3X04 - אדם 553

mgirl

New member
3X04 - אדם 553

הפרק הזה היה מדהים! כשקראתי את התקציר של יס חשבתי ´וואלה, זה הולך להיות כ-ז-ה פרק טוב...". התקציר היה מוטעה. אז הפרק היה פחות טוב ממה שחשבתי שהוא יהיה (בעיקר כי אני עכשיו פייקואית... כן כן! עכשיו גם לנו יש קארבי משלנו!), אבל הוא היה מדהים בכל זאת. למרות שלדעתי דוק הוא קצת משעמם. לא הבנתי את הקטע שהוא ראה את עצמו... אחותי הקטנה שאלה אותי אז עניתי לה שהוא התאום הרע שלו. אבל באמת שזה לא נראה לי... בעיקרון חבל נורא שזה היה ברובו רק על דוק וקים... כי קים יותר מדי סנטימנטלית, לדעתי, היא לוקחת הכל ללב... ודוק פשוט מעצבן. לדעתי לדחות את התואר ´פרמדיק הטוב ביותר´, ולהגיד כל הזמן כמה שזה לא מגיע לו אפילו כשהפסיקו להזכיר את זה, זה יותר התנשאות מפשוט לקבל את המינוי בחיוך. גיליתי עכשיו שקים דווקא תסתדר מצוין עם קרלוס - בפרק שבשבוע שעבר (נדמה לי), קרלוס קיטר על זה שהם לקחו אישה זקנה בדקות האחרונות למשמרת שלהם. ועכשיו קים קיטרה על זה... עוד גילוי חיבה מטיי, כשהוא נתן לאלכס את המקום שלו - הוא ולא אף אחד אחר. מעניין מה יצא מזה בסוף... (חיחי, אני יודעת ואתם לא! לפחות לא אלו שקוראים ספוילרימים...) בוסקו היה די אדיוט בפרק הזה, לצערי. כאילו, הוא יכל להיות יותר נחמד ל´ניו קיד´... זה היה די גועלי מצידו להגיד ´זרקו עליי את הבחור החדש´ ממש מול הפרצוף שלו. ופיית´... איי פיית´... פחדנית! ופרד... די! תפסיק להיות נחמד כזה! תצעק עליה! תתעצבן! תריבו! תתגרשו!!! כאילו, אני בטוחה ש´תה בנאדם מספיק הגון כדי לתת לה ללכת כשאתה יודע שהיא מאוהבת בבוסקו... פייקו לעד! (צריך למצוא משהו יותר טוב מפייקו... אולי יוסקו (יוקאס+בוסקו)... או אולי פייריס (מוריס, כאילו בוסקו, ופיית´)... יש למישו הצעות?

OZ MASTER

New member
דוק תמיד היה ויהיה משעמם!

והוא גם משחק גרוע! את צודקת לגבי קים וקרלוס, גם לפי דעתי הם מתאימים. אני לא יודע למה אבל אני שונא את פרד!!! הוא כזה מכוער ואדיוט!!! בוסקו נשאר דפוק בראש, מגעיל, חסר התחשבות, אנוכי וגזען! וואייי פתאום שמתי לב כמה קים יפה!!! תמיד הסתכלתי על אלכס ולש שמתי לב אל קים. היא ממש פצצה! וחוץ מזה אמרתי את זה פעם ואני אומר את זה שוב יוקאס זה השם הכי מגניב שיש!!! מזה פיית?! גועל נפש של שם! תקראו לה רק יוקאס! שאגב לא ממש אהבתי אותה בפרק הזה למרות שלא היה לה תפקיד גדול. המונולוגים של קים ודוק היו נחמדים אבל נמאס לי מהזיוני שכל של דוק על החיים שלו! כמה כבר אפשר לסבול אותו??? בקיצור נראה לי שהיה פרק ממוצע מינוס בסולם פרידמן.

OZ MASTER

New member
אההה כן שחכתי כמה קטעים נחמדים!

אהבתי את הקטע שהאישה המטורפת הזאת רדפה אחרי דוק וקים עם סכין קצבים זה היה פשוט קורע!!! שמתם לב שבר רדינג מאוז הוא בעלה? גם היה מצחיק איך שקים חיכתה אותו :) גם היה נחמד להכיר את סאם, שיכור מצחיק וחביב :) לא יודע למה אבל מעצבנת אותי האדישות של השחקנים, במיוחד של בוסקו וקים, לגבי המטופלים שלהם. טוב אני מעלה את הדירוג שלי לפרק ממוצע בסולם פרידמן :)

Skiter

New member
פרק פשוט טוב../images/Emo70.gif

אני מניח כשוהא ראה את עצממו יש שתי אפשרויות: 1. או זווית של המלמה כך שנראה בכאילו הוא מסתכל על מישהו אחר, במקוםש נבין שהמצלמה מסתכלת עליו מכיוון אחר. 2. או שהוא פשוט הסתכל למעלה וראה את עצמו חשבי שהוא יתחיל להשתגע.... איזה מגעיל הקטע עם הורידים זה היה ממש דוחה
איזה מניאקים בוסקו וסאליבן
זה היה ירוק, הילד המפגר התפרץ לכביש... וסם באמת שיכור חביב... והקטע עם האשה המטורפת באמת היה משעשע
, זה הי נחמד לחשב שהגבר הוא המשוגע אבל זו הייתה היא
פיית´ ענקית
אבל מפגרת, הרי לא מעניין אותה אם יכרתו לה את שני השדיים נכון? אז מה היא ופרד מתבאסים אם זה יקרה (מה שלא קרה), בשביל מה קיימים שתלים
ופרד כזה מפגר במקום לנחם אותה הוא כזה מתנהג כמו ילד בן 6 בלחץ... ושוב בוסקו היה מפגר כרגיל, למשל כשהוא ירד על הטירון, כשהוא העיף אותו מהשולחן וכשהוא אמר שהיו צריכים לדרוס את סם החביב
באד באד בוסקו

