36

facundo te amo

New member
36

זה יכול להיות גיל טוב זה יכולה להיות שנה טובה זה יכול להיות מספר ימים נפלא זה יכול להיות 36 דקות זה יכול להיות 36 שניות זה יכול להיות מספר שנות נישואים אבל למה ציון?!?!?! חח תראו שנה שעברה היה לי בסופי בהיסטוריה 93 איך אני מגיעה פתאום ל36 זה כי המור התחלפה ואנחנו שונאות אחת תשנייה. עכשיו חשבתי לעשות כזה כזה.. להמישך להיכשל בשאר המבחנים [ כלומר רק במבחן הבא שביום שישי ובמתכונת] ואז יהיה לי ציון הגשה ממש נמוך . ואז לבגרות אני ילמד טוב טוב טוב ויקבל מינימום 25 נקודות יותר מהציון הגשה שיהיה נכשל ומה הבעיה לעבור את ה75 ? ולאחר מכן שיראו שיש לי נגיד 80-90 יורידו לי את הציון מגן. תאחלו לי בהצלחה D:

בהצלחה!!!!

ואת אכן תצטרכי אותה, מכיוון שלפי דעתי הדרך שלך לא כ"כ נכונה. אם תיכשלי וניכשלת במקצוע זה אומר שאת לא כ"כ טובה, ולמרות שאת השאר תעשי בכוונה- את הציון הזה לא קיבלת בכוונה וזה אומר שאת לא כ"כ טובה במקצוע..שזה לא חטא כמובן, ואת תיכשלי גם באלה, זה אומר שלא תלמדי ותחשבי מזה, את לא הצלחת עם חצי\רבע חומר בהיסטוריה [במבחן עם ה36] איך תצליחי עם כול החומר בבגרות!?! פתאום אחרי שגם לא למדת וזה אומר שלא תירגלת את רוצה לקבל יותר!? אני מאחלת לך המון בהצלחה כמובן, ואני מאחורייך, רק דואגת שתחשבי טוב על המהלך הזה, כי אני בדיוק היום עשיתי מבחן בהיסטוריה, וגם אני נראה לי אקבל ציון לא טוב, אם לא נכשל, אבל אני מחפשת דרכים אחרות להוציא ציון גבוהה, אומנם זה קשה לי, ואני לא תמיד מצליחה, אבל אני משתתפת בשיעור ולמזלי יש לנו אחוז גבוה על השתתפות כך שהמורה תעלה לי, ותמיד אפשר לעשות עבודה או משהו... בהצלחה!

קרה לי גם

שיגע אותי לגמרי השטויות האלה, מורה שלא רגילה לסגנון כתיבה שלי, ואז ניסתה לצנזר אותי (עושה לי איקס כשהצהרתי במבחן כי "תנועת המרי מבצעת פעולות טרור מזוויעים על הכוח הבריטי הניטרלי"). בסוף נכנעתי - הראתי לה שאני אלך בדרך שלה ולא בדרך שלי, כתבתי לה כי פעולות הטרור אינם אלא "התקפות לצורך הפגנת האידיאולוגיה היהודית". היא אהבה את זה, ואני קיבלתי את הציון שלי. תשאלי אותה על כל פיפס קטן שלא נראה לה, ככה היא גם תראה שהיא מתעסקת פה עם פייטרית שרוצה לקבל את דפי המבחן שלה המושלמים שלה בדיוק כפי שהיא הגישה אותם, פלוס הציון, וז-ה-ו. אין לי ספק שאת תראי לה עם מי יש לה כאן עסק. לכי על זה

Spotless Mind

New member
חח דימויים יפים..

ת'אמת אני לא כול כך בעד תוכניות כאלה.. אבל שיהיה לך בהצלחה במה שתחליטי!!

hadarwin

New member
בהצלחה!

אני חושב שכל דרך שתלכי תתצליחי, אבל למה ללכת עם האשמות? המורה שונאת אותי? שונאת כן ו.... היא לא תכשיל אותך אם תצליחי כי היא שונאת אותך.... או לפחות כך את מרגישה ואם היא כן, תלחמי מה היא לא באה לאהוב היא באה ללמד.... (משפט של המורה שאני הכי שונא משגעת אותנו!!
) אבל בכל מקרה בהצלחה ולא נורא ציון אחד גרוע... תשתפרי

לילי27

New member
דעתי.

אני חושבת שהדרך שאת בוחרת בה שגויה. זוכרת? להפיל תיקים? "כי המורה התחלפה ואנחנו שונאות אחת את השניה". אם א-ת היית לומדת את החומר כמו שצריך, את היית מצליחה. זה אמנם קשה להקשיב שאת שונאת את המורה, אבל את צריכה לעשות את כל המאמצים, ולהשלים את מה שלא למדת בכיתה בבית. אני באמת חושבת שאת יכולה הרבה יותר מ- 36, אחרת לא הייתי אומרת לך את כל זה. זה לא דרך להוציא ציונים גרועים במבחן ובמתכונת, מה החכמה להצליח רק בבגרות? זה ינחית לך את הממוצע לגמרי. גם אם קשה, תשבי ותלמדי הכי טוב שאת יכולה. ועוד משהו, מי שלומד רק לבגרות והציונים שלו במהלך השנה לא טובים, המורים הכי לא מתחשבים בו בעולם. בהצלחה, ותחשבי שוב האם הדרך שלך נכונה.

למעלה