!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Apikachu L

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נו, נו נו, זה היה פרק טוב! לא, באמת. חשבתם שדווימון יוותר? לא! איזה מוזר היה הקטע של העמידה שלו על ההר...עזבו...(עוד מעט ניראה את מיוטיסמון...*מזילה ריר*) וכאשר הוא עזב את לאומון והשני הירוק..איך קראו לו? בכל מיקרה זה היה מצחיק ד"א-הסיטואציה שבא פאטאמון בכה הזכירה לי סצנה מסויימת עם איפמון בעונה השלישית "אני רוצה לדיג'יגדול!" הבחור ההוא ששמר על הדיג'יתינוקות ...איזה חמוד...וכמו שאחת מבנות כיתתי הצווחניות הייתה אומרת :תעשה לי ילד! חחחחחח.זו בדיחה.... סורי שאני לא מבקרת הרבה...מתכונות ובגרויות ונוקלואוטידים..... בכל מיקרה יש לי תאוריה לגבי הקשר בין האכילה לבין הדיג'י כגדילה- הנתונים הדרושים לדיג'יגדילה הם נתונים שהדיג'ימונים יכולים לקבל מהדיג'יגדילה מפני שהם יכולים לשנות את הנתונים לצורכהם. (כמו פחמימות שמישתנות לשומן ולהפך בגוף האנושי) הדיגי'יכלי הוא מעיין מכשיר העוזר בשידרוג הנתונים. ....בערך....עזבו..אני מושפעת מהעבודה שלי בביוכימיה

lori4

New member
אוגרמון מעצבן אותי....

סתם בלי סיבה מיוחדת. משהו מעניין בפרק...הדיג'יביצה שטי.קיי הרים זה לדיג'יביצה של פאטמון, שתופיע אחרי הניצחון על דיווימון.

גם יצא ממה

מה שנירא כמו השלב הראישון של פאטמון פרק נחמד גיליתי שהקול של טי קיי הוא הקול של גילי מארתור ושל פאטמון זה של פרנסין ניראה לי

למעלה