3X11

gilmorefreak

New member
3X11../images/Emo58.gif

וואי איך אהבתי את הפרק...! למי שלא זוכרת זה נגמר בבחור שאני ממש לא זוכרת את שמו שמציע ללורליי לצאת!!! שמעתי שבפרקים הבאים יהייה לה חבר..אבל חשבתי שאני אשנא אותו בגלל שזה לא לוק..אבל הוא דווקא די נחמד!
וסוקי וג'קסון..אווווף! כל הזמן יש בניהם אי הבנות כאלה..כאילו הם בכלל לא מקשיבים אחד לשני זה סתם כבר מתחיל לעצבן..! מישל- מקסים כמו תמיד! הוא כזה מצחיק!!!! (הבחור הצרפתי ישר נתן לי את המס' שלך בבית ואמר שאת ערה עד מאוחר אז אני יכול להתקשר, לורליי: אל תדאג אני אפטר אותו מחר....) אמילי- חחח...פשוט היה יפה...העוזרת תובעת אותה...חחחחח..כל כך מתאים! היא אשכרה פיטרה מישהי על כך שהיא עושה רעש שהיא הולכת??? אויש והתצהיר (ככה קוראים לזה בעיברית לא?) שלורליי נתנה..כזה מ צ ח י ק ! אבל לא חשבתי שהיא באמת תעשה לה את זה..חשבתי שהיא באמת תיהייה נחמדה! אבל זה עדיין היה מצחיק! ורורי- יואו איך ריחמתי על פריס..איזה מעצבנת איך קוראים לה? פרנסי?...אבל היה יפה שפריס כזה..אני יודעת שהיא סתם עושה את זה כדי לסכסך בינינו אבל אני לא מאמינה שנפגשת איתה מאחורי הגב ועוד סיפרת לה על ג'יימי! זה היה כזה עצוב...ושהיא אמרה שהיא חשבה שהיא החברה הכי טובה שלה!! אוי סופסוף העונה פריס מתחילה להראות אנושית!!! ואיזה גדולה היא הייתה שהיא הורידה את המחיר...של הלא יודעת מה..מה זה היה?? ועכשיו יש גם תקציב לטלסקופ!
פשוט כשרון פריס הזאת... ומה זה- לא דין לא ג'ס לא ליין ובקושי בקושי לוק..שתי שניות בערך...? זה קצת הפריע לי...חוצמזה פרק ממש טוב!! העונה השלישית ממש טובה עד עכשיו..שמעתי שהרביעית זה כבר לא משהו..זה נכון??למי שראתה כבר....

pink slip

New member
וואי, איזה נוסטלגיה להזכר...

ראיתי את הפרק לפני שנים, פרק גדול... כל העונה השלישית גדולה... וכן, העונה הרביעית פחות, אבל עדיין גדולה, אחרי הכל ב"ג...

למעלה