הפרק 553

הפרק היה מלה אקשן מקריאה אחת לשניה וזה מה שאני אוהב אבל היו גם קטעים מעין מקצועית. אסור לעשות, למשל התאונה עם הילד שנסע באופנים ונכנסה בו המכונית. דוק לא שם לו צווארון והוא היזיז אותו הרבה פעמים. אבל חוץ מזה הפרק היה מדהים. וקים היא באמת חמודה

Skiter

New member
שקראתי את הכינוי שלך ישר

עלתה לי התמונה של ערוץ "הופ
" בראש
יש שם תוכנית בשם סמי הכבאי שאחותי צופה כל יום.... *מתפגר*
זה א נכון הוא כן שם לו צאוורון אח"כ אבל זה קרה כשהם התחילו להזיז אותו.. איך אתה מפה שהם ישאבו את הדם, ידחפו צינורית ויטפלו בו אם תקוע להם משהו כזה באמצע?

mgirl

New member
השעון צלצל גלין-גלן!

סמי הכבאי מוכן... הוא יוצא לעבודה... במדים ובקסדה... תמיד נותן שרות, הכבאי... הוא מגיע במהירות, הכבאי... סמי בא לעזור, הוא הכבאי הגיבור! ברחובות הסואנים... לכולם מסביר פנים...! איזו סדרה חמודה! למרות שאני אוהבת את חבורת בטטה יותר... How pathetic is that - בחורה בת 14 רואה ערוץ הופ... אבל זה באמת הערוץ השני הכי טוב בטלוויזיה (אחרי ערוץ 3).

../images/Emo142.gifאני לא רואה תוכניות לגיל

הרך אני עברתי את הגיל הזה לפני הרבה מאוד זמן

@יעל@

New member
אז מה אני נאלצת לראות את הדברים

האלה כשאני שומרת על האחים הקטנים שלי בני 4 שרואים הופ.... חוץ מזה פוקסקיד יותר יפה.... חחח...

@יעל@

New member
אולי נשנה את זה ל:

השעון צילצל גלין גלאן. ג´ימי הכבאי מוכן. הוא יוצא לעבודה.... חחחחח....

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

עכשיו תורי לדבר על הפרק של אתמול ~~~~~
קים ~~ ממש אהבתי אותה אתמול, הדמות שלה ממש עברה תהליך מסובך, אבל בסופו של דבר היא הייתה מוכנה להודות שהיא אכן ניסתה להתאבד ~~ תחשבו על בן אדם במצב שלה, זה נורא קשה ~~ לא מקנאה באנשים שעוברים דברים כאלה בחייהם ~~~ כשהיא הודתה בפני דוק ~~ אחרי שהיא כל הזמן ניסתה לשכנע אותו שהיא לא ניסתה להתאבד ~~ זאת הייתה סצנה ממש יפה
דוק~~~ אמרתם שהוא משעמם ובלה בלה בלה, לא מסכימה, אני ממש אהבתי אותו אתמול, ובכלל הפרק היה מרוכז בו ובקים, ולמרות שאני לא מתה על שניהם, הפרק היה מקסים ~~
פיית ~~ מסכנה
אני שונאת כשמתעללים ככה בדמויות שאני מחבבת ומחליטים שיהיה להם סרטן (ראו מקרה מרק גרין - ER) אני לא כל כך קוראת ספוילרים, אבל אני מאוד מאוד מקווה שלא ימיתו לי אותה ~~~
פרד ~~ בעעע עליו
איזה בעל קרציה ~~~ הוא כזה בלתי נסבל, למה המפיקים לא יכולים להמית אותו בתאונת דרכים או משו
בוסקו ~~~ כמה שהוא מגעיל, ובכלל דפקו לו חרא של אישיות, אני חולה עליו
עד הפרק הבא, next week

BoSco

New member
אנשים??? יש לכם בעיות!!!

למה לעזאזל את יורדים על סמי הכבאי??? זה לא פורום הופ קטנטנים זה פורום משמרת שלישית חוץ זה אני תמיד טוען שסמי הכבאי הוא אחלה גבר ונראה לי שהוא בעצם יהודי שלאמא שלו קוראים סטלה והוא מתכחש למוצאו!!! מה יש לכם נגד הפרק "553 אדם"? זה היה אחלה פרק דוקא שהאמנתי לקים שזאת הייתה תאונה היא באה ומתוודה וחוץ מזה מה אתם רוצים אתם יודעים שדוק צנוע ויש לו מין דעות מזרות כאלה אבל צודקות זה היה ברור שבהתחלה הוא התכחש לפרס אבל הם באמת קצת הגזימו עם הקטע הזה שכל סיום של קריאה האנשים\רופאים מודים לו ואומרים לו "אתה באמת הפארמדק הטוב ביותר" מזכיר לי את הפרסומת של קלסברג "מסתבר שזאת הבירה הטובה בעולם" אבל חוץ מזה היה פרק מצוין ואני לא מבין מה יש לכם נגד פרד הוא פשוט לחוץ ~~~~ ההודעה נכתבה בזמן היא שפיות זמנית SORRY....

למעלה