3X16 - Top Secret שכולו

אמ...

אני לא מתווכחת על משאני לא יודעת בוודעות לגביו, אבל ההסבר שנתתי הוא ממקור מדויק ומבין ברפואה. ויש גם מן אתר כזה שמסביר את כל הקטעים הרפואיים בהאוס. מכירה? אני ניכנסת אליו לפעמים דרך הלינקים של האוס גייד, אז בגלל זה לא שמרתי במועדפים. את יכולה למצוא שם את ההסבר לזה, אולי אני טועה, לא יודעת.

אכן, משכתבתי:

לבחורה בקליניקה לא היתה סוכרת של חסר אינסולין (diabetes mellitus), אלא סוכרת תפלה diabetes insipidus, שזו מחלה שיש בה חסר בADH (הורמון שגורם לגוף לאגור מים). במחלה הזו כמויות אדירות של מים מופרשות בשתן (במקום להיספג חזרה לגוף בכליה), ולכן כל הזמן צמאים. חג שמח :]

LoLo16

New member
Love is... ../images/Emo23.gif../images/Emo58.gif

המבט של האוס
ההאדי היה פשוט מושלם! הוא עדיין רוצה אותה.. כמה חמוד
ואהבתי את ההשוואה שהייתה פה בין קמרון לקאדי- קמרון מנסה בכוח לגרום לו לקנא, ואפילו גורמת לו לתפוס אותה ואת צ'ייס בארון, ומה תגובתו? הוא מחייך. לעומת זאת... קאדי נישקה מישהו לפני שנתיים, והוא עדיין חושב על זה ומקנא בו.
חוצמיזה, הפרק היה ממש אחלה, אהבתי אותו מאוד, במיוחד את הפתיח

סלוניק

New member
הגדות עושות לך את זה?

הקטע של הדם-אש-תמרות עשן נטול אפקטים, הדמויות של רבי טרפון ורבי אלעזר שטוחות ומשה פלגמט משעמם, בטח שפחות שנון מהאוס. קיצור תסריט מעפאן. ושאלת טריוויה לחג הבא עלינו לטובה - מי יודע מה קדם למה: המצה או קמח המצה?

חבל שזה מה שאתה חושב עליהם

וגם אם אתה לא אדם דתי, אני חושבת שיש פה מקום לכבד אותם יותר... (מבחינת איך שהגדרת אותם) אגב, הם לא היו שטוחים בכלל, יש מה להכיר אותם מעבר להגדה.
אבל אני מקבלת את דעתך. וכן, אפשר לומר שזה עושה לי את זה.

סלוניק

New member
התבדחתי כמובן,

וכמובן שזה לא המקום לדיון בנושא, אבל אם כבר התחלנו אני אכן מאמין שיש ערכים מאוד חשובים הנובעים מסיפור ההגדה והתפיסה החברתית הנובעת ממנה (לראייה, חתימתי הוותיקה). עם זאת, מכיוון שאני לא מאמין שאני זקוק לליל הסדר לצורך החינוך של אותם ערכים, עבורי לא מדובר ביותר מאשר מפגש משפחתי נחמד.

סלוניק

New member
אני חושב..

שאנשי הפס הרחב צריכים לגלות התחשבות באותם גולשים שהחיבור שלהם מוריד בקצב של קילובייט ליום.

אנה תודה על העזרה!

אחלה דבר זה חבל שלא ידעתי לפני זה וחיכיתי כל פעם שבוע לראות כל פרק

MTA lidarosh

New member
פרק חמוד לאללה..../images/Emo58.gif

מוזר הקטע אם האוס חחחח זה הזמן להפסיק עם הויקודין.... הקטע האחרון מפתיע מאוד ומוזר..... מעניין איך הוא ירד אליהם בפרק הבא חחחח בכלל כל הרומן שלה אם צ'ייס מוזר לי ואני ממש לא רוצה שהיא תתגבר על האוס תמשיכי לחבב אותו יחצופהההה הנשיקה שראינו בפרק 315 הייתה סופנית ומאודדדדדד טובה!!! שימשיכו!חחחח המקרה הרפואי חמוד איזה תעלומה ובסוף הפיתרון בא להאוס בחלום...חלום מוזר אבל בחלום....

למעלה