3X03 - Informed Consent - הסכמה מודעת 21:15

../images/Emo26.gifמידע על הפרק../images/Emo36.gif (ס' עד שידור הפרק)

תקציר הפרק: חוקר ידוע מגיע אל ביה"ח עם בעיות נשימה קשות. כשהניסיונות לאבחן את מחלתו נתקלים בקשיים, מבקש הוא מהאוס את עזרתו לסיים את חייו. האוס עושה איתו הסכם שמעמיד את צוותו בפני דילמה מוסרית. מידע נוסף תסריט תמונות צפייה מהנה אנה

xslf

New member
../images/Emo58.gif אז...

למה אתם חושבים שקמרון בסוף הרגה את עזרא? אכשהו ההתנהגות הזו שלה לא ממש מתאימה לדמות שלה.

S o u l i s t

New member
מישהו בבקשה יכול להסביר כאן את הרפואה בפרק?

בקשר לקייס של עזרא כמובן. היה לי ממש קשה לעקוב וזה מחרפן אותי שאני לא מצליחה להבין.. :( עזרה מישהו??

S o u l i s t

New member
תודה אנה! ../images/Emo13.gif עוד שאלה, אולי מוגזמת ../images/Emo122.gif

את זוכרת אולי את השתלשלות העניינים בערך עד שהגיעו לדיאגנוזה?

Tal2012

New member
טוב, לדעתי..

אין מה להשוות את הפרק הזה לפרק הענק של שבוע שעבר עם ה
ים
לדעתי, קצת היה משעמם חח . כל הדיאלוגים האלה של האוס - קמרון, מעמיסים על כל הפרק
אבל קמרון מתוקה אחרי הכל. היו כמה קטעים שפשוט הייתי על הריצפה.. האוס : " אל תתקרב אל האור !!!!! אתה תיפול ותשבור את האגן " חחח האוסי מצידו. וכמובן שגם הקטע שבו האוס אומר להם לבצע את כל הבדיקות; פורמן : " ואת כל זה ב24 שעות ? " האוס : " לא, אפשר גם לבצע את הבדיקות בשעת נתיחת הגופה לאחר המוות " חחחחחחח ענק. היה עוד משהו שהצחיק אותי חח לא זוכרת. ענק האוס הזה, איך הוא משחק עם המקל והכדור מסירות על הקיר חחח ומנהל דיאלוג עם וילסון בו זמנית, פשוט
מלך
. העכברים בהתחלה ונתיחת הגופה שלהם היה מיותר , בעעע זה היה מגעיל חח אממ אחרי הכל , זה האוס
חיכיתי לזה כל השבוע !! אה כן , האוס : " כן, אנחנו קוראים לד'ר צ'ייס אידיוט " חחחחחחח איזה פרצוף צ'ייס עשה.

YaEl 15

New member
איזה פרק מוזר !!

אני כ"כ מבולבלת, אני חייבת לראות את הפרק הזה שוב, היו כמה דברים שלא הבנתי... ומה הקטע של הבלונדינית והחוטיני שלה ?? וקמרון, ומה שהיה בסוף הפרק, וצ'ייס שפתאום היה אבירי ונשאר בחדר עם האוס, כשכולם הלכו...
עד כה - העונה השלישית קצת מפחידה

G House

New member
צ'ייס לא היה אבירי,

הוא היה מטומטם והפאפי של האוס ונשאר ~בגלל~ שהוא הפאפי של האוס. איכ צ'ייס.

korinalir

New member
הוא פשוט לא אמריקאי

בניו ג'רזי אסורה המתת חסד ולמעשה בכל אמריקה אני לא בטוחה שבאוסטרליה\ניו זילנד (מאיפה צ'ייס בכלל?
) זה כן חוקי ...אבל הוא רמז לכך בזה שאמר משו כמו "מה הביג דיל כל רופא שעבדתי איתו עשה את זה לפחות פעם אחת..." זה הבדלי תרבות זה הכל יש מדינות שחזק נגד המתת חסד ויש מדינות שמתירות את זה במקרים מסויימים ויש מדינות שמתירות את זה באופן גורף. זה הכל עניין של גישה. וגם באופן אישי לצ'ייס לא הפריע והוא תמך בהמתת חסד לכן לא היתה לו בעיה לעשות את זה, בניגוד לפורמן שהתנגד, א. כי זה נגד החוק וב. אולי הוא לא מאמין בזה וקמרון שעקרונית תמכה בהמתת חסד אבל היה לה קשה עם הביצוע כי היא כזאת רגשנית

mordillogirl

New member
הוא אוסטרלי.

אני זוכרת שהאוס אמר לו שהוא בריטי ואז צ'ייס אמר שהוא אוסטרלי והאוס התווכח איתו חח.. דרך אגב, אני אף-פעם לא כתבתי בפורום הזה אבל אני קוראת הכל, אז היי!

סלוניק

New member
המתת חסד אסורה במרבית מדינות אוסטרליה

אבל בפועל מדובר בעבירה שהשלטון איננו אוכף והיא זוכה לתמיכה מרובה יחסית.

YaEl 15

New member
לא יודעת,

הרי צ'ייס עושה את מה שבטוח (הסיפור עם ווגלר לדוגמא, הוא "נטש את הספינה" רק כי הוא חשב שככה הוא לא יפוטר). מה שבטוח במקרה הזה, זה לצאת החוצה כדי להשיג אליבי, כדי שלא יאשימו גם אותו..לכן זה היה לי קצת מוזר... אבל עכשיו הבנתי עד איפה ההתחנפויות שלו להאוס מגיעות...

