3X03 - Informed Consent - הסכמה מודעת 21:15

YaEl 15

New member
למה המשך??

זה היה החלק השנוא עליי בפרק, הבלונדינית הזו... זה היה פשוט מוזר.

xslf

New member
מילא מוזר, אבל גם שגוי

גיל ההסכמה בניו-ג'רסי הוא 16, כך שבהחלט חוקי עבור האוס לשכב איתה.

תרגעו.

הוא לא ישכב איתה. אל תדאגו, זה האוס. זה שפל מידי, אפילו להאוס. חכו בסבלנות, אולי תאהבו את זה בסוף. אויש, דיברתי יותר מידי. סורי. >.<'

xslf

New member
ידוע ../images/Emo13.gif

(ראיתי כבר את כל הפרקים של העונה השלישית) זה עדיין לא הופך את זה לפחות צורם או שגוי. אם כי זו לא הצרימה הכי גדולה בעונה הזו (יש כמה פרקים שגם ל"לא רופאה" כמוני היו צרימות משמעותיות מהבחינה הרפואית)

YaEl 15

New member
לא חשבתי שהוא באמת הולך לשכב איתה או משהו כזה

פשוט חשבתי שהבנו את העיקרון של "האוס-נמשך-גם-לבנות-טיפשעשרה" כבר ב2.13... אז אולי זו באמת תיהיה בדיחה מוצלחת במיוחד, או משהו בסגנון.. אבל, לא יודעת, בינתיים זה סתם ניראה לי מוזר...

אוף חבל בניתי על זה../images/Emo3.gif

תודה

frikin shin

New member
היי אם מישהו יודע על אמילואודוזיס

אני מקווה שכתבתי את זה נכון.. והקשר לחלבון AA אני אשמח לדעת

מצורף קישור מאתר אינפומד על אמילואידוזיס

לא ממש מפורט. אבל שופך קצת אור. אפשר לגגל את הביטוי באנגלית ולקבל קצת יותר אינפורמציה. יום טוב לכולם

פרק מעולה!!

ולא בגלל הבעיה הרפואית שבד"כ לא מעניית אותי, כי אני לא מבינה בזה כלום. זה היה אחד הפרקים המיוחדים בגלל הנושא האתי פילוסופי של המתת חסד, היה לי ממש מעניין לראות את זה. אהבתי שהם לא הפכו את זה לקיצ'י שהם בקלות יכלו. זה היה להם מאוד קל, לעשות לו בסוף איזה בעיה פתירה וזה היה הורס את כל הפרק (כמו שהם עשו בפרק הראשון עם האיש הנכה שמתחיל ללכת). אבל אהבתי שהם נאלצו ללכת בסופו של דבר על המתת חסד. ועוד יותר אהבתי שקמרון הייתה זו שעשתה את זה בסוף. ממש התרגשתי שהיא בכתה בסוף. פרק ענק!

למעלה