390!!!! ספויילר! אומיגוד!!!!!!!!!!!

UselessCds

New member
390!!!! ספויילר! אומיגוד!!!!!!!!!!!

אין אקשן אבל המון מידע חדש!! אישרו שהפסל בעמק המוות הוא באמת מדארה, ודפקו חתיכת "רמיזה" שטובי הוא מדארה, ושהבנאדם שקיובי דיבר עליו שיש לו צ'אקרה מרושעת יותר משלו הוא באמת מדארה יותר מדי מידע בפרקים האחרונים ._.

lgmtk

New member
370 כאילו?

תומך בכל מה שאמרת :)) המנגה זה פשוט וואו *_* מדארה הזה חתיכת מאת'רפאקר חזק D:

UselessCds

New member
370* , הייתי נלהב מדי P:

ועלתה לי תהיה, שיכולה לתמוך ב2 תאוריות לגבי הסדרה, כי עדיין כל העניין שטובי הוא מדארה לא נאמר בפרוש שזה הוא, היה רק רמיזות קיצוניות, ואני תוהה אם קישימוטו הולך להפתיע באיזה משהו בנוגע לזה וחשבתי, אמרו בפרק הזה שלא יכול להיות שמאדרה זימן את קיובי, כי מאדרה לא חיי בזמן שקיובי תקף, בגלל שהוא חיי בתקופה שהקימו את קונוהא, עכשיו, אולי אוביטו הוא הבן של מדארה (לא דיברו על ההורים של אוביטו אם אני זוכר נכון), וטובי הוא אוביטו, יעני שטובי הוא הבן של מאדרה, ובגלל זה הוא אמר בפרק ההוא "הכוח שלי, הכוח של מאדרה", והוא יענו דיבר על אבא שלו אבל בקשר לזה שהקיובי הוא זימון אין לי מושג P:

daniel si

New member
תאוריה מדהימה!!!

עצם העובדה שאוביטו חי קצת עושה לי לא נעים בבטן (אחרי כל השנים האלה...) אבל יכול להיות קרב יפה של קאקאשי נגד אוביטו אתם יכולים בבקשה לתת לי את מספרי הפרקים שמסופר על מדארה בפעם הראשונה? אני פשוט לא עוקב אחרי המנגה בעקביות...כי יש לי עוד תקווה שיום אחד הסדרה תפסיק למרוח ואני אוכל לשבת ולראות כמו בן אדם פרקים טובים ואולי אפילו להיות מופתע פה ושם

lgmtk

New member
וואו לא חשבתי על זה שהוא יכול להיות

הבן-של, נשמע טוב! ובקשר לקיובי זה אפשרות =]]]

../images/Emo58.gif

מאדארה לא יכל להיות אבא של אוביטו , הוא חי בכפר לפני איזה 150-200 שנה בתקופת ההוקאגה הראשון. (לא שזה הפריע להם בכל זאת לעשות דברים כאלה)

lgmtk

New member
it makes sense...

in a series where ppl can multiply themselves by thousands. P:

../images/Emo58.gif

כמה מידע בפרק אחד, אבל חבל שלא התקדמו עם הקרבות.. ברגע שג'ירייה אמר שיש רק מישהו אחד שיכל לזמן את הקייובי ידעתי כבר שזה יהיה אוצ'יהה מאדארה.. פרק נחמד..

|ספויילר|../images/Emo58.gif

חור בעלילה מספר 370 : סאסקה שהוא מההד פאמילי של האוצ'יהה טען שהוא לא מכיר את אוצ'יהה מאדארה, שלאחר מכן התגלה כמייסד השבט, דבר שהיית מצפה שמישהו מההד פאמילי ידע..

ayana

New member
הוא כן יודע.... |ספויילר|

הוא רק אמר שלא כי הוא שיקר, לא יודעת למה אבל הוא יודע מי זה והוא גם יודע את "הסוד של הכוח של מאדארה" בפרק לפני שהוא ברח הוא נכנס ל"מחבוא של אוצ'יהה" וקרא את מה שאח שלו קרה, שזה הסוד הזה ונראה לי שזה אחד הדברים שדחפו אותו לברוח ולחפש כוח בכל מקרה, נראה שהולכים לגלות בפרקים הקרובים מה הסוד הזה

אה? ../images/Emo58.gif

מתי הוא אי פעם הזכיר את מאדארה? ואיזה אינטרס יש לו לומר שהוא לא מכיר את מאדארה לקיובי?

Hikaru

New member
מה שהוא אמר זה

Sasuke: shiru ka yo... sonna yatsu אפשר לתרגם את זה כ"לא מכיר אותו", ואפשר גם ל"אתה חושב שאכפת לי ממנו?" (או משהו בסגנון).. *shrug*

למעלה