The Immortal Me

New member
נשבעת לך שידעתי שזו את לפני שראיתי את השם.

ו, כבר אמרתי לך, אני לא מסכימה איתך.
. וצ'ייס לא איכ, יש לו מבטא כמעט-בריטי. רוני
.

vikush666

New member
עונה 3

העונה השלישית שונה במהותה מהעונות הקודמות. אני אפילו מתקשה להסביר למה, אבל היא שונה. בעונות הקודמות האוס ריפא כמעט את כל החולים וזו הייתה המהות, אבל בעונה השלישית הוא לא תמיד מצליח לרפא. וגם כשהוא מצליח לגלות את הבעיה - איכשהו הפרק עדיין לא נגמר בהרגשה קלילה. נוצרת הרגשה שהאוס ריפא את המטופל, אבל לא עזר לו. אבל בכל מקרה כדאי להמשיך לראות! בפרק הבא תביני קצת יותר את עניין הבלונדינית עם חוטיני. ויקוש (^_^)

G House

New member
רגע, הא?

קמרון הייתה זו שהרגה את המטופל בסוף? בגלל זה היא, טוב, השתגעה במלתחות האלו (למה הן שם?!) ובכתה בכנסייה (זו הייתה כנסייה?) והאוס אמר לה שהוא גאה בה? אוקיי, עכשיו הכל מסתדר. בגלל זה היא בכתה (לפני הכנסייה) כשראתה את האחות, אמ, מטפלת בגופה? הומ. זה פרק ממש טוב. צריך לראות אותו שוב. אגב, מישהו יודע מה שם השיר שהיה בסופו ואיך קוראים לזמרת?

סלוניק

New member
זה בגדר המרומז

אבל כן, ככל הנראה היא זו שביצעה את המתת החסד (וכן, זו גם כנסייה). שיר הסיום הוא "Into Dust" הנפלא של Mazzy star.

../images/Emo26.gifתגובתי על הפרק!

וואיי כמה שאני שמחה שההודעה הזו לא כלולה בס'.
אז ככה, אני פשוט מכורה, שרופה על הפרק הזה! ג'ני הפגינה יכולות משחק פשוט מעולים בפרק הזה. הקייס הרפואי היה פשוט מרתק, כל הדילמה המוסרית הייתה גאונית, ההתייחסות של האוס וקמי לעזרא היה מעניין, צ'ייס היא אהבל, כרגיל, ופורמן תמיד רציונלי והקפדן. איי. (לפי מה שאני הבנתי (אול לא נכון), זה שהיתה לו בעיה עם חלבון AA שהשפיע על הלב, הראות, הכליות והמוח)... וואאאי,,,אני נלהבת מהפרק יותר מידי! אני הייתי בעד עם קמרון כל הדרך, זו זכותו של אדם למות בכבוד אם הוא מאמין בזה. למרות שאני מסכימה עם האוס שאי אפשר למות עם כבוד, אבל צריך לכבד את המת, שזה שני דברים שונים. הדילמה כאן הייתה מכוונת, בגלל היותו ד"ר מפורסם ולא הגון במיוחד. מהרגע שבו קאדי נכנסה למשרד של האוס, ואמרה שעזרא נפטר ב2 בלילה למרות שהנשימה והכל היה נורמאלי, אם האוס לא ידע על זה, בטוח זו קמרון, וכך היה. הסצנה בכנסייה סחפה אותי, איך שהיא בכתה, והוא אמר לה: "אני גאה בך" וואיייי.... וכפי שדן אמר, זה מוזר שקמי ו...(ס', לא אציין), לא מאמינים באלהים, ובכל זאת במשבר רציני הולכים לכנסייה. כנראה כדי להדגיש, עד כמה המצב שלה היה קשה, שהיא הלכה לכנסייה, כי זה המקום השקט היחיד במקום. לדעתי, היא עשתה את זה, כי כפי שאמרה, לא משנה כמה רע היית, יש לך את הזכות למות בכבוד (נו טוב, הרחקתי לכת, בואו לא נגלוש לפושעים וכל הניתוח של "התפוז המכני"), וזה משהיא עשתה, נתנה לו את ההיזדמנות למות בכבוד, בכך שהיא נתנה לו את מה שהוא ביקש, למות. כשראיתי את הפרק בפעם הראשונה, ציפיתי שהעזרא הזה לא ימות, ושבסוף תיהיה איזה שיחה מעניינת בינו לבין קמי. אבל הקטע שהיא באה אליו לחדר וחתכה את העור שלו היה חזק. זה נכון, סוף סוף היא עומדת על מה שהיא מאמינה, נחושה בדעתה, ולא רק מדברת, גם עושה. דיייי!!! אני חולה עלייה בעונה הזו! (די, אנה, די.) הקטעים שהצחיקו אותי בפרק: - הקליניק עם הבחורה - כל מי שתהה מה הלך שם, יהיה לזה המשך. אז תחכו בסבלנות. - כל משטל אמרה בהודעה שלה. - אהבתי את הקטע, כשהתקשרו להאוס, וקמי שאלה: "מי זה?" האוס: "ממשיכת דרכך" (או משהו כזה). זה הרג אותי מצחוק!!!!
מחכה לשבוע הבא (למרות שכבר ראיתי). לילה טוב אנה

למעלה