3x09

סוקט

New member
3x09 ../images/Emo58.gif

קיבינימט, שני פרקים מבוזבזים ברצף? אוקי אז עכשיו אנחנו יודעים מה היה בין אפולו לסטארבק.. יופי.. בלה בלה בלה |שונא פלאשקבקים| פרק הבא זה האחרון לפני ההפסקה לא ?

tal beinin

New member
מזל שלא כולם כמוך../images/Emo58.gif

אני חשבתי שהיה פרק טוב מאוד עם קצת אינפורמציה על הדמויות ומה שעבר עליהם בניו קפריקה. חוץ מזה שכל פרק שג'ימי במבר מופיע א. בגופיה הקטנה הזו וב. בלי חולצה הוא לא פרק מבוזבז. עכשיו ברצינות היו כל כך הרבה דברים לא בסדר עם הנישואים של לי וD שאני שמחה שסוף סוף הבנו למה הם התחתנו. וכל הכבוד על סדרה שלא פוחדת להעלות את המערכות יחסים של הדמויות שלה על המסך (לא כמו תוכניות אחרות שדוחות ודוחות ודוחות) גם הקטע שאדאמה ורוזלין מעשנים ספק סיגריה ספק ג'ויינט היה משובך.

../images/Emo58.gifג'יימי במבר ../images/Emo3.gif

והפרק עצמו כ"כ ריגש בקשר למה שיכול היה להיות עם עם קארה ולי ואני ממש התרגשתי מהסצינה שבוא הם היו בחוץ וצעקו כמו ילדים קטנים שהם מאוהבים אחד בשני זה היה הקטע הכי רגשני.
ולורה הייתה פשוט מהממת עם השמלה האדומה היפיפיה שלה אני חשבתי שהולך להיות לה משהו עם אדמה.

Echelon

New member
דווקא פרק ממש טוב.

נהנתי מכל רגע, חוץ מהנאום המיותר לדעתי של אדאמה. בכל אופן, שימו לב כמה תחילת הפרק הזה מזכירה את תחילת הפרק 1x12 - המוסיקה, לי מתאגרף, קארה שוכבת עם מישהו אחר...

TomerA21

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif!

למי שעוד לא הבין ,זה לא סדרה על חלליות , זה סדרה בחלליות דווקא אהבתי את הקרב של הצי'ף ואדמה , רצו שנחשוב שיש בינהם טינה גדולה ובסוף הבנו שבדיוק ההפף , הנאום של אדמה הסתדר עם זה כל הקטע של לי וקארה לא ממש עושה לי את זה

מיכאל ג

New member
זה לא סדרה על חלליות , זה סדרה בחלל

איזו שורה טובה... צריך להכניס אותה להודעת הפתיחה של הפורום. באמת פרק חזק. קארה היא הדמות הכי דפוקה בשכל והכי מעניינת בטלויזיה בזמן האחרון. איזה כישרון לדפוק לעצמה את החיים! רק דבר אחד ששמתי לב... תגידו... אדאמה צובע את השיער שלו? היה לו שיער לבן על ניו קפריקה ושיער שחור בטורניר האגרוף.

seagate

New member
מי אמר?

פרק מעולה! אף אחד לא הבטיח סדרה עם קרבות ענק כל פרק, זה מדהים שהם משלבים את סיפור המד"ב הכי מטורף שנראה על הטלביזיה עם דרמה מעולה עוד יותר. אגב, המילה "סיילון" נאמרה פעם אחת בכל הפרק :)

סוקט

New member
אני אמרתי

לא מבזבזים את שני הפרקים לפני פרק סיום העונה (חצי עונה) על מי שכב עם מי ולמה... איפה המתח?

seagate

New member
אבל זה מה שעושה את הסדרה הזאת

כל כך טובה! כמו שכתבו מעלי, לא על חלליות - בתוך חלליות! כולל כל מה שקורא בתוך הצוות, וכל אותם דברים קטנים, רוזלין ואדמה מעשנים ג'וינט ובוהים בכוכבים, קאלי והצ'יף, הפלאשבק לניו קאפריקה, זה מה שעושה את הסדרה הזאת כל כך טובה, ויש לי תחושה שבקרוב נראה הרבה סיילון והרבה גופות.. (לא ספויילר, רק תחושה :)

סוקט

New member
אה, טוב מר רב סרן....

