35/40

טוב שיש גוגל....

כנראה שרק יחידי סגולה מבינינו שמעו על האלמוני שלקח 2 (!) מקומות מעל מיקה קרני בפסטיבל הזמר והפזמון תש"ס.... טוב שיש גוגל!

זההיה מקום 10 דרך אגב -

אם שכחתי לציין מיקה קרני ושביב "זכו" במקום ה-12 והאחרון כשמקום אחד מעליהם עינת שרוף עם "בוא אליי"... ועדיין אני שואל : who the **** is עופר כלף ?? ומה הוא עשה חוץ מלקחת מקום 10 בפסטיבל שזיכה אותו בכבוד ליטול חלק בערב שירי נחצ'ה?

הוא שר יפה

(נחשפתי אליו לראשונה אתמול..) מדרבק נהדר ויש לו מועדון מעריצים כאן אז כדאי להיזהר משימוש ב***** ליד שמו... יותר עדיף משהו לכיוון עופר כלף ה
שהשאיר את מיקה רחוק רחוק מאחור

זה היה אמור להיות על משקל

alice?? who the **** is alice ?? אבל את צודקת כדאי שאזהר יותר בהתבטאויותיי

סאביבית

New member
כמעט צודק

האתר שעליו הגעת, שהוא לגמרי במקרה פרי עבודתי, מציין שעופר כלף ועינת שרוף חולקים יחדיו את המקום העשירי, אחד לפי האחרון. ומה הוא עשה? כשיש קשרים לא צריך פרוטקציה
(או כמו שכבר אמרתי לך השבוע, דפדף קצת אחורה בפורום, היו חיים לפני שהגעת
)

היו חיים לפניי?? באמת?? לא נכון../images/Emo3.gif

סאביבית, את לא באמת מצפה שאתחיל לקרוא 8 עמודים פעילים של פורום + ארכיון, נכון??
אז אולי תהיי נחמדה ותתני לי תקציר?

סאביבית

New member
למה לא? יש לך משהו יותר טוב לעשות?

סתאאאאאאאם
האמת? אני מצפה שתתעזר קצת בסבלנות. כשנכנסים לחדר מלא אנשים, יושבים קצת בשקט בצד ומסתכלים, בוחנים את הסביבה, אחרי זה מתחילים להתיידד, מתחילים לנהל שיחות ולאט לאט לומדים מי נגד מי. אל תצפה להשלים את הכל במכה אחת. ובקשר לעופר כלף - הוא חבר כבוד בפורום, הוא חבר שלנו (שלי, זה בסדר שאימצתי אותו?) ואפילו כותב כאן לפעמים.

shellyland

New member
אם זה בסדר?

למה כשהוא התחיל לבגוד בי עם המוזרה מישהו שאל אם זה בסדר? חופשי אחותי - יש מספיק לכולם. מי דה פאק איז עופר כלף? אז ככה: הוא חבר פורום שכותב לעיתים רחוקות אבל קורא לעיתים קרובות הוא חבר (מהחיים האמיתיים) מהסוג הטוב יבותר שמישהו יכול לאחל לעצמו והוא זמר מאוד מאוד מוכשר שמסתובב בארץ עם ההרכב שלו "אנסמבל עופר כלף" במופע "חליל בואדי" (בקרבו מאוד הדיסק) ומופיע בעוד כל מיני מופעים והזדמנויות (פסטיבל ישראל, פסטיבל המשוררים, צלילים במדבר וכו'), הופיע בפסטיבל הזמר והפזמון 2000 ו-2001, בהרכבי ג'ז שונים בארץ ובחו"ל ו... אוף, שכחתי את השאר. אני הולכת לשאול את המנהלת שלו מה עוד. בקיצור - שווה שמיעה. הייתי אומרת לך לזכור את השם, אבל אם תשאר בפורום מהר מאוד לא תוכל יותר לשכוח אותו. יש לו מועדון מעריצים (ובעיקר מעריצות) כאן שידוע בכינויו "מועדון כאבי הרחם". טפסי הרשמה בהנהלה.

shellyland

New member
כמו שאמרתי

דיסק ההופעה "חליל בואדי" נמצא בשלבי עריכה סופיים ובקרוב מאוד ייצא לציבור. מדובר בדיסק של קאוורים לשירים שהן נכסי צאן ברזל של הזמר העברי לדורותיו עם כמה יציאות ש(בעיני לפחות) הן מאוד מוצלחות ועיבודים מאוד לא שגרתיים. חוץ מזה אפשר למצוא שירים מקוריים שלו בכל מיני דיסקי אוסף ("בושם תפוזים" של תלמה אלייגון, דיסקי הפסטיבלים ואחרים), את הביצוע שלו ל"שובי בת ירושלים" בדיסק האוסף של דוד ברק (האחרון) וכמה דיסקים בלאדינו. מדי פעם משמיעים אותו ברדיו, בעיקר ברשתות ג' וב'. השירים המושמעים הם: שובי בת ירושלים, דברים שרציתי לומר, כמה ילד, תפילת הדרך, קרן סהר. אם תהיה ממש, אבל ממש נחמד, אני אבקש את רשותו לשלוח לך שיר. והכי הכי כדאי כמובן לשמוע ולראות אותו בהופעה חיה.

אני מאוד נחמד, מה לא רואים?../images/Emo8.gif

"דברים שרציתי לומר" הוא שיר אהוב עליי מאוד (בכלל אני חולה על פוליקר), ואם יש לו ביצוע שמתעלה על זה של יהודה (לפחות באוזנייך - אני טרם שמעתי) אז כמובן שאשמח לשמוע.. ודרך אגב - אני שומע רשת גימל כל היום, באוטו, בבית ובכל מקום (חוץ משעה אחת של ארבע אחר הצהריים בגלי צה"ל) , איך זה שמעולם לא שמעתי עליו?? מוזר...

ממש לא מוזר

משמיעים אותו לעיתים רחקות (אחת לחודשיים בערך) ולא בהכרח בפריים טיים. שלח לי מסר עם מספר האיסיקיו שלך או כתובת אימייל.

shellyland

New member
ועם עצמו הוא חולק את המקום החמישי

בפסטיבל של שנה אחר כך ("מכה ילד").

למעלה