35 ימים לגירוש.

גניפר14

New member
35 ימים לגירוש.

בעלי לשעבר אמריקאי שאני גרה איתו והוא בארץ בתור תייר חמש שנים.
עשינו בקשה לזוגיות משותפת. פעם איבדו את התיק פעם לא העבירו תיק מחולון לאשקלון
כל פעם ביקשו מסמך אחר עם אפוסטיל. נשארו 2 מסמכים להגיש.
היינו לפני שבועיים והפקידה אומרת אין דבר כזה שאיבדו לכם את התיק. ואני אמרתי ,אתם עברתם לבניין אחר והפקידה כאן אמרה לנו כך.
היא אומרת לא נכון. אתם לא הגשתם ולא הייתם שנתיים כאן. ולכן יש לבן זוגך 45 יום להגיש תעודת רווקות מארצות הברית עם אפוסטיל פלוס תעודת FBI עם הפוסטיל. כמובן שלא נספיק לעשות זאת שלחנו לחברה שעושה זאת שם אבל היא צריכה לקבל שם את המסמכים ואז להגיש לנו חשבון שנשלם ואז שוב היא צריכה להחזיר לנו את המסמכים מוכנים ואנחנו צריכים להגיש למשרד כאן.
מה עושים? האם כדאי לקחת עורך דין שיבקש הארכה . לא נראה לי שיסכימו.
אם הוא יעזוב האם ירשו לו להיכנס עם המסמכים שדרשו או שפשוט לא יהיה בראש שלהם לתת לו להיכנס. יש לנו בן משותף אחרי צבא.
הוא מיואש בן זוגי לגמרי. לא יודעים מה לעשות 35 יום ואין לו בכלל לאן ללכת שם בארצות הברית. המשפחה לא רוצה לעזור לו. אנחנו בבעיה רצינית. אולי מישהו כאן יכול לתת לי עצות.? מה קורה אם בכל זאת נישארים למרות שנתנו זמן לעזוב מה קורה אז?

Commander Bauer

New member
למה לא תעברו לארה"ב?

עזבו את ישראל, היא לא מעניינת אף אחד...
כל אחד אחר רק חולם לקבל דרכון כזה.

גניפר14

New member
באמת צודק אתה.

אולי זה מה שיקרה בסופו של דבר אם יערימו קשיים עלינו

פנייה לעו"ד

מומלצת. יש עורכי דין שעוסקים במקרים מסוג אלה בשוטף. לי בכל אופן עזרו במקרה דומה.

בהצלחה.

ניתן להגיש ערר על ההחלטה

ובמקביל לבקש עיכוב הגירוש. מומלץ לבצע את ההליך באמצעות עו"ד בעל ניסיון בתחום.

גניפר14

New member
אמרתי לה

היא אמרה רק מכתב אפשר לכתוב.
לא רצתה לתת לי שום מסמך לערער על החלטה
אמרה המנהלת לא נמצאת ואין מסמך כזה.

stkachov

New member
לא בטוח שלא תספיקו

אם תסדרו את המסמכים בארצות הברית תוך כמה ימים, ואז ישלחו לכם בדואר מהיר שזה עוד כמה ימים מקסימום, אתם יכולים להגיש להם מה שביקשו בזמן.
&nbsp
לפני שנכנסים לפאניקה, תבדקו אם אפשר לזרז את עניין המסמכים ואולי תעמדו בלוח הזמנים.
&nbsp
אשתי ממדינה פחות מפותחת מארצות הברית, ולקח לה יומיים לארגן מסמכים ו 3 ימים עד שהגיע אלי במעטפה בדואר רשום.

nok13

New member
סליחה שאני שואלת אבל אין לך העתקים של שום דבר?

לא שמרתם את כל הדפים הצהובים של הם הקבלתות ששילמתם על אגרת ויזה וכאלו? אין לכם את כל ההעתקים מהמכתבים וכדו'. ?
ועם עבדו את התיק אז אין לכם מכתב מהמשרד שטיפל בכם? חברים שלי היו להם אותו בעיה וקיבלו מכתב והגישו את כל ההעתקים ואיך שהוא הסתדרו.
&nbsp
חוץ מזה הכל כבר ממוחש מליפני שנה אז מהשהוא צריך להיות שם?

randyloo

New member
אני גם חושב שתספיקו

אפשר לשלוח מסמכים במשלוח מהיר של 24 עד 48 שעות. תעבדו מסודר ותבואו בגישה חיובית וסיכוייכם גבוהים להצליח. תקפידו לעבוד לפי הנוהל, הפקידים לפעמים מנסים להקשות אבל כשעובדים מסודר הרכבת נוסעת. לא ברור למה הזנחתם את הנושא כל כך הרבה שנים אבל זה כבר חלב שנשפך.

גניפר14

New member
הלוואי וזה היה כך.

משרד שם צריך להשיג לנו ושלחנו לשם את המסמכים בעלי אומר שאמרו לו שבועיים יקח אבל היא צריכה קודם לשלוח בדואר את החשבון כמה יעלה. דבר שני. במשרד הפנים מסרנו להם מסמך של הFBI שמראה על תעודת יושר. של 2013 כי הגשנו זאת בשנה זאת אבל הפקידה לא קיבלה זאת ואמרה להביא עוד מסמכים אז זה לא הופיעה אצלהם ,וכשבאנו לאחרונה לפני כחודש אמרה זה ישן זה משנת 2013 . אמרנו אבל הוא לא עזב את ישראל משנת 2011 כשהגשנו את הבקשה לראשונה אז איך הוא יכול לבצע עבירה כלשהיא בארצות הברית אם הוא שהה כל הזמן הזה כולל כול שנת 2013 בארץ לא יצא אפילו פעם אחת.? אמרה לא משנה זה פרוצדורה שמחייבת.
אז צריכים שוב לגשת לקחת טביעות אצבעות כאן בארץ על ידי מומחה לזה כמו שעשינו מקודם ואז לשלוח לארצות הברית ואז שם שיעשו אפוסטיל ושיחזירו לארץ.
לא נראה לי שנספיק להשיג את 2 המסמכים הללו

למעלה