
תראה...

זאת סך הכל אשליה שבנות הן כאילו 3 רמות מעל הבנים. קרא לזה אפילו צביעות, אבל אין מה לעשות, זה מה שהחברה מכתיבה לנו. אבל יש גם הבדל בין לחשוב ולספר לבין רק לחשוב. אתה מכחיש שאם תשמע על בת שהיא מזרון שכונתי, תקרא לה שרמוטה? ואם בן שכב עם כל השכונה, תקרא לו גברררררר? בנים יותר פתוחים לכל הקטע של מין, ופחות מתביישים מזה. בנות צריכות להיות יותר שקולות כי יש לזה יותר משמעות לגביהן, שוב, בגלל שזה מה שהחברה גרמה להם לחשוב. אבל, זה מנקודת ראות של מתבגרת, אז אל תהרגו אותי...
ככל שמתבגרים נראה לי שבנות מרגישות הרבה יותר משוחררות ובנים מגלים שסקס זה לא הכל בחיים... (משום מה בקשר לזה אני עדיין בספק...
) תאמין לי שרוב הבנות מתות לשים פס על החברה, ובחדרי חדרים כל בת מפנטזת על דברים לא פחות סוטים, וחולמת חלומות כחולים. אם אין ידי לי, מי לי?
snork

shabaz

New member
יש גם את האמרה....

אם אין מין...יש את יד ימין (לא לשמאליים שביניכם) שבז

למעלה