4 המושלמים
(כתבה)

4 המושלמים../images/Emo70.gif (כתבה)

לי, דאנקן, סימון, ואנתוני.. ארבעת הבנים שכבשו את העולם שניי דיסקים במשך שנה וחודש "all rise" ו.. "one love" כל שנייה ברדיו כל דקה בערוצי המוזיקה מהשיר הראשון ועד עכשיו ממשיכים ועולים דרגות.. בסיבובי הופעות ממשיכים להופעה וכל אחד מתלעב ומתרגש מקולם של ארבעת המושלמים..
ממשיכים, ומצליחים שלכם: שירן ריאן

Azar Azar

New member
עולם ?? הם לא כבשו עדיין את העולם

בינתיים רק את אירופה ואסיה אבל עדיין לא הגיעו לאמריקה

באמת../images/Emo70.gif תראי:

הם היו שם לפני כ 3 חודשים את בכלל מעריצה שלהם יש לי תמונות מההופעה שבאמריקה..

brians angel

New member
חח!

בלו מצליחים בארה"ב??? עדיין לא..! במיוחד אחרי מה שלי אמר... תשאלי את דניאלה..

Dani Ryan

New member
כן...

הם בערך הרסו את הסיכויים אחרי מה שלי אמר-למרות שהוא הכחיש ואני מאמינה לו!! אבל....עדין יש סיכוי כי מבחינת כישרון והכל יש להם סיכוי טוב מאוד במיוחד שבקסטריט בויז ואן סינק לא ממש פועלות ברגע זה...

brians angel

New member
מבחינת כישרון וזה יש להם..

יש להם דווקא סיכויים גדולים..
אבל הם לא מנסים....

Mical the III

New member
מצטערת על הבורות אבל....../images/Emo121.gif

מה לי אמר? וכן, בלו היא להקה נהדרת!

brians angel

New member
כשנפלו התאומים,

בלו בדיוק היו בארה"ב, ולי הגאון הזה אמר שהוא חושב שחיות שמתות יותר מעניינות אותו מהתאומים, או משהו כזה...

smgfan

New member
זה המשפט הכי דביל ששמעתי בחיי....

גם אני אוהבת מאוד חיות, ומאוד כועסת כשהן מתות כל יום וכל זה. אבל להגיד כזה דבר על טבח של עשרות אלפי אנשים?????? זה כבר מטופש וחסר-טעם!

brians angel

New member
בגלל זה

הלך להם הסיכוי לפרוץ את ארה"ב לכמה שנים טובות..
באמת משפט מטומטם..!

Dani Ryan

New member
הוא לא אמר את זה!

הוא אמר שלדעתו כמו שמתייחסים בצורה כזו גדולה למה שקרה עם התאומים אז צריך לייחס חשיבות לדברים האחרים...הוא בחיים לא אמר שזה לא חשוב בכלל...ההפך זה העיתונים הפכו את הכל והוא בעצמו וגם אנטוני ושאר הלהקה שמעו טוב מה שהוא אמר וזה לא היה בכלל שאסון התאומים לא חשוב! ועוד דבר..אם בלו יירצו לפרוץ באמריקה אף אחד לא ייזכור ומי שיש לו מספיק שכל יידע להאמין לו.. בכלל קודם הם מתמקדים בארץ שלהם ובאירופה ואסיה וזה יותר טוב מאשר לקפוץ ישר לאמריקה..

Azar Azar

New member
מ'קפיץ את ההודעה

בגלל הדפוק הזה ששם תמונות של נטליה

למעלה