:)

avivs

New member
כמובן שאני מכיר

הדיסק הראשון הוא בין הטובים ששמעתי, ממש גאוני. אבל הדיסק השני, אלוהים, איזו אכזבה! אם תחפשי, תוכלי למצוא עוד שירים שלהם שלא נכנסו לשני הדיסקים ששוחררו. דווקא שירים ממש טובים.

Rוית

New member
הראשון מדהים

הטקסטים שלו..... ואוו!
בשני יש גם הברקות אבל לא שמעתי את כולו.. אני לא מצליחה אבל למצוא בשום חנות את הדיסקים! אתה יודע אולי איפה אפשר להשיג?

avivs

New member
אני זוכר שהוא יצא בכל מקום.

אני מניח שאת יכולה להזמין מהג'אנק. זו לא אמורה להיות בעיה להשיג אותו. אם לא, אז מאתרי אינטרנט. אבל תנסי קודם בג'אנק.

gggrrr

New member
מצאתי גרסאות אקוסטיות של לייפהאוס

והם פשוט מצויינים,למרות שאני לא מת על ההפקה בדיסקים שלהם היא קצת עמוסה מידי לטעמי אבל הם להקה מגניבים אני ממליץ לכולם על long gone before daylight של הקארדיגנס שהוא יצירת מופת וגם על הדיסק כפול בהופעה של קייס צ'וייס

Lotzifer

New member
יש לי את הדיסק של הקרדיגנז....

הוא חביב..... הוא דיסק מעולה בשביל להרגע. אין בוא לחנים או לירקים מרגשים... ד"א not all me מאוד הזכיר לי שירים שלהם.... וגם הקצב שלו הזכיר לי את בלאדי סאנדיי, של U2.....

gggrrr

New member
קארדיגנס

אולי הלהקה הכי אנדררייטד שיש והדיסק האחרון שלהם הוא פשוט יצירת מופת יש בו שירים כמו communication ו live and learn באמת המלצה על הדיסק a camp של נינה פרסון הסולנית של הקארדיגנס-דיסק חובה לא מצאתי דימיון ל not all me דרך אגב

AlanisJunkie

New member
הדיסק הזה מלווה אותי כבר שנה

שני חורפים כבר עברתי איתו. דיסק של חורף. מת עליו. :)

למעלה