3X04

darklighter

New member
3X04../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אף אחד עוד לא ראה? מיטל? מישהו? טוב בכל מקרה אני ראיתי, היה פרק טוב, אהבתי את הקטעים בין דין לשדה ההיא...מזל שסם הרג אותה לפני שהם שכבוXDDD פרק נחמד כזה...לא משהוו מיוחד.... רובי מעצבנת כרגיל... וזהו...

../images/Emo58.gif

פרק טוב.. אני אוהב פרקים כאלה שמדברים על אמונה וכל זה..XD השדה הזאת.. זאת השדה הכי שווה שהייתה בסדרה עד עכשיו...XDDD חבל שסאם רצח אותה..XD ומה כל כך עיצבן ברובי?! אני דווקא אהבתי אותה.. היא חמודה.. ולדעתי (אם עדיין לא אמרו את זה בסדרה) היא גם ברחה מהגיהנום.. ובגלל זה היא בעד סאם.. כדי שהוא ינהיג את השדים כמו שאזאזל תיכנן..XDDD ואהבתי בכלל את כל הרעיון שלא השדים אחראים למה שקורה לאנשים.. והם רק מייעצים להם..XD ולא אהבתי שהחזירו את ה"קולט" לסדרה.. כאילו הרעיון איתו היה אמור להסתיים בסוף העונה שעברה לדעתי.. חבל שהחזירו אותו..XD והקטעים בין דין לשדה באמת היו מגניבים.. יותר מהקטעים עם בובי (לא הבנתי עדיין למה הוא לא נוסע איתם אם במלא בסופו של דבר הוא מצטרף אליהם...XD אע.. ודבר אחרון.. סאם עיצבן.. הוא רצח את השדה הכי מגניבה בסדרה.. "דין לא היה צריך לשחק עם דברים מתים"..XD חפרתי..XD אע.. ולדעתי האויב הסופי.. כאילו הזה שיהיה בסוף העונה\סדרה יהיה לוציפר.. אבל זה רק דעתי..XD

אע. ושכחתי עוד משו..XD../images/Emo58.gif

הם קראו למתאבד אנדי!!!!!... הם מיחזרו שם.. ומלא למחזר אבל למה דווקא אנדי?! הוא היה האיש הכי מגניב (מבין כל האנשים אם הכוחות..)..

darklighter

New member
אני וחברה שלי חשבנו על זה ו../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

עוד לפני שקראתי את הודעה הזאת גם חשבנו על התאוריה שלך על רובי...שהיא רוצה להפוך את סאם למנהיג השדים וזה..ואולי זה באמת יכול להציל אותם מהעיסקה לדעתה... גם אני לא אוהבת את הקטע של הקולט...אבל אני לא בטוחה אם זה היה הקולט זה היה נראה כאילו סאם חישמל אותם עם משהו והקולט יורה לא מחשמל
אה ובקשר לשמות- תזכיר לי מה היה הכוח של אנדי?

"סיימון סייד"..../images/Emo58.gif

כל מה שהוא אמר, אנשים ביצעו.. וזה כן ה"קולט" אמרו בתחילת הפרק שזה זה...

darklighter

New member
אה נכון../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

עכשיו נזכרתי וזה באמת היה זה...|סנילית| ועכשיו נזכרתי בכוח שלו...זה חתיכת כוח שווה... אפשר לעשות עם זה ממש הרבה...אני חושבת על לשדוד בנק בלי שיתפסו אותי וכאלה (חח ידוע שאני תמימה
) כאילו רק אומרים לאיזה פקיד להביא לי כסף והוא מביא... ואולי הכי טוב לא לשדודהכל אלא כל פעם לקחת קצת שלא יהיה חשוד חח... וכמובן שאפשר גם לגרום לג'נסן לבוא אליי הביתה ולהתפשט וזה חח... לא כדאי שאני אמשיך

darklighter

New member
תקציר הפרק בעברית../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

תירגמתי מאתר TV.com האחים חוקרים עיירה בה התושבים פנו לשתייה והימורים. בינתיים בובי מוצא בת ברית לא צפויה כאשר הוא מנסה לתקן את ה"קולט". אני יודעת שהתקציר יצא דפוק הפעם...אבל אני מתרגמת משם כי התקצירים קצרים ומרומזים ולא הורסים את הפרק...

A m e l y

New member
ראיתי../images/Emo58.gif

לא התלהבתי במיוחד מהפרק.חמוד. אני דווקא אהבתי שהחזירו את הקולט,זה הנשק הכי מגניב שיש להם! וסוף סוף גילינו מי זה ה-YED הזה . וחוץ מזה לא היה יותר מידי מעניין,חוץ מהשדה השווה...

darklighter

New member
האמת את צודקת../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הפרק היה יחסית הכי חלש מאלה שהיו...רק נחמד כזה...לא היה אקשן...אהבתי את השיחות בין דין לשדה ההיא השווה... לא מסכימה על הקולט...זה נשק מגניב אבל זה מעצבן שהם ביריה אחת הורגים כל שד...הייתי רוצה שיתאמצו קצת יותר
מה לעשות אני חולה על דין מזייף לטינית XDDDDD

