36 מאפיה

דייב דנ

New member
36 מאפיה

יצא לי לשמוע בזמן האחרון כל מיני שירים של ההרכב הזה, והאמת חלק מהם אפילו לא ידעתי שהם שלהם. מה שיצר לי בעייה היום שאני מנסה למצוא את אותם שירים. אז אם אתם יכולים לרשום לי את השירים המפורסמים של ההרכב אני מאוד אודה לכם, וסתם הערה אחד מהשירים הופיע אצל דיפלו באחד מהמיקסטייפים אז עם מישהו מזהה אני אשמח לשמוע.

kapoya

New member
תוריד את הדיסק

THE END הדיסק הכי טוב שלהם, עם דגש על השיר gettem crunk עם סימפול של הגדול מכולם.

דייב דנ

New member
תודה

אני עכשיו שומע את Most Known Unknown לא משהו שאני הולך לזמזם, אבל נחמד להעביר את הזמן.

דייב דנ

New member
לא נראה לי שזה משם

פשוט האלבום שהמלצת עליו הוא אחד הראשונים שלהם, ונראה לי שהשירים האלה הם דווקא מהשנים האחרונות.

חולוני

New member
יש רמיקס ל-Stay Fly

שעשה Mad Decent (שהוא השותף של דיפלו ל-Hollertronix). יש לזה גם קליפ ביוטוב. ותבדוק את השיר איתם באלבום האחרון של ג'סטין - Chop Me Up. באנגר אדיר שאני מקווה שעוד יהיה סינגל.

דייב דנ

New member
רמיקס מצויין

אבל זה לא השיר שחיפשתי, שנמצא בסוף במיקס טייפ של dj shadow, פאנקי סקאנק. זה השיר שפותח את המיקס טייפ, יש שם גבר ואישה. והקטע מתחיל כך: is may baby mama וכל' ואז הבחורה מתחילה: is my baby daddy

דייב דנ

New member
מצאתי :)

THREE 6 MAFIA LYRICS "Baby Mama" [Chorus: Juicy J + LaChat] [Juicy J] It's my baby mama (yeanknow) I want child support She get welfare checks, but I stay in court It's my baby mama (yeanknow) she be ridin' Cady And she always lookin' for sugar daddies [LaChat] It's my baby daddy (yeanknow) he be always broke And he aint no good nothin', but a joke It's my baby daddy (yeanknow) he just love to have it He be cheatin' on me that's why I can't stand em'

למעלה