366
אהההההההההה!!

UselessCds

New member
366 ../images/Emo58.gif אהההההההההה!!

אומיגוד! איטאצ'י וססקה נפגשו! אומיגודד!!! ומשהו חשוד לי בג'יראיה שבדיוק אחרי שטובי דיבר עם המנהיג פתאום ג'יראיה מקבל מידע מאיזשהו מקום לא ידוע, וגם מעניין אותי מה המטרות של איטאצ'י באמת כי דיי נראה שהוא פחות מתעניין במטרה של האקצוקי עצמם ויותר בעניין סודי שלו.. מעניין גם על מה הוא דיבר עם נארוטו.. השערות למה הולך להיות בפרק הבא?

alexsobsession

New member
עזרה?

מאיפה אני יכולה להוריד את המנגה? או באיזה אתר אפשר פשוט לראות? או משו ..

מית צאן

New member
אמג אנ'לא מאמינה;;../images/Emo119.gif../images/Emo58.gif

העמוד האחרון של המנגה לא עלה לי$#^%*&^$#^%&# אחרי שמראים כזה חושך ודמות (הבנתי שאיטאצ'י): "אז הגעת..." סאסקה: "מי אתה?" מראים עיניים נפקחות... וזהו! את העמוד הבא לא מראים$%^%^&$@^%@ יש אולי פה מישו מאודמאוד נחמד שמוכן להעלות לכאן את העמוד הנ"ל?;; בבקשה בבקשה?;; וחוצמזה- אחלה פרקO: מעניין אותי על מה נארוטו דיבר עם איטאצ'י@.@ ו..זה באמת מוזר שפתאום אחרי שמראים את טובי עם המנהיג ג'יראיה מקבל מידע ממקור לא מובן.. מתחיל להיות חשוד.. אבל איזה פאקינג נאום הוא דפק שםXD ואיך הוא ירד על טסונאדהXDDD טסונאדה: "The three of us were always together, with the old third..." ג'יראיה: "And now the ironing-board Tsunade is a big breasted Hokage! ג'יראיה:"I guess you're packing all your feelings towards those you've lost inside that huge chest of yours..."

harar8

New member
../images/Emo58.gifזה בעיקרון היה הפרק האחרון

אז אל תדאגי לא הפסדת שום דבר^^

למעלה