374

UselessCds

New member
374 ../images/Emo58.gif

פרק שמתפקד כאנחה קומית P: גילו מה המטרה באסיפת החיות ה..מוזנבות? (tailed beasts -.-) והראו כמה טכניקות חדשות, וקצת מההשקפת עולם של פיין/נגאטו ג'יראיה זימן משהו שנראה כמו צפרדע לחימה עם איזה מקל מוזר כנשק וצלחת(?) כמגן, ופיין זימן לובסטר ואיזה יצור וואחד מוזר עם קרן אחת ופרצוף דיסלקטי ועוד פרצוף בקצה של הזנב שלו, כנראה המפלצת מלוך נס. נראה שמתקרב קרב רציני, אם ג'יראיה מת בסופו אני טס ליפן והורג יפני כמחאה.

lgmtk

New member
הפרצוף הדיסלקטי ההוא זה ../images/Emo58.gif

זיקית עם נחש בזנב O-ם חוצמזה, לדעתי כל הפרק הזה היה איזכור למלחמת העולם השניה, אותו נשק על להריגת כולם היה כמובן איזכור לפצצות האטום ואפילו הציור הלא ברור כשפיין הסביר על זה נראה כמו פטריה רדיואקטיבית רק מלמעלה. thats my take on the episode.

o pie

New member
המממ...

לדעתי דווקא קישימוטו רמז למלחמה גרעינית... שיהיו בה המון הרוגים ושאחריה לא יהיו עוד מלחמות כי כולם יפחדו מעוד פצצה... הקטע שפיין ייתן את הנשק שלו למדינות וכולן ירצו את זה בגלל שזה מחריב ארצות שלמות, זה ישר העלה לי לראש פצצת אטום.

ayana

New member
האמת שאותי נורא שיעשע העניין...|ספויילר|

כל ההתארגנות הזו בשביל מה? פצצת אטום? XD אינשטיין הצליח גם בלי שדים<< רק אני התלהבתי מהשטויות של ג'ראייה? כולו בפוזה ואז נפלXD בכל מקרה נגאטו עושה רושם של עוד אחד שמתלהב מעצמו יותר מידיי כי יש לו עיינים יפות << חבל שג'ראיה ימות בידיו של אחד מעצבן כזה-.- מי יהיה זה שיביס אותו לדעתכם? נארוטו? קאקשי? סאסקה?

jack 1

New member
../images/Emo58.gif

פרק מרוח ביותר.אבל אהבתי את הזיקית/לטאה/מהשזהלא היה שנגאטו זימן.

UselessCds

New member
לאן נעלמה התגובה שלי?

הייתה פה תגובה עם לינק לפרק, נראה לי מישהו גנב אותה >:(

UselessCds

New member
|=

אז מה חצי מהפעמים שאלו "אבל איפה הלינק?" |= זה נורא מבלבל :S

¥otamsh

New member
חחח המנהלים לא כ"כ פה לאחרונה,

אבל כן, אסור לדבר על הורדות, בטח שלא לשים לינקים... לא נורא, תדע להבא =]