4 בבוקר לא נרדמת...

4 בבוקר לא נרדמת...../images/Emo171.gif

לבד קשה לי ללכת לישון. טוב נו...בימים האחרונים פשוט הרגלתי את עצמי ללכת לישון ממש מאוחר. זה לא עד כדי כך גרוע. אני הולך לישון ב6 ככה...למרות שהיום בטח בכלל לא אשן..וקם ב1 בצהרים. זה ממש מקצר את היום וזאת שיטה ממש טובה להנות כי מרוב עייפות אתה מאבד את מעט השפיות שיש לך, למרות שמעולם לא טענתי כי אני שפוי. המף...לא יצא לי הרבה זמן לכתוב מן הודעה כזאת בפורום שהיא כל כך אופינית לי בדרך כלל... אז עכשיו אני כותב-
אני די שמתי לב עכשיו שיש לי 2 ספרי ספריה של בית הספר שצריך להחזיר אותם...אבל זה לא משנה. אני בכלל לא יודע למה אני מספר לכם את זה זה לא ממש אמור לעניין אתכם, אבל תאלצו לסלוח לי על החוסר שפיות....יותר מדי שעות ער יכולות לעשות לי את זה(באת זה אני מתכוון חוסר שפיות לא משהו אחר!). אז כמו שאתם בטח יודעים, אני יוצא לשנת שירות בנוער העובד והלומד. בקרוב..ממש בקרוב...ב10/8 בערך....שזה לא הכי רחוק. אני אצא לסמינר חוות בקיבוץ רביד. אחר כך אחזור הביתה ליום- אומר היי לאמא! אוכל אוכל נורמלי. יעשה כביסה. אומר ביי לאמא! ואחזור לקיבוץ עד סוף החודש ל- או סמינר משלחת שהוא לקומונרים או סמינר עובדים שהוא לאלו שעובדים בגרעין. אני פשוט לא ממש יודע מה אני הולך לעשות, לעבוד או לקמנר. החוסר ודאות הזה של איפה בדיוק אהיה בשנת שירות קצת מלחיץ אותי... יש מצב שזה יהיה למשל הוד השרון. מה שאומר שקרוב מידי למשפחה. אני ממש לא רוצה לדמיין לעצמי את סבתא באה אליי לקומונה בלי להודיע לי ודוחפת לנו מאכלים למקרר, למרות שלא יזיק לנו שם אוכל. המחשבה שהבנות דודות הקרציות שלי גם בתנועה ושיש מצב מסוים שאצטרך לראות אותן יותר מפעם אחת בחודש עושה לי רע. אוי אני שונא את הוד השרון....עיר מדכאת ומגעילה שמשום מה יש לי בה משפחה. כבר הצעתי בעבר להשמיד את הערים הבאות- הוד השרון, טבריה. במקומן אפשר לעשות פארק ציבורי נחמד. אז נחזור לנושא שדי גלשתי ממנו... שנת השירות שלי. לצערי הרב, יציאה לשנת שירות אומרת ישר על ההתחלה שאיזה חודש וחצי חודשיים אני לא אהיה עם מחשב, מה שאומר שלא אכתוב ולא אדבר עם כל כך הרבה אנשים שבדרך כלל אנחנו מדברים בעיקר ברשת, וזה גם אומר שאני ממש יהיה פה לעיתים נדירות וחבל
(אוי למה הסמיילי הזה מזכיר לי את ה"נדליק נר" של שרית חרדד?). הקטע ההכי קשה בשנת השירות באמת יהיה להתנתק מהמחשב שלי ומהפורומים של תפוז ומהicq שלי(למרות שהוא אוהב להתקע)... אני כבר מתאר לעצמי אותי יושב בקומונה וגולש קצת בפלאפון שלי ומאחורי עומדת לזרוק לי על הפלאפון אבן בכדי לשבור אותו בת הגרעין שלי- לי. אז חברים יקרים, כי אני יודע שלא יהיה לי פה נצח לצערי. מה שאומר שבעתיד אכתוב הרבה פחות- אם אתם הולכים למצעד בירושלים תגידו. צרו קשר דרך התפוז חפוז. ונפגש במצעד....כדי שאדע עם מי אני כל כך אוהב לדבר... אוף...אני כבר מתחיל להתגעגע לפורום....

dodobird

New member
../images/Emo67.gif לכי לישון

המף.... מהצד שלי זה דווקא נראה מבטיח. אתה יוצא מהבית, להיות עם אנשים חדשים ומגניבים
ידידה שלי עכשיו לקראת סיום שנת שירות של מחנות העולים. היא הייתה בבית באיזה חור בראשון, שכונה קשה, עם אנשים מכל מיני סוגים, אבל נראה לי שבשורה תחתונה היא נהנתה. חוצמזה- עד כמה שזה נשמע רע (ואני בטח אסקל על זה, כאילו אמרתי משהו אסור "worse?! how can I make it any worse?!") אם ישנם אנשים שאתה לא תשמור איתם על קשר יותר בגלל שלא תהיה מחובר לאינטרנט... אז... זה כנראה אומר משהו... לא?
שיהיה יום טוב שרימפ, לך ולכל בית ישראל

campari

New member
קיבוץ רביד

הוא אחד המקומות היכ יפים בארץ. באמת. ועדיף לך ללכת להדרכה ולא להתקע באיזה גרעין נידח. ויהיה כיף, תראה.
תבקש מההורים מחשב נייד, ואז תוכל להשאר אתנו מאיפה שלא תהיה

RedRose

New member
האא... גם אני הייתי בפולין..

