386, אמ, כן.

UselessCds

New member
386, אמ, כן. ../images/Emo58.gif

וול, איטאצ'י מטורף. אהבתי אבל שבחלק מהפאנלים ציירו את ססקה מטושטש שנראה בעיקרון את המצב של הראייה של איטאצ'י מה שכן, לזה לא ציפיתי בשיט.

lgmtk

New member
מעולה DDD:::: ../images/Emo58.gif

הסיפור ממש טוב! בחיים לא ציפיתי שזה יהיה ככה, אחד הדברים הטובים. וגילו עוד מעט דברים אבל חשובים על ההיסטוריה של הכפר! היסטוריה של אלימות מה שנקרא, כפר שהוקם על גבי דמם של אחרים :O איטאצ'י מראה את צורתו האמיתית, מה שנקרא תאב כוח ללא גבולות~אבל הוא לא כזה חזק כמו שראינו, הוא בקושי רואה את סאסקה. סאסקה לעומתו צעיר, רענן ו...נראה די חזק, מוכן לקרב. יהיה טוב :) נחמד שהפרקים האחרונים מתרכזים אך ורק בהם.

¥otamsh

New member
אעאע באמת תהיתי למה הטשטוש!

חח עכשיו הבנתי
וואו @.@ זה הכל כזה...עקום שם! איזה מוזר מה שקורה שם.... אז רגע, עכשיו המאדארה הזה לא שווה כלום באמת?XD גם אתכם הצחיק התמונה שאיטאצ'י נורא מתלהב ונראה כאילו הוא בפרסומת למשחת שיניים?! XDDDDDDD

סתם דוגמאות ../images/Emo58.gif

-איטאצ'י הדגיש שצריך 2 מנגיקיו שארינגאן ובכל זאת הוא מנסה לקחת את העיניים של סאסקה. - קאקאשי אמר די בהתחלה שאומרים שהשארינגאן בא מהבייקאוגן, למרות שאיך שזה נראה האוצ'יהה בא בכלל לפני ההייוגה. - כתוב שהם התאמנו עד שהם (מאדרה ואחיו) השיגו שארינגאן ואח"כ המשיכו להתאמן עד שהם השיגו מאנגיקיושארינגן. מה הלך שם בידיוק "וואי בטוח נתחזק אם נהרוג את החבר הכי טוב שלנו"? - סאסקה לכאורה ידע הרבה מידע על האוצ'יהה אבל פריט מידע חשוב כמו מי גילה את השארינגאן הוא לא יודע?! בטח אפשר למצוא עוד..

CibiHeart92

New member
שלום D: הפתעה ../images/Emo58.gif

נחשו מי השלימה פארים במנגה 3: < אז אני אצטרף לדיון, yoroshiku. בכל מקרה, לטובי יש חתיכת קורות חיים, הא? י.י; קראתי עכשיו ברצף את כל הפרקים שיצאו מאז תחילת הקרב שלהם, וזה רק אני או שאיטאצ'י מאיים על תואר "מת הכי הרבה פעמים אבל עדיין פאקינג חי!!!" במנגות השונן? בכל מקרה. לפחות עכשיו הבנו מה לעזעזל איטאצ'י רצה מסאסקה. שיקח לו תשרינגאן, יאלה חתיכת 4eyes geek ! אני כל הזמן מקבלת את ההרגשה שכשהסאגה הזו תיגמר יקרה משהו מאוד בילתי הפיך לעלילה וזה מדאיג אותי X: אבל בנתיים קישימוטו לא מאכזב אותי בהפתעות אז, נו מילא XD; *תוהה מה לקרוא עכשיו כשמשעמם לי בבסיס*

¥otamsh

New member
XDDDD בהחלט מתאים לאיטאצ'י התואר...

כמו איזה סרט אימה שהורגים את הרע מאה פעם והוא עדיין חוזר XD

CibiHeart92

New member
חחח XD

אבל טסונה שומר על התואר הזה יפה מאוד
טוב די זה לא נחשב הורגים אותו כל פרק!! @_@;;;

daniel si

New member
התואר שייך לאחד ולא אחר , החזק מכולם