3950

• פותח הנושא Serun
  • פורסם בתאריך

Serun

New member
3950

If 1500 nis it`s good price to ipaq 3950 new with hebrew ,no garanty?

YanivZX6R

New member
מה זאת אומרת בלי אחריות?

יש אחריות עולמית לשנה. זה מחיר טוב.

ron20

New member
שרשר שאלותיך ../images/Emo26.gif ...

נא הקפד לשמור על כללי הפורום ושרשר שאלותיך, ידוע כי לעיתים נוספות הודעות כפולות, לא אליהן אני מתכוון. לעניין ה 3950 - במידה והוא ממש ממש במצב חדש המחיר הוגן.

Serun

New member
Hadash be ariza sgura

Pashut le histamsu bo ve avra. Sorry al activa I don`t have a hebrew in pelefon

mikeoreli

New member
איפה ?

אתה מכיר עוד מכשיר עם אותן תכונות בפחות ? המכשירים החדשים הנמכרים במחיר הזה לא מדגדדים את הביצועים של המכשיר הזה מבחינת מסך וביצועי חומרה. ב 1500 ש"ח הוא יכול לקנות את ה1930 או אקסים X3 שיותר נחותים ובלי עברית. חוץ מזה, רק שתבין שהמכשיר הזה כשהוא נקנה חדש עלה כ500$ בחו"ל וכ 4000 ש"ח בארץ בלי העברית, אז די קשה לי להאמין שתמצא אחד שיסכים לך למכור מכשיר כזה במחיר יותר נמוך ועוד כמעט בלי שימוש (משהו שקשה לי להאמין אחרת היה מוכר אותו בסמיכות לקנייה אם המוכר הבין שהמכשיר לא מתאים לו או שמדובר במשהו לא כשר כי זה מכשיר שכבר הרבה זמן לא מיוצר).

mikeoreli

New member
נו ו...

עם עברית המחיר הוא כ2700 ש"ח. אני שאלתי איפה אתה יכול למצוא עוד מכשיר כזה בפחות מ1500 ש"ח עם עברית ? רק הערה, המכשיר היום נמכר במחיר כזה. כשיצא הדגם הוא עלה 4000 ש"ח או אף יותר. אם אני לא טועה, הדגם יצא לשוק לפני כשנה וחצי ואני ספק אם מייצרים אותו עוד. אני בטוח שהמכשיר הנ"ל הוא מעודפים שמנסים להיפטר מהם.

YanivZX6R

New member
אתה רציני?

מה אכפת לי שהמכשיר עלה פעם 4000 ש"ח. היום חדש הוא עולה 2300 ש"ח ואני בטוח שיש בפחות. לכן מחיר סביר ליד 2 עומד על 1500 ש"ח.

2cookie

New member
הוא התכוון שזה לא משתלם למוכר

ולמוכר דווקא לא איכפת שמכשירים חדשים נמכרים בזול...

למעלה