3D STUDIO MAX ספר מעוניין בהמלצה על ספר בעיברית בנושא 3D STUDIO MAX תודה עלז elez@ari.co.il
E elez New member 3/2/02 #1 3D STUDIO MAX ספר מעוניין בהמלצה על ספר בעיברית בנושא 3D STUDIO MAX תודה עלז [email protected]
נ ניר בזוקה New member 3/2/02 #2 ספר בעברית קיים רק ספר אחד למיטב ידיעתי. הספר הוא מדריך ויזואלי ולא ספר לימוד. אבל אם יש לך ידע בסיסי הוא מאוד יכול לעזור לך.
ספר בעברית קיים רק ספר אחד למיטב ידיעתי. הספר הוא מדריך ויזואלי ולא ספר לימוד. אבל אם יש לך ידע בסיסי הוא מאוד יכול לעזור לך.
D dor_ian New member 4/2/02 #3 אני מוכר ספר ל3D מקס 4 הוא נקרא 3DS MAX 4 for Windows של מייקל מטוסיאן. הספר באנגלית (לא קשה) ונועד לחדשים בתוכנה. מבוסס על דרך של תרגול לפי דוגמאות, צעד-צעד. הספר במצב חדש דנדש! המכיר שלו הוא 21.99$ ואני רוצה עליו 80ש"ח. אני מהמרכז. [email protected]
אני מוכר ספר ל3D מקס 4 הוא נקרא 3DS MAX 4 for Windows של מייקל מטוסיאן. הספר באנגלית (לא קשה) ונועד לחדשים בתוכנה. מבוסס על דרך של תרגול לפי דוגמאות, צעד-צעד. הספר במצב חדש דנדש! המכיר שלו הוא 21.99$ ואני רוצה עליו 80ש"ח. אני מהמרכז. [email protected]