..........................

MiNUsH

New member
בלי המכמורת!!!!

מזה מכמורת הם רק 2!!!!!!! רק מונאש וכפר יונה...!!!

bobby6killer

New member
יסמין וכמה ממונאש? אני את ואמיר?

???תכלס זה אני את ואמיר זה אחד יותר ממכמורת!

AdShEaTaKoRe

New member
חמודים שלי הרשו לי להבהיר לכם משהו

טוב שמעו, זה היה,יהיה וישאר ג'קאס כפר יונה ומי שיחליט לשנות לו את השם (אם יחליטו) זה רק המייסדים שלו כיוון שכולם היו מכפר יונה!!!!

AdShEaTaKoRe

New member
אמממ... אוקי אז ככה:

שפיצי, רזי, משה, לידור ואני... ואלינו צירפנו לחבורה בהתחלה את גיא, דרור, מינוש - ואז שפיץ שבמקביל היתה לו את חבורת המנושים, הכיר לנו אותה ואז צירפנו אותם גם....

bobby6killer

New member
אף אחד לא חשב על לשנות את השם!

זה סתם טפשות רגעית וראית בהודעה שכתבתי לך כתבתי בסוף משהו עם jky והמסקנה היא שזה ישאר jky וזהו אחי... אבל אל תגיד שג'קאס כפר יונאש מכמורת זה לא מצחיק!

omni96

New member
באמת אל תגיד שזה לא מצחיק

כי אז אני אעלב ויבכה ויכול להיות שאני שוב אשנה את מיני ואף אחד לא רוצה שזה יקרה. נכון פקצה?

MiNUsH

New member
תשנא אותי?? מה? לא הבנת...

ומה זה אף אחד לא חשב לשנות את השםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני חשבתיייייייי מה אני אף אחד?????? בוש לך בן!

bobby6killer

New member
יסמין!

זה הכל היה בצחוק! אנחנו נישאר jky וזהו...למרות שאני בכלל כמו גיא אני לא בעד לכלול תשם ג'קאס אבל אם שפיץ\תומי\רזי\משה החליטו אז אחלה בחלה וככה זה יהיה!!! וחוצמזה יסמין קלינטון לך!

VVEE MAN

New member
כן גיא ואתה צודקים

חוצמזה שעדיף בכלל cky אני מחרים את המושג "לעשות ג'קאס" מהיום אומרים "בוא לעשות סי קיי ואיי" שזה ה"ג'קאס" הראשון שהיה או "בואו נלך להישטתות" חח ואגב בעניין השמות יש תוכנית לא מצחיקה באגו שקוראים לה דיקינד אראונד(dicking around)וזה שם נחמד אבל הם לא משהו. ודרך אגב אני לא מכיר את הבדיחה אבל יסמין זה הולך עם קלינטון חחחח יסמין קלינטון

AdShEaTaKoRe

New member
סעמק אני דופק פה מגילה ענקית...

וכולם אומרים שגיא צודק???????????????? גיא לא צרצר מילה אחת אפילו!!!!! מה עם תומי אתה צודק???

bobby6killer

New member
ארבל!

היא אמרה :בוש לך בן אז אמרתי :קלינטון לך.. חח עזוב שטויות שלי... אני אישית חושב שjky זה טוב וזהו...

MiNUsH

New member
אה..חחחחחח הבנתי!!

בוש...קלינטון..חחחחחח וייצמן(?)

VVEE MAN

New member
חחחחחחח

ובן לא קלטתי את זה משום מה ותגידו להיתחדש יש לי קרש חדש בלאנק של דה לאקס והוא נוח לאלה

למעלה