4 בוכנות דאס איז גוט....

אנא RF

New member
4 בוכנות דאס איז גוט....

נו טוב, הנה XR עם BREMBO GOLD.... המתאם נעשה ב-CNC כמובן על ידי מישהו שאני עובד איתו. השרטוט לקח "רק" שלוש שעות עם קליבר, נייר, עפרון ופנס. לגבי מחיר, אני קיבלתי את זה במחיר מצחיק, אבל זה אמור לעלות בערך 500 ש"ח. הקליפר עולה $160 (לי הוא עלה $116). הדיסק - 320 מ"מ של EBC שהזמנתי בטעות (התכוונתי להזמין את ה-RACING שהוא עבה יותר ונראה פי 20 יותר טוב...) אבל לא נורא. איך זה עוצר? אין לי מושג עדיין... אני רק יכול להגיד שאני כבר שותה DOT 5.1 במקום דיאט קולה עד שיצאו כל הבועות הקטנות של האוויר.... עכשיו מה שנשאר זה ללחוץ ברקס בפעם הראשונה ולקפל את הפרונט. ואז, אולי אז, אני אקנה KTM...

34TK

New member
וואלה וואלה,סחטיין עליך נראה

מיליון דולר חוץ מזה תמיד תוכל להחליף למזלג הפוך.

45degrees

New member
../images/Emo45.gif אני מזהיר...

עם 4 בוכנות אפשר להכניס הרבה יותר אטרף לרכיבה
תהנה.

Dr XR

New member
../images/Emo45.gif סחתיין

לא סיפרת לי על הרכישה. חכה חכה...

אנא RF

New member
דווקא כן סיפרתי לך....

...זה שאתה בשלב ה-DENIAL זה בעיה שלך.... אתה יודע שאני בעדך (בעצם אני היחיד שבעדך, לא?) - אנחנו TEAM XR, לא?

Little Max

New member
פססטטט, יא שי-דני

שמור את הקובץ של ה- CNC. אולי יבוא ביום מן הימים איזה רוכב XR (למה לבן-אדם לעשות את זה לעצמו?!) ויחפש משהו דומה. Little Max, שפעם חלם על fork braces, אבל לא היה את הקובץ...

אנא RF

New member
אחחח, וייסלר הוורדרד...

פעם חלמת על FORK BRACE? ולא היה ת'קובץ? לא זכור לי שביקשת... אבל יכול להיות שבגילי המופלג אני כבר שוכח דברים... חוצמזה, למה לבן-אדם לעשות את זה לעצמו...? מה אתה חושב, שאני לא רוצה CRF? או 525? או SMR? או איזה HUSABERG? רוצה, אבל... טוב, עזוב אותך, זה סתם תירוצים... אם באמת הייתי רוצה כבר הייתי לוקח את אמא שלי לבנק, מושיב אותה על השולחן של המנהל ואומר לה שהיא ממושכנת והיא לא זזה עד שאני לא מסיים לשלם ת'הלוואה...

אנא RF

New member
טוב, חזרתי מסיבוב...

leistungsfähige Bremsen ובעברית, למי שלא מבין ברמבואית, ברקס חזקה! כשיצאתי מהחניה, יענו 8 מטר נסיעה, אמרתי לעצמי שהמשאבה המקורית של ה-XR (קוטר "1/2) לא מספיקה לדחוף כזו כמות של שמן בקליפר הזה. 30 מטר יותר מאוחר לחצתי על הברקס ונשבע לכם שבא איזה פיטבול ועשה לי נעילת לסת על הדיסק. הלו, הלו... האספלט פה בכפר לא כזה טוב, יההה? דאס איז נעילת קדמי יההה? OK, אז אני מניח שזה עוד ישתפר כהרגלו של ברקס חדש. מקסימום, שפכתי כבר 20,000 ש"ח על האופנוע הזה, מה זה עוד קצת ג'ובבות על משאבה 14 מ"מ? ולא, פורטי פייב, אני לא רוצה משאבה 16 מ"מ - אני רוצה הרבה תנועת מנוף תמורת מינימום השקעה באצבעות....

45degrees

New member
אצלי יש משאבת 14 כרגע...

רוצה עושים החלפת משאבות במגרש לצרכי בדיקה? אני אבדוק איך משאבה חצי, ואתה תבדוק איך משאבה 14? לא יצריך יותר משעה עבודה החלפה (הלוך-חזור) + כמה סיבובי התרשמות. עיכוב קטן - אני עדיין לא במצב רכיבה.

אנא RF

New member
../images/Emo51.gif אבל כרגע לא...

מכיוון שזה עובד סביר פלוס כרגע, וזה רק ישתפר, אני רוצה לתת לרפידות לעשות BEDDING-IN ואז אני אחליט החלטות.

neighbor

New member
כמה נשיכות בירידות

הפרסה בכפר ,יאפטמזו את הרפידות (רק על תקצר דרך שביל הבריכה ).

למעלה