4 הרוגים מתוכם שתי חיילים, כולם לומדים בישיבת ההסדר עתניאל. "ונקתי דמם לא נקתי וה´ יושב בציון"
א אריאל1 New member 28/12/02 #1 4 הרוגים מתוכם שתי חיילים, כולם לומדים בישיבת ההסדר עתניאל. "ונקתי דמם לא נקתי וה´ יושב בציון"
א אריאל1 New member 28/12/02 #2 האמת ידעתי שנגררנו לתוך אדישות מסוימת. אבל לא ידעתי עד כמה זה חמור. פעם היו על פיגועים שירשורים ארוכים, גם אם היו רק של השתתפות בצער. מה יש? ארבעה הרוגים זה כבר שום דבר?
האמת ידעתי שנגררנו לתוך אדישות מסוימת. אבל לא ידעתי עד כמה זה חמור. פעם היו על פיגועים שירשורים ארוכים, גם אם היו רק של השתתפות בצער. מה יש? ארבעה הרוגים זה כבר שום דבר?
C CANDY MAN New member 29/12/02 #5 אתה באמת לא רוצה לשמוע את דעתי.... מרוב הזעם שאני שומר לעצמי על ההתנחלויות אני כבר מפחד להתפרץ ולהכאיב לכולכם במילים שלי כמו שעשיתי בעבר!
אתה באמת לא רוצה לשמוע את דעתי.... מרוב הזעם שאני שומר לעצמי על ההתנחלויות אני כבר מפחד להתפרץ ולהכאיב לכולכם במילים שלי כמו שעשיתי בעבר!
א אריאל1 New member 29/12/02 #6 אם שה אומר שלדעתך היה צודק להרוג אנשים באמצע סעודת שבת... כן אתה צודק במאה אחוז. אני באמת לא רוצה לשמוע.
אם שה אומר שלדעתך היה צודק להרוג אנשים באמצע סעודת שבת... כן אתה צודק במאה אחוז. אני באמת לא רוצה לשמוע.