..........

מ מ מיתר

New member
והוא לא חבר שלי הפאג הזה

וזה לא אנחנו כוס עמק די כבר להאשים ביום שני יגע בחייה אני ידפוק לעצמי פטיש חמש קילו בראש!! והם לא חברים שלי אלו שעשו את זה זה סתם ילדים מגניבים שלא היו להם חברים בגן... וreal boy יא ילד פאג!! מה אתה שם את זה פה כדי לגרום לאנשים לשנוא אותי יא אפס עם באמת הייתה בישוב שלי הייתי מרים ל ךאת הצורה במכות יא חתיכת הומו!! ולעולם אני לא מכיר את ההומו הזה וזהו זה היה לפני שנה בערך כל הסיפור הזה!! וזהו וחצי מהילדים שעשו את זה הם מבאר שבע רק שניים שלוש נראה לי היו ממיתר

REAL boy

New member
מה אתה רוצה?

לא שמתי את זה כדי שישנאו אותך או משו...ההפך,רציתי שתראה את זה כי זה קשור לישוב שלך והכול... למה ישר לתקוף?

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif בני זונות!!!

צריכים לשים אותם במוסד סגור!!!! זה פשוט לא נורמאלי הטכסים האלה שהם עושים!!! מה אתם כאילו שרטוים במוח?! טכסים שבהם שותים שם של חתולים?! רציני צריך לשים אותם במוסד סגור!!!!! זונות!! שימותו!! פריקים מטומטמים

מ מ מיתר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה עתיק זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה היה בעיתון ידיעות לפני שנה או יותר ואני ואז יום אחרי כלללל בית ספר שלנו שוטרים ותפסו את הילדים כבר הם היו במצער בית ולא זוכר מה עוד... פששש עשיתה חקשר רק בשביל למצוא את זה אין לך חיים בגרוש וגם אני ועוד שני ידידות שלי נכנסנו לבית הזה חמד חושיים אחרי שזה קרה איזה פחד!! בקיצור זה היה כבר הילדים במוסד או משהו כזה

מ מ מיתר

New member
ועוד דבר

הם לא שתו את הדם הם רק היו איזה 5 בנים מב"ש ו2 בנות ממיתר כל השאר היו מב"ש אבל את הטקסים שלהם הם עשו במיתר ואחרי חבר שלי רדפו גם כמה... ורוב הדברים שהם עשות זה הרגו חתולים(בני זונות) והזדיינו אחד עם השני עשו אורגיות

מ מ מיתר

New member
ועווווווווווד דבר

"החקירה הובילה לנערים שהיו מתכנסים בווילה דו מפלסית נטושה בישוב, אותה הפכו למקדש לשטן. הנערים נהגו לערוך במקום טקסי פולחן. עוד עולה מהחקירה כי הנערים ריססו כתובות גרפיטי על קירות הבית ובלילה היו עולים לגבעות הצופות על בית העלמין של היישוב, שם היו מבעירים מדורות בצורת כוכב - סמל השטן. החוקרים הגיעו לווילה שם גילו את הגרפיטי ושרידי המדורות. שחיטת החתולים היוותה את שיאו של הטקס – הנערים הרגו את החיות באמצעות סכינים ואולרים ובחלק מהמקרים שרפו את הגופות. על פי החשד, נהגו הנערים לשתות את דמם. את הגוויות השליכו סמוך לבית ספר בישוב." בית העלמין הוא שני ס"מ ליד הבית שלי והייתי שם עם חבר ואני זוכר שהיו שם מצבות שבורות בני זונות וכמו שכתוב כבר טיפלו בהם ותראו איזה ישן זה תראו את התאריך

s n r

New member
איזה ישן זה וזה לא כת הסטן זה

נראה לי ילדים שעשו ג'קאס והם תמיד עושים אצלנו ג'קאס במיתר זה סתם זיון שכל לדעתי ואני וחבר שלי פעם נכנסנו למוקום הזה זה סתם מחששה

s n r

New member
הם חשבו שהם ג'קאס

טוב בכל מקרה הם לא נגעו בחיות ומי שיגע בחיות אז הוא חתיכת חרא תגיד טמיר זה כל אלא שעושים ג'קאס ביום שישי

מ מ מיתר

New member
זה גם פשוט המשטרה חשבה

שדודו ואלו הם בכת השטן בגלל שהם "נכנסים במהירות רבה עם רולר בקיר בטון" ככה היה רשום בעיתון... ואתה לא זוכר שאסף כרגילה סיפר לנו שלקחו אותו ואת דודו לחקירה והחרימו להם את כלללל הקלטות של הג'קאסס מה שהם צילמו.. לא זוכר מה קרה אחר כך אני ישאל אותו טוב אבל הוא בצבא.. חחחח

sweet 666

New member
../images/Emo5.gif

רק לא חתולים...
זה באמת ישן... אבל בכל זאת, כלבים פלשתינאים...

מ מ מיתר

New member
אחי מצטער שירדתי עלייך

איזה אחד הסביר לי ששמתה את זה כדי לשאול עם אני מכיר אותם או משהו כזה בקיצור מצטער אחי...

למעלה