מפרק 386
O o pie New member 9/2/08 #17 מה לא ברור? סאסקה עבר טסוקיאמי שהוא רואה בו איך איטאצ'י מוציא לו את העיניים, ויצא מזה. ואז הם רק דיברו קצת, וזטסו דיבר עם עצמו מתפלא שסאסקה יצא מזה
מה לא ברור? סאסקה עבר טסוקיאמי שהוא רואה בו איך איטאצ'י מוציא לו את העיניים, ויצא מזה. ואז הם רק דיברו קצת, וזטסו דיבר עם עצמו מתפלא שסאסקה יצא מזה
C CibiHeart92 New member 9/2/08 #20 XDDDDDDDDDDD אני חושבת שאני מתחילה לחבב את סאסקה!! מישהו מצליח לעקוב אחריי מה אמיתי ומה לא? אני כבר פוחדת שאיבדתי אותם XDD
XDDDDDDDDDDD אני חושבת שאני מתחילה לחבב את סאסקה!! מישהו מצליח לעקוב אחריי מה אמיתי ומה לא? אני כבר פוחדת שאיבדתי אותם XDD
U UselessCds New member 9/2/08 #24 זה לא ~כזה~ מסובך מה שראינו עד עכשיו היה הכל קרב גנג'וטסו (אשליות) שבמהלכו איטצ'י הפעיל מנגקיו ועשה טסוקיומי וססקה התגבר על זה ושניהם הפסיקו עם האשליות ועכשיו איטצ'י הולך לעשות אמאטרסו ב"עולם האמיתי" not so hard
זה לא ~כזה~ מסובך מה שראינו עד עכשיו היה הכל קרב גנג'וטסו (אשליות) שבמהלכו איטצ'י הפעיל מנגקיו ועשה טסוקיומי וססקה התגבר על זה ושניהם הפסיקו עם האשליות ועכשיו איטצ'י הולך לעשות אמאטרסו ב"עולם האמיתי" not so hard