....

ufo11

New member
חחחחחחחחח

תודה:))) כן היה טעים בהחלט... אפשר לקרוא לזה חגיגה כי אכלנו עם סבתא:)

Blueberry Kiss

New member
ומה מתחרז עם מושי?

סושי! שזה מה שאכלת אתמול בערב , אצלי
(טוב, וגם סנדביץ' פסטרמה..)

ufo11

New member
את מתכוונת... שקילפתי את האורז

מהאצה, הוצאתי את האצה ואכלתי את הדג שמבפנים? כן זה היה נחמד... והפסטרמה הייתה טובה.

Blueberry Kiss

New member
לא מבינה מה יש לך נגד האצה...

למרות שאכלתי כבר סושי טעימים יותר בחיי.. לא נורא....כשנכין בבית יהיה יותר טעים..

ufo11

New member
אוי יש לזה טעם נוראי. טעם מוזר שכזה

ממש ממש לא אהבתי את זה.

TheDarkPheonix

New member
LOL../images/Emo6.gif

אתם קורעים אותי שניכם הוצאתם אותי מכל שביזות אפשרית LOL

Blueberry Kiss

New member
מושי, יש לי משהו בשבילך....

.... מוכן? רד.... עוד קצת... וכולם ביחד: אז תזיזי ת'ישבן תנענעי ת'תחת!
נדבקתי לשיר הדפוק! (ואני לא יודעת מה עדיף זה או "בחורות עם בגד-ים חוטיני...
")

ufo11

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אני חושב שעדיף השיר של שלומי שבת... :))) איזה מותק:))

לכל דבר יש הסבר

שלום מחני באי"ל כנראה שראית התקף "טוני-קלוני", ז"א התקף של איבוד הכרה ופרכוס. בהתקף כזה הגוף בעצם מוצף ביותר מדי הוראות בבת אחת ומאבד לדקה או שתיים את היכולת לשלוט על תנועותיו. הפרכוסים הם הנסיון של הגוף לבצע אצ ההוראות שהגוף מקבל מהמוח, אבל זה יותר מדי ויוצא פרכוס. באותו זמן, הגוף מתקשה להמשיך עם כל הדברים ה"אוטומטיים שהוא אמור לעשות. למשל, כולנו בעצם בולעים את הרוק שבפה כל הזמן. מי שיושב אצל רופא שיניים ולא יכול, שמים לו בפה משאבה קטנה. למה? כדי לשאוב את הרוק שאיננו יכול לבלוע אוטומטית באותו רגע. בזמן התקף טוני-קלוני, הרוק לא נבלע ולכן חייב לצאת החוצה. זה באמת מראה מאוד לא נעים, אפילו מפחיד, אך עובר. כמה שההתקף נראה גרוע, לפחות הוא נעצר לבד. בד"כ ללא כל התערבות מצדנו. התקף אסטמה, למשל, נראה פחות מפחיד ולא נעים, אך עלול להיות הרבה יותר מסוכן. כל מה שצריך מי שעובר התקף כזה - זה הבנה מצדנו וקצת תמיכה ועידוד כדי להתנקות ולחזור לעצמו. בהצלחה לכולם, חני

למעלה