3x15

סוקט

New member
3x15 ../images/Emo58.gif

תחלס, סתם פרק משעמם ומאכזב ולכל מחבקי העצים שדוגלים בתזה שגלקטיקה היא סידרה בחלל ולא סדרה על חלליות הגיע הזמן שתחליפו מנטרה.. למי אכפת מאישתו של אדמה...? טחנו כבר העניין שהטירלים רבים ושקלי לא מרוצה בלה בלה בלה... איפה האקשן, איפה המתח? נגמר התקציב נראה לי הדבר היחיד שהיה מעניין זה שאדמה יכול להקרין... to project, כמו באלטר האם אדמה הוא סיילון מה FINAL FIVE? מה שמעלה את השאלה מה נסגר עם לי? time will tell...

XiroX

New member
מכיוון שאני כ"כ אוהב עצים...

אני דווקא חשבתי שהיה פרק מצוין. אני חשבתי דווקא שהחלק עם הטירילים היה "המממ... אנחנו מעסיקים אנשי CGI מסביב לשעון, אבל כבר חצי עונה שאין להם כמעט מה לעשות... טוב, לפחות שיוכלו לעשות המון זוויות מגניבות לגאלאקטיקה...". לדעתי הסיבה שאין אקשן היא כזו- המפיקים לא עושים אף פעם סתם אקשן, סתם קרב. לכל קרב יש רקע עלילתי ונימוקי עשיר. אם כל פרק הייתה מופיע BASESTAR והיו הולכים מכות אז זה לא היה כזה מעניין. כן הייתי רוצה לראות קצת יותר קרבות חלל, כי זה כן מה שהביא אותי לסדרה מראש, וזה קצת מוקצן מדי כמה אין קרבות... אני עדין מחזיק בדעה שהמפיקים מכינים לנו משהו רציני, סטייל הריסת ה RESSURUCTION או הכיבוש של המכרה. נחכה ונראה

XiroX

New member
ועוד משהו

בקשר להקרנה של אדאמה- עד עכשיו, ראינו רק 2 דמויות שמסוגלות להקרין אנשים ולא רק רקע- 6 ובטלטאר. אדאמה הוא השלישי שעושה את זה. מצד שני, באלטאר הוא לא סיילון, כך שאין שום סיבה מוחלטת להאמין שאדאמה הוא סיילון. טיעונים נגד- הבדיקה המקורית, הלא מזוייפת הראתה שהוא לא סיילון. מעבר לזה, ניסו להרוג אותו מספר פעמים. טיעונים בעד- ליאובן אמר שהוא סיילון, וגם אדאמה יודע להקרין... נחיה ונראה

jony24zzz

New member
אני דיי בטוח שראיתי את אותו פרק ספ

מה זה להקרין? על מה אתם מדברים?

XiroX

New member
../images/Emo58.gif להקרין

באחד מהפרקים כשבלטאר עדין על ה BASESTAR, הוא מגלה שלסיילונים יש יכולת להקרין- ז"א, לשנות את איך שהם רואים את הסביבה שלהם לאיזו סביבה שבא להם. למשל, קפריקה 6 מקירנה יער במקום לראות את הקירות של הספינה. הם מבדילים את זה מסתם דמיון בזה שהם באמת רואים את ההקרנה שלהם, ולא רק מדמיינים. באלטאר עושה את זה בחזיונות שלו. למעשה, הדבר היחידי שרומז לנו על הקרנות הוא איך שמציגים את זה בסדרה. בגלל זה מאוד קשה לדעת מתי מישהו סתם חולם בהקיץ ומתי הוא מקרין. בכל מקרה, החזיונות של אדאמה נראים ומתנהגים בדיוק כמו אלה של באלטאר, כך שיש סיבה לחשוד שאדאמה מקרין גם. מצד שני, יכול להיות שהקרנה היא באמת רק חוש דמיון מפותח מאוד מאוד

למעלה