../images/Emo58.gif

אני דווקא אהבתי את זה שלא היה אקשן... חוץ מזה שלדעתי לפרק הזה לא מתאים כל כך אקשן.. הרי כל הפרק עוסק בהבדל בין האמונות.. שדין רוצה להאמין בה'.. והשדה שמצידה מאמינה בלוציפר.. זה יפה גם שהם מצליחים להעביר פרק שלם בלי אקשן..XD ולדעתי חלק מכל פרק זה הדרך להרוג את השדים.. בגלל זה אני לא אוהב את ה"קולט"..XD אני אשכרה חופר בפורום הזה..XDDD

darklighter

New member
אתה לא תשיג אותי בחפירות../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אהבתי את הקטע עם ההבדל בין האמונות והדיאלוגים בין דין לשדה אבל לא היה מזיק שהיו מתעלללים ב"כומר" ההוא עוד קצת...הוא עיצבן אותי... מסכימה עם מה שאתה אומר על הקולט...זה נשק מגניב אבל 3 עונות אותו נשק זה טו מאץ'

התגובה שלי על הפרק ../images/Emo58.gif

במילה אחת: משעמם! לדעתי לפחות. אחד הפרקים החלשים של העונה (למרות שהיא רק התחילה..).. התאכזבתי... היו 3 פרקים מעולים ברצף ואז נפילה טוטאלית.. איזה שעמום.. דיאלוגים ארוכים ועלילה משעממת וחוסר בבדיחות (חוץ מה-why don't you kiss my ass של דין שפשוט הצחיק אותי.. גם הפרצופים שלו הצחיקו אותי. אבל זה ככה כבר מהעונה הראשונה ככה שזה לא חדש). סאם משתנה, ראו את זה בהתנהגות שלו קודם ורואים את זה גם עכשיו.. הוא ממהר להרוג שדים, הוא כבר לא בקטע של "בוא נהיה רציונליים" ולא רוצה לגעת באקדח כמו קודם. לסיכום, אני מקווה שהפרק הבא יהיה טוב יותר כי הפרק הזה הרג אותי..

snitzi

New member
פרק מעולה !! =] ../images/Emo58.gif

סוף סוף הבנתי מה זה אומר =]=] יאי =] אחלה פרק.. =] אהבתי את הקטע של בובי ושל השדה ההיא (הכוונה אל הבלונדינית, סלחו לי על הבורות אב לאני לא מעודכנת בשמה) בכל מיקרה, אחלה פרק.. אבל פרק 3 עדיין מקום ראשון אצלי =]

darklighter

New member
קוראים לה../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

רובי... כמו רובי פורת שובלXDDD אצלי פרק 2 מקום ראשון. אחריו בסדר יורד 3,1 ו-4.

KNS

New member
../images/Emo58.gif פרק נחמד ביותר

אהבתי את השדה ההיא...ולא הבנתי למה דין אמר "you two?" כאילו הם זוג שדים מפורסמים או משהו. לא הבנתי גם את השיחה בסוף בין רובי וסאם "אתה לא תאהב את זה, סאם האמיתי לא היה אוהב את זה" או משו דומה... מזה אומר כל השיחה הזאת? ואחרי הפרק השלישי [ראיתי את הכל ה-4 ברצף] די התאכזבתי...הפרק השלישי היה פשוט מעולה! חחח קורע!

darklighter

New member
הוא אמר את זה כי../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הוא נדלק על השדה ההיא שהוא דיבר איתה שעות...ואז הוא ראה שהיא חברה של ה"כומר" המכוער ההוא (we've been through Hell and back
) אז הוא אמר "You Two?" כאילו בזלזול איך אחת כמוה יוצאת עם אחת כמוהו... מקווה שהסברתי טוב... השיחה של רובי וסאם- הוא אמר לה שהיא כל הזמן אומרת שהיא יכולה להציל את דין מהעיסקה ופעם אחרונה שהוא בדק דין עדיין הולך לגיהנום...אז היא אמרה שהוא יצטרך לעשות דברים שבניגוד לאופי העדין שלו....והיא אומרת שסאם האמיתי לא היה אוהב את זה כי היא כנראה מסכימה עם מה שYED אמר בפרק האחרון בעונה שניה לפני שדין הרג אותו- שכאשר סאם חזר לחיים כתוצאה מהעיסקה הוא חזר שונה... כרגע רואים את זה בקח שהוא ממהר להרוג שדים בלי לשאול שאלות וכאלה כמו פעם... וכמובן כל השיחה הזאת מעלה את התאוריה שרובי רוצה להפוך את סאם למנהיג השדים כמו שהוא היה "אמור" להיות (השדה השנייה שדיברה עם דין אמרה גם שהיא הייתה מוכנה להיות תחת שליטתו של סם) טוב חפרתי

על הפרק..../images/Emo58.gif

היה סבבה הפרק..באמת די חלש יחסית לקודמים..
אבל דין היה שולט כרגיל
יש לו מזל שלא נגע באף אחת יותר מדיי..במיוחד לא בשדה הביטצ' הזאת..
זה היה ממש מוזר שלפני שסאם רצח אותה דין אמר לו אל תרצח אותה..כאילו, ממתי דין לא א רוצה להרוג שדים? היא בטח היתה הורגת אותו אם היא היתה נשארת חיה. טוב שסאם הרג אותה. למרות שהוא היה ממש קר שהוא עשה את זה..כנראה שהוא באמת השתנה!
. איזה גאון דין שהוא הבין שזה היא רצחה ת'חבר שלו.. ואהבתי את כל ההערות העוקצניות שלו כרגיל..
רובי מעצבנתתת
לא יודעת אם זה קשור לדמות או השחקנית אבל זה כאילו היא מדברת בהתנשאות כזאת כולל הזזת ראש מעצבנת..
לא יודעת היא פשוט זקוקה לכאפה.. מקווה שהפרק מחר יהיה שווה.

למעלה