:)

• פותח הנושא scum
  • פורסם בתאריך

EMT D

New member
תגידו לי לא יהיה

לו בעייה לישמור על סודיות רפואית??? מצד שני קצת קשה לראות כתב מתחת לכפפת לאטקס

rotemtem3

New member
שמעון...

מי שאל אותך את זה?!?! לגבי התנאי קבלה אם אני לא תועה מדובר על עבירות תנועה למי שרוצה לעשות רשיון...ככה שזה לא טופס עליו... נניח והוא יתקבל ויעבור את הקורס.. יהיה ניתן לתבוע את מד"א במידה והוא לא ישמור על סודיות רפואית?!

rotemtem3

New member
אימא, מה נסגר איתי?!מזה השגיאות...

כתיב האלה.. זאת השעה, לא אני!:)

הם יכולים לא לתת לו להתנדב

יש לו עבר פלילי. מעניין איז מדריך יסכים להדריך אותו.

EMT D

New member
בכל מקרה

הוא לא יכול לעשות נהגי אמבולנס כי נדרש להיות ללא עבר פלילי תעבורתי או אחר... וזה ברור לא?!

amitp

New member
אני דווקא חושב

שהוא יכול להיות נהג פיצוץ...

amitp

New member
וענונו מבקש להתנדב במד"א

נו, יפה לו.. לקורס נהגים הוא לא יוכל להכנס (צריך תעודת יושר) אבל 88, אולי... מה דעתכם עליו בתור מתחרה ב-EMS Challenge שלנו?
מה שמעלה שאלה מעניינת - על מי אתם מוכנים לסמוך שיטפל בכם? איפה צריך לקבוע את הרף? בעלי עבר פלילי סתם, זה בסדר? עבירות שיש עימן קלון? "סתם" בעיות אמינות פה ושם? בפקודת הרופאים מצויין שעל רופא להיות אדם הגון (בארה"ב, למשל, כדי להתקבל למקום עבודה כרופא יש צורך להציג אישורים מכל מקומות העבודה הקודמים וממוסד הלימודים שמאשרים שאתה אכן אדם הגון מבחינתם) - מה לגבי חובשים? פאראמדיקים? אחיות?

אישית

לא הייתי רוצה שאדם עם עבר פלילי יטפל בי. בחיים לא הייתי סומכת על מישהו שכבר פגע באחרים לטפל בי. אבל עם הוא זוכה מאשמתו, או משהו כזה, או שהעבירה שלו הייתה נגיד... אמממ... גניבה מחנות, והוא ריצה את עונשו והתחרט, למה לא... אני לא חושבת שהייתי יכולה לסמוך על מישהו שפגע באחרים בכוונה לטפל בי או באחרים, לא משנה עם הוא מצטער על זה אחר כך או לא.

amitp

New member
תוכן הידיעה

לטובת משתמשי הפלאפון: דיווח: ואנונו מבקש להתנדב במד"א יום שלישי, 8 ביוני 2004, 0:06 מאת: מערכת וואלה! אסיר האטום המשוחרר, מרדכי ואנונו, הגיע אתמול בערב (שלישי) לתחנת מגן דוד אדום במרכז ת"א וביקש להתנדב לעבוד במקום. כך מסרו מקורות במד"א למערכת וואלה! חדשות. לדברי המקורות, ואנונו התבקש לשוב למקום בחודש אוקטובר - מועד תחילתו של הקורס הבא שמעביר מד"א.

orend123

New member
חברה' זה כבר לא סוד

אבל ואנונו מתנדב מד"א מזה מספר שנים!!! מקורות מלמעלה שלחו לי בסודיות את תועדת הקורס תער"ן שלו... אימאל'ה...

MdaMen

New member
../images/Emo3.gif אבל יש טעות אחת...

וענונו לא מתנדב אצלנו!

d a n i e l 111

New member
אם תגדיל תתמונה...

אתה תראה בבירור...אבל מה זה בבירור שהתמונה הודבקה- העתק הדבק (ניראה לי בצייר)....

YTmda

New member
אוקיי, ומה הבעיה בזה?

זה לא תעודה אמיתית, זה תעודה שהכינו בצייר.

למעלה