[]

Tooלי

New member
[]

אקורדים חלשים מתנגנים אל תוך הלילה השחור מילים נחרטות בפחדים כשהעיניים נשרפות מהאור קרני שמש בוערות מבחוץ כשהחורף שלי חשוך תמיד. דמעה מתנפצת כשהאמת משקרת כעס מטריף מתפרץ כשמפשילים ת'שרוולים בכוח צללים איטיים על הקיר מצטיירים כשפנס רחוב רחוק קרב להיכבות טיפות מלוכלכות נופלות מהשמיים ובראש יש רק פחדים מהזיות מטורפות. ספק שפוייה, ספק אמיתית שוכחת את ההגיון כשמוותרת ולוחשת לעצמה כשמדממת רוע שכאב זה רגש אסור.

כאב זה רגש אסור?

לא, לא חושבת ככה, בכלל. פעם חשבתי ככה, אולי, איפהשהוא בתת מודע, לכן השתדלתי שלא לכאוב, או לכאוב כמה שפחות, עצרתי את עצמי, שמתי לעצמי מחסומים, לא הראיתי לאחרים, כי פחדתי להראות את האני הכואבת יותר, ופחדתי להראות אותה, בעיקר, לעצמי, אני חושבת, אבל עם הזמן הבנתי שאין ברירה, ואין מנוס מהכאב, שכאב - לא רק שהוא לא אסור, הוא גם מותר, ורצוי, לפעמים. וזה כ"כ כואב לכאוב, ולכאוב זה דבר שכ"כ מפריע, וההפרעות האלה מניבות איתן פירות מורעלים, אבל... כל עוד אנחנו יודעים מה טוב ומה רע, מה אסור, מה מותר, כן, לא, שחור, לבן [יאאא, איך הבנתי את המשחק הזה!
] - אנחנו מוגנים מפני... מפני כל מה שמפחיד אותנו. "דמעה מתנפצת כשהאמת משקרת כעס מטריף מתפרץ כשמפשילים ת'שרוולים בכוח" אז לא צריך להפשיל בכוח. ממש לא. לא רוצה להפשיל שרוולים? עוד לא מוכנה להראות? זה בסדר. חכי. תני לזמן לעשות את שלו. את תראי איך יבואו ימים אחרים קצת שבהם את כן תהיי מסוגלת להפשיל שרוולים ולהתמודד עם אמת משקרת [אלוהים, עם כמה אמיתות כאלה נאלצתי להתמודד... וזה לא קל, אני יודעת] אבל בכוח זה לא יעבוד. את לא מדממת רוע, את נוטפת טוב. ועל כך אני מעריכה אותך המון.

behappy

New member
}{

כמו עדידה,אני הכי מאמינה שכאב זה רגש כלכך לא אסור. תני גם לו לצאת.....ולא בדרכים שיכאיבו יותר...בבקשה. אוהבת אותך. המון. "דמעה מתנפצת כשהאמת משקרת כעס מטריף מתפרץ " (כתבת מה שלא העזתי) *נשיקה*

רותי ב.

New member
לפעמים אי אפשר

למנוע את הכאב, בעיקר כשהמון דברים כל כך לוחצים וחונקים, פוגעים ופוצעים. זה כואב, ולא רק שזה רגש מותר, אלא שמותר אפילו לצרוח כשהכאב קשה מנשוא. וקראתי את מה שתלאביבית רשמה, ואת מה ששיר, ועם המון דברים הזדהיתי גם, לא עם כולם, ורק מתארת לעצמי כמה זה נורא כשכל אלה מצטברים ביחד. "דמעה מתנפצת כשהאמת משקרת . . . צללים איטיים על הקיר מצטיירים כשפנס רחוב רחוק קרב להיכבות" וחוץ מזה, זה כתוב הכי מדהים שאפשר.

למעלה