או גברת רב סרן, עוד נראה... גלקטיקה יוצאת להפסקה של חצי שנה ובמקום פרקים כבדים מביאים לנו פרקי השלמה וכולם בעננים... בסדר..

Mr Majar

New member
זה- במונחי בטלסטאר

היה פרק כבד. יריות יש בסדרות אחרות, תפניות ראינו כבר במקומות אחרים- אבל סדרת מדע בידיוני מובהקת על אנשים עדין לא היה. אבל עזוב, כל אחד רואה ואוהב משהו אחד. איש איש....

Echelon

New member
לדעתי:

אם לא היה פרק כזה הייתי מתאכזב. גלקטיקה מאופיינת במיוחד בפיתוח דמויות העשיר. היה ברור שיש שבר עמוק בין הדמויות השונות ושצריך ל"שחרר" אתסיר הלחץ שהצטבר. פרק מעולה, אני לא מבין על מה התלונות. מה שממש אני אוהב בסדרה שהדמויות מורכבות ומעניינות. הסדרה גורמת לך להרגיש רע עם מה שקרה, השחקנים עושים עבודה פשוט מדהימה. המבט העצבני של לי כשראה את קארה נשואה טריה. נכון, גם אני אוהב מלחמות חלל וכו', אבל זה ממש לא הדגש בסידרה. ולכל המצוברחים - אני חושב שבפרק הבא נראה הרבה אקשן [סביר להניח שהוא גם יהיה 2-פארטר]

Cylon

New member
אז הוסיפו "בשר" לסיפור...

חבר'ה, בחייכם... מישהו כבר אמר כאן, הניק שלי הוזכר פעם אחת כל הפרק?! מה זה זה?! דווקא אני מאלו שאוהבים שמעבים ומגבים את הסיפור המרכזי עם סיפורי הרקע, הם אלו שמוסיפים את המלח והפלפל לעלילה, אבל זה מוגזם... עם כל הכבוד לעומק זה לא אופרת סבון כאן ואני מקווה שלא נגיע לשם... אם ימשיכו כך אני מציע למנהל הפורום לשנות את שם הפורום ל"באטלסטאר חסרת מנוח"... Frack... שורה תחתונה - לא התקדמנו ס"מ. תגידו, מה זה הפרצופים האלו שאפולו עשה שם בקרב עם קארה?! זה לא היה נראה כאילו הוא עובר איזו חוויה רקטאלית?! אולי טקס הוצאת המטאטא שהוזכר כאן בעבר?!
לילה טוב חברים! אגב, המסקנה היחידה שלי מהפרק היא שהכי חבל על D, היא סה"כ בחורה טובה, לא מגיע לה בחור שבוגד בה.

Number 6

New member
יש שתי אפשרויות

1. או שכרגע צפיתי בפרק של "היפים והאמיצים" 2. או שמייקל טיילור (תסריטאי הפרק) הוא סיילון נו טוב, שיהיה אבל שלא יעשו מאיתנו צחוק עם זה שאדמירל אדמה, מפקד ומנהיג אנשים עשרות שנים, בעל רגישויות ויחסי אנוש, הכי אוהב בעולם את בנו וקארה ועדיין עד עצם היום הזה לא יודע שמץ דבר ושום תחושת בטן על זה שיש ביניהם משהו? הוא רואה את לי מתנשף מכאב והלם כשהוא מספר לו על החתונה ומשחק אותה אהבל. נו באמת...

seagate

New member
אולי הוא ידע,

אבל הוא לא נראה כמו אבא שמתערב במערכות יחסים של הילדים שלו, אחרי הכל הקשר שלו וש לי הוא.. לא משהו..

TomerA21

New member
תגידו זה רק אני או שהדוקטור

ממש , אבל ממש דומה לשחקן ששיחק את אדמה בסדרה המקורית?? (ובדקתי זה לא הוא...)

למעלה