4 חודשים

tul9ad

New member
4 חודשים

היום בדיוק מלאו 4 חודשים להיסתלקותך מאיתנו, מצד אחד נראה כאילו הזמן לא עובר ומצדד שני נראה כאילו עברו יובלות שאנחנו בלעדיך. הכל כל כך הזוי עדיין ולא נתפס מצד אחד החיים יותר חזקים מהכל ואנחנו ממשיכים בשגרה בלעדיך, בהתחלה היה נראה שאי אפשר להמשיך לחיות בכלל בלעדיך, והנה כמו שאמרו הכל באיזה שהו אופן הכל חוזר לשגרה. אך מאז שהלכת מאיתנו המכות לא מפסיקות ליפול על ראשינו, ביתנו איבדה את תינוקה בחודש הרביעי, זה היה כל כך קשה אהובי לעבור את זה לבד בלעדיך, הפחדים הלבד, שהילדה תצא מזה בשלום, החששות הכל בלעדיך, לא היית כדי להחזיק ולתמוך. והיום החתולה שלנו השתתקה ברגליה באופן פתאומי, והודיעו לנו שזה מחלת לב, כנראה שלבה נשבר על מותך, כמו ליבנו וכך בעלי חיים יודעים להביע את צערם. אז אם תולה היפה שלנו מגיעה אליך שמור עליה, היא אהבה אותך אהבת נפש. ואז כשהודעתי את הבשורות לחיילת שלנו שמגיעה פעם בשבוע הביתה, ה יא מיררה בבכי ואמרה שהיא לא מבינה מה עשינו שמגיע לנו כל הצער הזה שאנחנו עוברים. אז אני שואלת אותך אלוהים, עד מתי, די , די, די,

כל כך מבינה אותך

זה בדיוק מה שקרה לי כנראה שהצרות באות הן באות בצרורות וזה אולי תוכנית של אלוהים לחזק אותנו שנבין שיותר גרוע לא יכול להיות או משהו כזה למרות שבמצב הזה שואלים למה מה עשינו שנפל עלינו הגרוע מיכול וזה עדין לא מספיק והאמת אן לי עוד הרבה מה להוסיף אחרת הייתי מנחמת את עצמי גם וזה ממש קשה אז נקווה שיגיעו זמנים טובים וקלים יותר וכמה שיותר מהר

tul9ad

New member
אפטר שוק

אחותי כינתה את הדברים שקורים אחרי האובדן הגדול כאפטר שוק, כמו רעידות אדמה קטנות אחרי הרעידה הגדולה שנראה כולנו ימים טובים יותר, אמן כן יהי רצון.

24ר

New member
ליבי איתכם

אני עוקבת אחרי הדברים שאת כותבת, אני חושבת שכל כאב שאנו חווים עכשיו הוא קשה שבעתיים , הקושי החדש מצטרף לישן ומכביד . לאבד עובר בחודש הרביעי זה עצוב אך לא סוף העולם , עמדי מאחורי הבת וחזקי אותה , לי קרה מקרה דומה בחודש חמישי (לפני כ 15 שנה) הריתי מיד אחר כך וילדתי ילד מקסים , התעודדו ! לגבי החתולה , אני מסכימה איתך שבעלי חיים מגיבים כמו בני אדם . אני שולחת לך חיבוק גדול וזוכרת בחום איך את חיזקת אותי כשדיברתי איתך בטלפון , זוכרת?

tul9ad

New member
תודה על הדברים שלך

את אכן צודקת, כל דבר קטן פותח את הפצע מחדש. ואני גאה בך שהגעת למצב שאת מעודדת אותי. כל הכבוד

רוזהלי

New member
tul9ad

hani31

New member
שולחת לך חיבוק

היי חברה , כן החיים שלנו לא צפויים ממש מבינה את כאבכם ותחושותיכים . אבל את חזקה , האמיני לי עוד יבואו נכדים ישמחו אותך ואת משפחתך .

הכלל מתעצם כשהלב שבור

כשכואב כל מכה הכי קטנה מכאיבה שבעתיים .. ממליצה לך לקרוא את הספר "להעיר את הנמר"-מרפאים את הטראומה.פטר לוין. ומביאה קטע שעלי מאד השפיע "כל טראומה מספקת הזדמנות לשינוי צורה אמיתי. הטראומה מגבירה ומעוררת את ההתפשטות וההתכווצות של הנפש. לטראומה יש את הכוח למצוץ את חיינו ולהרוס אותם. נוכל גם להשתמש בה לחידוש עצמי רב עוצמה ולשינוי צורה. לאחר שהתפוגגה היא ברכה של כוח עצום יותר". כל הכבוד לך על התמודדות שלך טלי

24ר

New member
רשמתי את שם הספר

אלך לקנות , ספרים כאלה עשויים לחזק

../images/Emo41.gif../images/Emo91.gif ספרים בנושא שכול ואבדן../images/Emo41.gif

במאמרים ישנה קטגוריה של ספרים בנושא שכול ואבדן ,למבוגרים, לילדים ונוער. אשמח אם תמליצו על ספרים בנושא שאוכל להעשיר את המלצות במאמרים

למעלה