החברה שלנו הייתה המעורר.. המדריך שלי היה מ-ז-ה חמוד

קוראים לאותה חברה

"המעורר" והיא חברה שהוקמה ע"י יוצאי הנוער העובד והלומד. אני אישית הייתי באחד הקבוצות שלהם במשך 3 שנים. המף...למדריך שלי קראו יובל.

fayd הפשוש

New member
שרימפוש לא ../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

אתה לא יכול לעזוב אותנו!!!!!!!!!!!!! מי יצחיק אותי? (לא לידאוג אלדין לירוי capari ומרמוש/ לא שכחתי אותכם) מי ישלח לי פרחים? (לא חשוב שאף תפעם לא שלחתה לי פרחים העיקר הכוונה) מה יהה אלינו?????????????????? אני מיתחנן בפניך תשיג לאפ טופ ותישאר בקשר ואם אתה לא יכול להשיג מחשב נייד אתה חייב להבטיח שתישלח הודעה לפחות פעם בשבוע!!!!!!!!! (שיט מה קורה לי???? אני הופך לממש פאקינג דרמה קווין טוב בקיצור שריפי ניתגעגע ולא יעבור יום אחד בלי שנחשוב אליך) (נו הינה זה שוב טוב עדיף שאני יסים את ההודעה הזאת בייייי) (מאלון
בלון כחול
)

BlueCat

New member
מזלי שאני יודע בדיוק איפה אני בי"ג>

>> אני נעמן. כן, נעמן. מה זה? איפה זה? באמת, אתם לא יודעים?? ככה, בין חיפה לעכו. לא בטוח שהמקום נמצא על המפה בכלל... יכול להיות שאני "אדריך" גם בטבריה, אז שרימפי- אני בא!

מלפפון!- מחוז צפון!

מחוז צפון שוללללללללללללללללללללט! (מצטער שההודעה לא קשורה לכלום)

BlueCat

New member
לא נוער עובד ולא נעלים! מכינה...

קדם צבאית להכשרת מנהיגות ותאומה לחברה בישראל.

אתה יודע

שנעלים בהקשר לנוער העובד זה נורא מצחיק. לפחות אותי. הקיצור שם של הנוער העובד והלומד הוא- הנוע"ל. תוריד ו´....

למה כולם הולכים למכינה?

מה יש שם חוץ ממקלחות משותפות(אצלנו במכינה)... ונערים מסוקסים מכושר קרבי(או שאנחנו בכלל לא מגברים על אותה מכינה שכמעט כול חברי יוצאים אליה). צצצצ עדייין נוער עובד יותר שווה(יש קיבוצניקים !!!).

שרימפי יקירי ../images/Emo20.gif

מצב חוסר השפיות הזה נופל על כולנו מידי פעם אבל במיוחד על קומונרים לעתיד, זה מן דבר כזה שאנשים "נורמאלים " נכנסים לשנת שירות ופתאום נפל להם הבורג.. אבל אצלך זה נראה פשוט יותר מדי שנות עירונות, פחות מדי שעות שינה.

spainbar

New member
אני יגיד משהו שאני חושב

שמאד נכון אבל שאני בעצמי לא זוכר לעשות: צריך לזכור לא לרוץ 100 ק"מ קדימה כל פעם שעושים משהו, יש חוסר טעם בכל הזמן לדאוג קדימה מה יהיה, או כבר לדמיין סיטואציות של "סבתא באה לבקר" וכדומה... שוב אני אומר, אני עושה את אותו דבר בדיוק אבל פתאום כשרואים מישהו אחר עושה את זה מהצד מבינים כמה זה לא שווה את הכאב לב, ובנוסף לזה - אתה באמת הולך לחוויה - רעה או טובה היא תהיה בדיוק שנה ותיגמר, אני אישית (וזה רק אני) הייתי הולך להדרכה - רומונר כי זה שונה מלעבוד בגרעין ושונה ממה שתעשה בעתיד... אבל צריך הרבה סבלנות !!!! בכל מקרה גם אם המחשב יהיה רחוק למשך הרבה זמן, אולי תגלה שבסה"כ זה יצא לטובה - לצאת קצת מהחיים הוירטואליים וללכת לחיות את מה שבאמת קורה... אנחנו נתגעגע, נחכה לסיפורים כמו חבורת זקנים בבית אבות שמחכים לשמוע מה קורה עם הצעירים... אז רק תמשיך לחייך....
:} ס´

xanadu

New member
אתה שם../images/Emo11.gif גש הלום,בוא נחשוב ביחד

מה לא בסדר בחתימה שלך

../images/Emo9.gif hello mister man

בהתחשב בעובדה שרק עכשיו שמת לב לזה...צריך לשאול מה לא בסדר בשלך?
סתם סתם סתם אבל אתה סולח לי נכון?

למעלה