3X13 The Hurt Locket

../images/Emo18.gifנמחקה כאן תגובה והתגובות שלה../images/Emo18.gif

אני מבקשת שתקפידו על לא לרשום ספויילרים בכותרת... יש לזה סיבה פשוטה, לא להרוס לאחרים... או כן... למנהלת יש שם... קרן

TetiBETTY

New member
../images/Emo58.gif

אישתו של בנדוד של נייט ששכחתי איך קוראים לו, גילתה את המכתב שהאקס כתב ללילי, ובערב חג ההודיה הן היו עם אותם מעילים והתבלבלו ביניהם... ככה היא גילתה את המכתב והתנקמה בלילי וסרינה והביאה לרופוס את המכתב..

britmel

New member
ספוילר

לא נראה לי.... גםאני חשבתי ככה .. אבלך אז נזכרתי שאמא שלה נראית אחרת...

../images/Emo58.gif../images/Emo6.gif

חחחח גם אני חשבתי שזאת אמא שלה בהתחלה..אבל באמת היא נראת אחרת לגמרי או שאולי החליפו אותה אבל מה הסיכוי.. ואז הבנתי שאין לי מושג מי זאת כנראה

המממ מוזר ../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

משום מה הייתי בטוחה שזו היא אבל מצד שאני אם חושבים על זה אמא של וונסה בחיים לא תבוא לגור במלון היוקרתי ההוא.. לכן הגיוני שזו לא היא

רינת88

New member
../images/Emo58.gif

אם אני זוכרת נכון .. זאת אחת מוועד ההורים של התיכון ... (כרופוס הלך לשם במקום לילי ...הוא הכיר אותה) לא ?

../images/Emo58.gifאני יודעת מי זאת

זאת השכנה שלהם. היא סיפרה לרופס באחד הפרקים על בעלה שבגד בה או משהו כזה ומאז הם מדברים...

TetiBETTY

New member
בדיוק! באתי לרשום את זה..../images/Emo58.gifהייתה

וועדה ולילי לא יכלה להגיע אז היא שלחה את רופוס.... ומאז נוצר הקשר ביניהם.

Maayang4

New member
שאלה

איך קוראים לשיר שהיה בפרק? זה היה מתי שנייט וסרינה התחילו להתנשק במסיבה..

Maayang4

New member
../images/Emo58.gifוואיי תודה

שירר מדהים.. ובקשר לפרק היה פרקק יפה אבל לא עד כדי כך.. לא אוהבת שסרינה ונייט ביחד.. לא נראה לי שהם יהיו הרבה זמן ביחד.. ואיזה מצחיק זה שדן ונייט החליפו וגם סרינה וונסה..חחח כול כך מצחיק שכול שנייה הזוגות משתנות ומתחלפות וואי שחכתי איך קוראים לחבר הזה של ג'ני..בקיצרר אוהבתת אותוו והלוואי שהוא וג'ני יהיו ביחחדד

למעלה