../images/Emo58.gifמסכימה...
עשו את הפרק הזה כדי להראות עוד את "הגופה" של האוס. בשתי העונות הראשונות, הן היו לאורך כל הדרך מיוחדות ומפתיעות, אבל בכל זאת היה דפוס כל שהוא. עונה 1 - גילינו מי זה האוס. עונה 2 - גילינו מי זה האוס עם סטייסי. בעונה השלישית יש עירבוביאדה אחת שלמה. בתחילת העונה התחיל יפה, אבל כל העניין של טריטר היה מעניין אבל לא סחף אותי, כי הסוף של זה היה לא מתאים. כל הקטעים ההאמרונים נגמרים בלי שום טעם וריח, לפחות בעונות הראשונות הרגשנו את המתח המיני, אבל עכשיו, זה קריר הרבה יותר, למרות הנשיקה. כאילו לא הייתה נשיקה מעולם. הקטעים הההאדיים מתיימרים להיות רציניים. הדבר שהכי אהבתי בעונה הזו, זה את ההסתגלות של האוס, לאורך כל הדרך. את ווילסון אהבתי דווקא העונה, למרות כל העניין עם טריטר. העונה הזו כבדה יותר ומורכבת יותר, שאני אוהבת את זה, אבל משהו בבימוי השתנה. במיוחד בצילום, זה נראה כמו ריאליטי עכשיו, המצלמה זזה כל הזמן בצורה דקומנטרית כזו. אני לא אהבתי את הבימוי של הפרק הספיציפי הזה, ולא הייתי רוצה שזה יקרה שוב. ביינתיים, למרות הכל, העונה שאני הכי אוהבת זו השלישית, מה לעשות, אני מורכבת, שאוהבת דברים קלילים לפעמים, אבל לא פשוטים. זהו שאחת מהיוצרות העיקריות בעונה הזו - קייטי ג´ייקובז החליטה שצריך להיות יותר סקס בהאוס. ועכשיו הכל נראה מאולץ. קפיצות משיפ לשיפ, בלי עקביות. בראיון קצרצר עם ג´סי (יש קישור במאריקיר), והוא אמנם מדבר על זה בתור יתרון, אבל ברצינות, כשזה הופך להיות למאפיין הכי בולט של הסדרה זה כבר ממש לא יתרון. להפך. זה כאילו קיבלנו המון כובד בחצי הראשון של העונה (ולמה בכלל? עד עכשיו לא הבנתי. קשת העלילה של טריטר לא תרמה כלום לדמות, לדעתי, אם כי היו בה כמה פרקים מצוינים),ועכשיו אנחנו מפוצים ע"י פרקים כמו Top Secret. נראה לי שרצו שנזדעזע, שהפרק שבו האוס לקח מנה מרובה והקיא זה לא הספיק, רצו שנגעל עוד יותר, ולא סתם, מהאוס! את האמת, זה לא עד כדי כך זעזע אותי, זה הצחיק אותי יותר. אבל אני יודעת שלאחרים זה לא נעים לצפיה. נו טוב, אני יודעת שהפרק הבא אמור להיות טוב יותר מזה. לפי הס', יהיה דווקא משעשע.