........

• פותח הנושא rej
  • פורסם בתאריך

rej

New member
........

אני רוצה להייתיעץ אני רוצה להגשים לחבר פנטזיה(שלישיה) אבל עדיין לא בטוחה אני מפחדת שקשר של 3 שנים יהרס לנו הוא הראשון שלי אז מה אתם אומרים אך אני יכולה להגיע להחלטה?

פנטזלה

New member
קחי בחשבון....שזה עלול מאד לקרות...

אני מכירה זוג שניסו לעשות שלישיה...הכל היה נפלא...אבל קצת אחרי....היא עשתה הפלה והם נפרדו......

ואת נמשכת בכלל לנשים

או שזה רק בשבילו? אם את לא נמשכת לנשים אז אני לא מציעה לך לעשות כזה דבר... למה מה קרה שאת תעשי דברים שלא מתאימים לך רק בשביל גבר? לא מתאים בכלל. אם יש לך משיכה לבנות זו יכולה להיות הרפתקה מאוד מענייינת שתעזור לקשר שלכם לדעתי כי תמיד טוב להוסיף עניין אני למשל תמיד משתגעת והופכת את הסקס שלי ליותר סוטה ויותר משוגע... רק כדי לא להפוך אותו למשעמם P: קחי בחשבון את הקטע של הקנאה... לא קצת יפריע לך לראות אותו בזרועותיה של אחרת?

rej

New member
זהו..........

שאני לא יודעת מה יהיו התגובות שלי

חיבוקון

New member
היי rej..פששש טוב לראות אותך כאן

מתחבטת בשלות קיומיות חחח תראי צריך לנסות בחיים, צריך להגשים פנטזיות את מכירה את החבר ואת עצמך הכי טוב, אתם בוגרים מספיק? אוהבים מספיק? אם כן, לכי על זה! אהה, ואל תשכחי לשתף אותנו בתוצאות, אנחנו עם סקרן

rej

New member
../images/Emo9.gif

תראה על עצמי לא הייתי אומרת שאני בוגרת מספיק כי אני מאלה שלא רוצים להיתבגר כשאני אלך על זה אספר Don't worry!
לא יודעת מה יש לי אני עדיין עם הפיצולים שלי

ואולי שלישיה אחרת????

תגידי חשבת אולי לצרף גבר לשלישיה שלך??? ואני לא מציע את עצמי, אבל ,למה כשאומרים שלישיה ישר חושבים על שני נשים וגבר?? למה לא שני גברים ואשה?? למה שאת לא תהני מהשלישיה הזאת כמו שצריך???..

rej

New member
אז... זהו....

שהחבר המוכשר שלי חשב גם על זה וניראה לי שאני אם כבר מעדיפה עוד אישה

פנטזלה

New member
בהחלט שלישיה עם אישה.....

רק אישה יודעת לענג אישה כמו שצריך....

smell you later

New member
יש לי שאלה...

אם תלכי על זה... אני אוכל לבוא ככה סתם ולעמוד מהצד?... אני מבטיח שלא להפריע