gilmorefreak
New member
3X10 Keg Max ../images/Emo58.gif
כן כן אני יודעת שאני הרבה מאחור...אבל אממ..אני פשוט חייבת לחלוק! איזה פרק מ ע ו ל ה ! אוקיי..רק שתדעו שאני ממש ממש ממש שונאת את ג'ס! הוא כל כך מעצבן אותי כל העונה שעברה...(חוצמסוף העונה) וכל העונה הזאת..חוצ מ-2 פרקים בערך.. רורי צריכה להיות עם דין! הוא הרבה יותר טוב לה! והחברה הזאת שיש לו עכשיו..מ ע צ ב נ ת ! אוקיי...הפרק למי שלא זוכרת..טוב הרבה דברים קורים..המצב במלון לא משהו..(למה זה באמת? בגלל השריפה??) לורליי נישקה את מקס לפני פרק או שתיים ועכשיו היא חייבת "להתנדב" לארגון מסיבת הסיום של רורי בצ'ילטון ופוגשת בו שוב.. סוקי נגעה ללוק בתחת- לא קשור..חחח..סתם משעשע אותי! ליין מופיעה עם הלהקה שלה בפעם הראשונה- היא עדיין "חברה" של יאנג צ'ו והיא גם חברה של דייב... רורי וג'ס ביחד..כמובן..ובאים למסיבה שהיא מופיעה בה...ולורליי רבה עם ההורים בערך..כמובן..ויותר לא באה לארוחות שישי...(היא החזירה לאמילי את ההלוואה בכסף שריצ'ארד נתן לה!) עכשיו נזכרתם? יופי!
נמשיך... אאאהההההההההההההההההההה..........!!!!!!!!
ליין התקשרה לאמא שלה!! אמרה לה שהיא שיכורה!! אני לא מאמינה!! אני לא מאמינה שהיא בכלל השתכרה!! ומה כל כך מפחיד את יאנג צ'ו אם דייב נוגע בו
זה קטע מ מ ש מוזר..הרי זה ברור שהוא לא ירביץ לו..והוא גם אומר לו שהוא לא ירביץ לו..אז..מה הקטע שלו
לא משנה... ג'ס..ורורי...אהה...אוף עם ג'ס הזה כבר..מתי הוא יפסיק לשקר לה ולזלז בה כל כך?? איך היא לא מתעקשת שהוא יספר לה יותר דברים?? הוא אשכרה לא הולך לסיים ולה אין מושג..כזאת חכמה חשבתי..איך היא עדיין "קונה" את זה שהוא הולך לבציפר..ולומד..ויסיים...במיוחד אחרי ההערה של החברה של דין? טוב..בכל מקרה..סופסוף נגעו קצת בנושא...סקס..ורורי- כל הכבוד לה!! למרות שברור שהיא עדיין רוצה לשכב איתו.. מסכנה..היא יצאה ואמרה שהיא בכלל לא יודעת מה היא עשתה לו! ודין!!
אוי הוא כזה חמוד..אבל באמת היה טיפשי מצידו פשוט להתחיל להרביס לג'ס בלי באמת לדעת מה קרה!! קצת מוגזם..ובמיוחד שחצי פרק בערך היה המכות שלהם!! טוב הלאה.. לורליי ומקס- מה קשור
דיי..חשבתי שזה נגמר..הנשיקה הייתה מוזרה..אבל שתקתי..ושוב! שוב הוא מופיע בחייה?? לא יודעת..מוזר לטעמי ודי מיותר..אבל איזה חמוד הוא היה היום...עם ה10 צעדים מרחק..וכמה שיותר רהיטים! חחחחח...כי לידה הוא טיפש..איזה חמוד!! היה מצחיק הפרק... "i was playing it cool"..והיא בכלל הייתה בטוחה שהוא לא משחק אותה ושזאת רק היא!
לורליי-לוק-ניקול אוהבת את המשולש הזה...אבל היום..אין..יואו חשבתי ש-אני עוד שנייה מתה ממבוכה בשבילה..נו באמת..החדר הראשון שלה בתור ע ו ז ר ת וזה הם!! (אם אתם לא זוכרים הם יוצאים לסוף שבוע ולורליי הציעה שהם ישנו במלון כדי שלוק לא יצטרך לקום בבוקר ולאסוף אותה מהבית ולהעריך את הדרך והזמן בגלל שהוא חולק א תהחדר שלו עם ג'ס..) בכל מקרה, זה היה קטע משפיל למדי ומאוד לא נעים..איך שהיא כזה- אני אמורה לסגור את החלונות ולהביא את המגבות..אה..! ולסדר את המצעים- הם על המיטה..בחייך..פשוט תעזבי את זה!! ואז..שהיא שואלת אם הם רוצים אש..ניקול אמרה שכן! מה היא עושה צחוק?? ומסכנה לורליי אחרי שהיא השוויצה כמה שהעיניין החדש הזה טוב..(המצתים האלה..) זה בכלל לא נדלק לה... ואמממ...הקטע שהיא וסוקי צחקו ללוק על התחת..היה משעשע למדי כן..רק די טיפשי שאחרי שסוקי אומרת לה שהיא ממש נבוכה עכשיו..פתאום כלום היא מתבדחת עם זה עם לורליי בפני לוק...(לא היית מפודחת בעצמך לפני רגע??) בכל מקרה זה עדיין היה קטע מצויין..וגם הקטע עם אמילי וריצ'ארד בתחילת הפרק..זה היה מ ע ו ל ה ! אבל..אממ..לא הראו את אמיילי כל הפרק..!!! טוב מתה לראות את הפרק הבא...מעניין אם רורי תספר ללורליי מה שקרה- כי היא כבר לא ממש מספרת לה כל מה שקורה עם ג'ס... מתה לדעת אם זה יקרה..האם זה גם יגיע ללוק... *אה...ואני לא אבלה נכון? לוק לקח לג'ס את האוטו, לא?
כן כן אני יודעת שאני הרבה מאחור...אבל אממ..אני פשוט חייבת לחלוק! איזה פרק מ ע ו ל ה ! אוקיי..רק שתדעו שאני ממש ממש ממש שונאת את ג'ס! הוא כל כך מעצבן אותי כל העונה שעברה...(חוצמסוף העונה) וכל העונה הזאת..חוצ מ-2 פרקים בערך.. רורי צריכה להיות עם דין! הוא הרבה יותר טוב לה! והחברה הזאת שיש לו עכשיו..מ ע צ ב נ ת ! אוקיי...הפרק למי שלא זוכרת..טוב הרבה דברים קורים..המצב במלון לא משהו..(למה זה באמת? בגלל השריפה??) לורליי נישקה את מקס לפני פרק או שתיים ועכשיו היא חייבת "להתנדב" לארגון מסיבת הסיום של רורי בצ'ילטון ופוגשת בו שוב.. סוקי נגעה ללוק בתחת- לא קשור..חחח..סתם משעשע אותי! ליין מופיעה עם הלהקה שלה בפעם הראשונה- היא עדיין "חברה" של יאנג צ'ו והיא גם חברה של דייב... רורי וג'ס ביחד..כמובן..ובאים למסיבה שהיא מופיעה בה...ולורליי רבה עם ההורים בערך..כמובן..ויותר לא באה לארוחות שישי...(היא החזירה לאמילי את ההלוואה בכסף שריצ'ארד נתן לה!) עכשיו נזכרתם? יופי!