....

מ כ ס ה

New member
....

אני נוסעת בהסעה עם אנשים נכים,ואחד מהם חולה אפילפסיה,וראיתי אותו בשעת התקף..ראיתי אותו מפרפר ויצא לו ככ הרבה רוק וזה הייה מפחיד..
תודה לQT שבנתה את הפורום,בככ הרבה אהבה. אודליה.

hashy

New member
זה מפחיד... ודברים מפחידים הם רק

מפחידים אין בפחד שום גועל...

qt1

New member
ברוכה הבאה אודליה מתוקה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

סוף סוף הגעת אלינו
חיכיתי לך... נבהלת חמודה אה? אין ספק שזה לא נעים לראות מישהו בהתקף, מי עזר לו? אני עוד מעט מתחברת לMSN , נמרוד מבקש שאצפה איתו באקדמיה לצחוק
שמעתי שהיתה לכם שיחה ארוכה היום , הוא מאוד נהנה אגב... "אה אמא דיברתי עם אודליה , היא מאוד חמודה את יודעת?"

מ כ ס ה

New member
../images/Emo70.gif

את האמת שלא הייה הרבה מה לעשות כי הוא לא הגיב,אבל נסענו מהר לבית שלו ועכשיו הוא בסדר
כיייייייין
הבן שלך משו משו
תודה על התגובות..

ufo11

New member
בהחלט קשה לראות מישהו בהתקף.

ועוד בכלל כשאין מה לעשות...עוד יותר קשה... לפי מה שמותק פעם סיפרה לי יש כאלה שגם תוך כדי התקף עלולים לאבד את השליטה על שלפוחית השטן. טוב, אולי היא אמרה לי את זה על משהו אחר ואני לא זוכר נכון...כך שאם זה לא כך, אני האידיוט ולא היא.

מ כ ס ה

New member
אתה לא אדיוט ! ! !

וקורה שלפעמים אנשים טועים ומתבלבלים.. אל תחמיר עם עצמך..

qt1

New member
א. מכסה צודקת מושי ב.גם מותק...

כמובן שאת לא אדיוט, ואתה יודע את זה מתוק
את זה מכסה שלנו כבר סיכמה איתך, סגרנו שאתה לא אדיוט
מותק צודקת , ישנם חולי אפילפסיה שבזמן התקף מרטיבים אני לא יודעת איזה סוג אבל יש! חד משמעית יש! איך היה אתמול באקדמיה לצחוק? צפינו בזה גם כן , איך צחי? נראה לי שהוא יגרוף את כל הקולות , יש לו את זה... לא היה סרט להזמין מהכבלים אז היה די משעמם פה - אולי היום יהיה משו...
איפה מותק?

ufo11

New member
מותק עם ההורים שלה. היה ממש כיף

אתמול ביחד. האקדמיה לצחוק היה סבבה. צחי הזה מטורף:) התנועות שלו מצחיקות אותי. יש עכשיו נראה לי שיקגו בהום סינמה. לא? זה סרט מומלץ ביותר:)

qt1

New member
היי מותק ... ../images/Emo25.gif

המתבגרת שלי מרגיזה אותי , למדתי מ06.00-08.00 ויש לי עוד ים של חומר להדפיס ולכתוב... חוץ מזה יש לי מצברוח טוב , אני אופטימית
איך את?

qt1 לגבי ההרטבה...

זה לא קשור לסוג אפילפסיה, זה קשור לשרירים רפויים, לאנשים, שגם במצב נורמלי קשה להם להתאפק. אישית קרה לי פעם אחת שהרטבתי, אבל מאז התחלתי להתאמן ולחזק את עצמי ולמשוך זמנים עד לכניסה לשירותים, לא הרשיתי לעצמי לרוץ... מאז שהתחלתי לעבוד על חיזוק השרירים ועל ההתאפקות, לא קרה שהרטבתי שוב בזמן התקף. כל דבר, שקורה בזמן התקף, כדאי לחשוב על מה שיכול להוות התנגדות, כמו הפסקת קבלת חמצן למוח, כמו הרטבה... ופשוט למצוא דרך לחזק את הנקודה הספציפית, להרגיל את הגוף להתמודד יותר בקלות... את זה למדתי מפרופ' באוניברסיטת יל בארה"ב, שם גילו אצלי את המחלה והוא אמר, שלהתמודד עם התקפי אפילפסיה, זה בדיוק כמו להתמודד עם נקודות תורפה בחיים - צריך למצוא איך לחזק אותן. שמעתי בקולו ועל כך אני מאושרת.

qt1

New member
../images/Emo153.gifלא קרה לי = לא ידעתי

טוב לדעת... תודה על המידע המעניין

ufo11

New member
נו לא התכוונתי כזה אידיוט. פשוט שאם

מישהו טועה זה אני, ולא מותק שאמרה לי את זה רק אולי בהקשר אחר.

qt1

New member
מה דעתך מושי../images/Emo35.gif

אתה על הכיפאק כי לקחת את האשמה עליך או בגלל משהו אחר???
בתאבון חמוד
(גם אצלכם עוף בתנור?)

ufo11

New member
אין לי מושג... אבל אני לא אגיד כלום

אחרת יתחילו לחשוב שאני מנסה לסחוט מחמאות (שזה לא נכון..באמת). אנחנו אכלנו סלמון, עם תפוחי אדמה עם בצל מטוגן, עדשים ברוטב עגבניות, כרובית... קישואים...

qt1

New member
מושי../images/Emo35.gif

אתה על הכיפאק סוף פסוק סימן קריאה
סוף דיון
שבוע טוב וקולה כבוד לאמא על ההשקעה ,אני מאוד אוהבת סלמון וכל המסביב נראה חגיגה לא קטנה גם כן. חיבוק

למעלה