../images/Emo26.gifתגובתי על הפרק!
וואיי כמה שאני שמחה שההודעה הזו לא כלולה בס'.
אז ככה, אני פשוט מכורה, שרופה על הפרק הזה! ג'ני הפגינה יכולות משחק פשוט מעולים בפרק הזה. הקייס הרפואי היה פשוט מרתק, כל הדילמה המוסרית הייתה גאונית, ההתייחסות של האוס וקמי לעזרא היה מעניין, צ'ייס היא אהבל, כרגיל, ופורמן תמיד רציונלי והקפדן. איי. (לפי מה שאני הבנתי (אול לא נכון), זה שהיתה לו בעיה עם חלבון AA שהשפיע על הלב, הראות, הכליות והמוח)... וואאאי,,,אני נלהבת מהפרק יותר מידי! אני הייתי בעד עם קמרון כל הדרך, זו זכותו של אדם למות בכבוד אם הוא מאמין בזה. למרות שאני מסכימה עם האוס שאי אפשר למות עם כבוד, אבל צריך לכבד את המת, שזה שני דברים שונים. הדילמה כאן הייתה מכוונת, בגלל היותו ד"ר מפורסם ולא הגון במיוחד. מהרגע שבו קאדי נכנסה למשרד של האוס, ואמרה שעזרא נפטר ב2 בלילה למרות שהנשימה והכל היה נורמאלי, אם האוס לא ידע על זה, בטוח זו קמרון, וכך היה. הסצנה בכנסייה סחפה אותי, איך שהיא בכתה, והוא אמר לה: "אני גאה בך" וואיייי.... וכפי שדן אמר, זה מוזר שקמי ו...(ס', לא אציין), לא מאמינים באלהים, ובכל זאת במשבר רציני הולכים לכנסייה. כנראה כדי להדגיש, עד כמה המצב שלה היה קשה, שהיא הלכה לכנסייה, כי זה המקום השקט היחיד במקום. לדעתי, היא עשתה את זה, כי כפי שאמרה, לא משנה כמה רע היית, יש לך את הזכות למות בכבוד (נו טוב, הרחקתי לכת, בואו לא נגלוש לפושעים וכל הניתוח של "התפוז המכני"), וזה משהיא עשתה, נתנה לו את ההיזדמנות למות בכבוד, בכך שהיא נתנה לו את מה שהוא ביקש, למות. כשראיתי את הפרק בפעם הראשונה, ציפיתי שהעזרא הזה לא ימות, ושבסוף תיהיה איזה שיחה מעניינת בינו לבין קמי. אבל הקטע שהיא באה אליו לחדר וחתכה את העור שלו היה חזק. זה נכון, סוף סוף היא עומדת על מה שהיא מאמינה, נחושה בדעתה, ולא רק מדברת, גם עושה. דיייי!!! אני חולה עלייה בעונה הזו! (די, אנה, די.) הקטעים שהצחיקו אותי בפרק: - הקליניק עם הבחורה - כל מי שתהה מה הלך שם, יהיה לזה המשך. אז תחכו בסבלנות. - כל משטל אמרה בהודעה שלה. - אהבתי את הקטע, כשהתקשרו להאוס, וקמי שאלה: "מי זה?" האוס: "ממשיכת דרכך" (או משהו כזה). זה הרג אותי מצחוק!!!!
מחכה לשבוע הבא (למרות שכבר ראיתי). לילה טוב אנה