3x17
אני בהלם!

סוקט

New member
../images/Emo58.gif

קירה היא סיילון! אין מצב שלא.................... והיא עוד תחזור.......

XiroX

New member
../images/Emo58.gif ....!!!!!

אני פשוט לא מוכן לעכל את זה... מצד שני, אני לא מאמין שהיו מראים את כל זה אם היא לא מתוכננת לחזור, ואנחנו כבר יודעים שמחכה לנו סיילון חבוי שאנחנו לא יודעים עליו... מעבר לזה, פרק מדהים ממש. פיתוח דמות מטורף לסטארבאק, והרבה מאוד פיתוח בעתיד לאדאמה וללי (הוא הרי נתן לה לחזור לטוס...)

סוקט

New member
../images/Emo58.gif

לא בטוח שהיא מתה בכלל, מי יודע מה עלה בגורלה מה שבטוח זה שהיא לא תעלם, ואני שם את כספי על זה שהיא אחת מה Final Five

לגבי ה-final five

אפשר להתחיל לנפות מאוד בקלות מי **לא** - הכל קשור לכרונולוגיה של המלחמה וכו'. המלחמה הראשונה עם הסיילונים החלה בערך 52 שנה לפני תחילת הסדרה, והסתיימה כעבור תריסר שנים, 40 שנה לפני הסדרה. **רק אז** גלו הסיילונים, שעד אז לא פיתחו שום יכולות דמויות אנוש ונראה כמו Chrome Jobs/יצורים משנות השבעים המאוחרות. זה פוסל את אדמה, סול, ורוזלינד (וגם את הדוקטור החביב), מחר וכולם דמויות עם משפחה וכו'. לגבי קארה, שהייתי מעריך שהיא בת כמה? שלושים? עשרים וחמש? איך הצליחו הסיילונים לייצר סיילון דמוי אדם ולשתול ל"אמא", ולא סתם אמא, אלא משרתת בצבא, ילדה סיילונית, בעשר שנים?

XiroX

New member
לפי דעתי

הסיילונים האנושים נוצרו בצלמם של אנשים אמיתיים, שלהם אף נלקחו הזכרונות כדי לחקות ככל האפשר את האנשים המקוריים. היו יכול באותה מידה לחטוף את אדאמה ולהחליף אותו

אילנית99

New member
בזמנו, אחד הסיילונים אמר לקארה

שאדמה הוא סיילוני.. והם יכולים לשתול זכרונות. זה לא אומר שהדברים קרו... זה אומר שבראש שלה הדברים קרו

XiroX

New member
מה שאני אומר הוא

בואו ניקח את בומר. בומר הייתה ילדה בקולוניות, ויש איזכורים לאנשי צוות שגדלו איתה. איך שאני רואה את זה, יש 2 אפשרויות- 1. שרון באמת היתה קימת, ובאיזשהו שלב הסילונים חטפו אותה והחליפו אותה, והשתמשו בזכרונות שלה כדי לתת תוקף אמיתי וכמעט בלתי ניתן לזיהוי למושתלת החדשה. 2. שרון הומצה על ידי הסילונים. הזיכרונות שלה מהילדות הומצאו, והיא נשתלה באיזשהו שלב בבגרותה בעולם כלשהו. אני אומר בגרותה, כי ידוע לנו שהסילונים לא מתבגרים, וגם לא מסוגלים להביא ילדים. איך שהיא היום, היא תהיה גם עוד מאה שנה. אני חושב שהאופציה השניה לא היתה עובדת. יותר מדי חורים. הרבה יותר הגיונית הראשונה, ולכן כל אחד יכול להיות סיילון, כי כל אחד היה יכול להיחטף בהזדמנויות שונות. בנוסף, כמו שאולי כבר אמרתי, יש לנו את הדמות של הכומר, שהוא בפירוש בן יותר מ50 שנה.

אלוניס

New member
מה שאתה אומר מאוד מעניין

לגבי האופציה הראשונה - אני דווקא לא חושבת שהיא הגיונית כי להחליף מישהו אומר שיש סבירות שאנשים שמכירים אותו כל חייו ישימו לב לשינוי. ואם כל הכבוד לטכנולוגיה שראינו עד כה מהסיילונים - לא ראיתי שיש להם יכולת להעתיק זכרונות של אנשים. אפילו בעת התחדשות של סיילון - רק עותק אחד מתעדכן לגבי החוויות ולא כולם. גם כשהידע חשוב מודיעינית. כלומר דווקא אופציה 2 נראית לי סבירה. כי דובר על קולוניות עם מיליוני תושבים. וקל מאוד לשלב דגם אחד בסביבה על ידי פיברוק היסטוריה. לגבי הסיילון המבוגר - מה הבעיה "לייצר" אחד כזה ולו לשם אמינות?

Cylon

New member
יופי של פרק

הבנייה לקראת השיא לכל אורך הפרק עשויה מצוין! קשה לי להאמין שהיא סתם ככה מתה... מפתה לחשוב שהיא פשוט סיילון ו- 99% שזה נכון, אבל אני ממש רוצה להאמין שזה קצת יותר מתוחכם מזה, אחרת זה ממש צפוי (99% כבר אמרתי?) אז לכל משכימי הקום שראו את זה על הבוקר (ע"ע tal beinin) וגרמו לי לחכות בכליון עיניים לרגעי הערב (או בעצם לילה) הפנויים שלי: אנא התחשב באלו שיש להם עבודה וילדים להשכיב בערב, אל תוציא לנו על הבוקר את העיניים בהצהרות כמו "אני בהלם ואין מה להוסיף"... או שלא תדבר בכלל או שתהרוס עד הסוף וזהו...
אוקיי, זמן לראות Heroes! למי שלא מכיר - אחלה סידרה! לילה טוב!

tal beinin

New member
הא הא

אני בארה"ב והיה עכשיו פרק מעולה בהירוס עם סוף.........

blackguard

New member
אבל את הגבול קצת ../images/Emo58.gif

עם 99% שקארה בחיים הפרקים הבאים די צפויים ההימור שלי עדיין שהיא הנביאה לא יודע איך זה מתחבר לסיילון ואם קרה והיא סיילון איפה יש בדיוק ספינת "החייאה" באיזור? אגב למי שיש זמן שיעבור על האתר של ערוץ מדע הבדיוני יש שם סירטון נחמד (לא יודע איך לקשר :S)

Mr Majar

New member
../images/Emo58.gif ישן מאוד

היה כבר פרק כזה בעונות הקודמות

nick at noon

New member
אתם לא מתעלמים מאופציה? ../images/Emo58.gif

היה נראה שהיא שמה יד על הידית חירום (איך שקוראים לזה שמעיף את היושב מתוך המטוס) קצת לפני הפיצוץ. יכול להיות שהיא עשתה את זה ונאספה על ידי הספינה הסיילונית שהיא ראתה (ולא נשללה האפשרות שהיא כן קיימת באמת).

למעלה