....

מ. יואשת

New member
....

אתמול נפגשתי עם חברים. אחרי כמה דקות.... באו מלא מלא אנשים.... ולא הצלחתי לנשום. הרגשתי כמו בסרטים שמראים את הגיבור רואה מטושטש אבל מבחוץ הוא ניראה אותו הדבר בדיוק. הכל ניראה לי מטושטש ופתאום הרגשתי את הערפול בראש שלי... אבל ניראתי אותו הדבר בדיוק... אז נסעתי משם... וידעתי שאני לא אצליח להגיע הביתה. נסעתי מהר... כי פחדתי שאני במקרה אאצור ואאבד את ההכרה. אני לא יודעת מה זה. לא יודעת.... מאיפה הכבדות בידיים שלי... ברגליים.... הערפול בתוך הראש.. אין לי מושג. בנסיעה ראיתי שתי תמונות מצב... הראשונה שאני עוצרת את הרכב אצל חברה שלי ודופקת על הדלת, היא מתעוררת משינה... ואני פשוט מבקשת עזרה ... והיא תעזור לי. בתמונה השנייה ... ראיתי שאני מגיעה אלייה הביתה... דופקת על הדלת.. מבינה שהשעה 3 בבוקר.... מתנצלת.. זורקת תרוץ עלוב והולכת משם... רוב הסיכויים שהתמונה השנייה תהייה... ולכן המשכתי ישירות הביתה... אבל כבר נמאס לי. אני משתגעת?!

גיל.

New member
מיואשת יקרה...

אני מתחיל להבין מה קורה לך... באמת! אני חושב שיש לך הפרעת חרדה שנקראת Social phobia. הייתי רוצה שתספרי לייותר על הסיבות שבגללן מופיעה החרדה (ומה שאת מתארת היא חרדה ואף פאניקה). אצרף לך קישור לאתר שנותן הסבר על ההפרעה ומציע גם אבחון דרךהרשת, אבל בשביל זה צריך לדעת אנגלית... מקווה שיש לך את הידע. גיל. נ.ב. תגיבי כאן ותגידי לי מה דעתך, אם זה מתאים לך ונמשיך משם.

ילדה יקרה..

אני לא אשת מקצוע ולא מבינה במקרים כאלה ומאחלת לך באמת רק אושר והצלחה. הכינוי שלך מאוד צורם לי.. חשבת על זה שאולי כדאי שתחליפי כינוי? נכון שזה נשמע אולי טיפשי ולא ממש משמעותי אבל כל שינוי גדול מתחיל בפרטים הקטנים. המלצה שלי- מלאת תקוה או - אופטימית למרות הכל תעזרי לעצמך..את בעצמך.

גיל.

New member
רקדנית יקרה, ריקוד מתחיל בצעד...

המיואשת שלנו עשתה את הצעד, היא נכנסה לפורום ומנסה להשתנות... היא חולקת את הצרות ורואה שאכפת, היא כותבת שרע ומקבלת עצות... אני מאמין שבסוף, אחרי שנעזור לה להאמין בעצמה, אחרי שתבין שהיא יכולה להיות מאושרת אם רק תדע על מה להביט, אז תהפוך מ.יואשת למ.אושרת... תודה לך רקדנית על האיחולים... אשמח לשמוע ממך גם הלאה... גיל.

נדמה לך שאת משתגעת

זה נראה כהתקף של אימה. למרות שקשה להיות בטוח מחוסר הפרטים. (את יכולה לקרוא על התסמונת ב- WWW.PSAGOT.COM ) האם זה קורה לך לראשונה? הרבה פעמים זה קורה עם גראס, האם זה היה המקרה שלך? לפעמים זה הופך למחלה כרונית שהסבל והנכות שבהם גדולים, רק בגלל שהסובלים מתמהמאים לבוא לטיפול מקצועי. אימה היא מצב שאת יכולה לשלוט בו, לו רק ידעת איך. הטיפול התנהגותי ואורך לכל היותר, פחות מ- 20 פגישות.

למעלה