3X0פרק גדול! ענק! מדהים!!!

רינת4

New member
3X0פרק גדול! ענק! מדהים!!!

למה? לא בגלל אוז(שהיה באמת חמוד וקצת יותר דרמטי מהרגיל),לא בגלל החבר שהפך למפלצת...אלא בגלל אנג´ל,אנג´ל,אנג´ל!!!!!!!!!!!!!!1 הוא חזר,ולא רק בחלומות של באפי,וזה היה כל כך עצוב! מסכן...רחמי עליו. על העינויים האלה ומה שהחזיק אותו היה המחשבות על באפי. למרות הכל הוא לא שכח אותה. ובסוף כשהוא חיבק אותה,היו לי דמעות בעיניים,אני לא צוחקת! בקיצר-דיויד-שחקן מדהים!

ANGEL N

New member
סה"כ אמרת הכל...

פרק טוב ביותר שעוסק בשובו של אנג´ל. לא היו לי דמעות או משהוא בסגנון אבל זה היה חלק מצויין החלק שהוא מחבק את באפי ושהמילה הראשונה שהוא אמר מאז שהוא חזר מהמימד ההוא זה "באפי". הקטע שהוא הולך לקראת באפי ומחליף את הפנים שלו מפני ערפד לפני אנג´ל היה קטע יפה ביותר. ביום ראשון הולך להיות פרק מצויין אני קורא לו "באפי נגד קורדיליה", זה פרק מצחיק שיותר מצחיק כשיודעים את העתיד. בכלל אני חייב להגיד שהצפייה השניה בפרקים עושה לי רק טוב בהבנת הפרקים בדיעבד, פתאום הרבה דברים מתקשרים ומסתרים בצורה גאונית...

ד י י ז י

New member
מסכימה..

מאוד אהבתי את הפרק.. אבל איכככס סקוט.. אבל כל כך כעסתי עליה , כאנג´ל מחבק אותה , והיא עומדת סתם , כמו עציץ.. (אני יודעת שקשה לה לעכל את זה.. אבל עדיין - אנג´ל,ס באק!) באמת היה יפה הקטע כשהוא מציל אותה (לא ממש מציל אותה.. אבל לא משנה..) ואחרי זה , יש כזה שקט והוא הולך אליה *סניף* אני מודה שזלגו כמה דמעות (כמה?!) אבל תמיד אמרתי שאני רגישה מדיי בכל מה שקשור בבאפי ואנג´ל! *סניף*

רינת4

New member
כן-גם אני ציפיתי

שהיא גם תרד על הבירכים ותחבק אותו. במקום זה היא עמדה שם... ואנג´ל המתוק הזה... נכון בפרק שהוא עושה את עצמו כאילו הוא חזר להיות אנג´לוס כדי לברר מה פיית יודעת על התוכנית של ראש העיר? אז נזכרתי בקטע שהוא אומר לה שהיא שלחה אותו לגיהנום, ושהוא רוצה להחזיר לה על זה... לא יודעת למה נזכרתי בזה. אולי בגלל שזה הפרק האהוב עלי בעונה 3...

רינת4

New member
אה,אני יודעת למה

נזגרתי בזה... כי המשפט הזה נתן לי את אותה ההרגשה שבאפי נתנה לי בסוף הפרק אתמול... ולמה זה? את זה אני באמת לא יודעת.

nAm250

New member
הקטע בסוף היה כזה טוב...

זה אחד הקטעים האהובים עליי של באפי ואנג´ל. נראה לי גם שדיוויד הכי נכנס לתפקיד של אנג´ל המיוסר בעונה השלישית ככה שבעונה הזו המשחק שלו ממש אמין (חייבים להודות שהיו כמה קטעים בעונה השנייה שנראו לא אמינים, אבל לא כשהוא היה רע כי כשהוא היה רע הוא היה מצוין).

למעלה